wuju - pamięć mam dobrą (Menavitin nie potrzebuję) pamiętam jak kilka lat temu Pharmena się chwaliła w komunikatach: - PHARMENA S.A.: Zawarcie umowy na wyłączną dystrybucję produktów w Chinach, Hong Kongu, Makao oraz na Tajwanie - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów na rynku Emiratów Arabskich i Omanu - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów w Kuwejcie - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów w Korei Południowej - Zarząd Pharmena S.A. informuje, że w dniu 24 marca 2017 Spółka podpisała umowę dot. wytwarzania gotowych produktów dla podmiotu mającego siedzibę w Dhaka, Bangladesz pod jego marką własną (tzw. „private label”). Produkty w pierwszej kolejności będą sprzedawane w krajach Bliskiego Wschodu, a docelowo mają być dystrybuowane na 49 rynkach na świecie nie chce mi się przeglądać dalszych stron z komunikatami. było tam jeszcze o chińskiej platformie Mall i innych krahach swiata. i wuju powiedz mi czy widac to w wynikach sprzedaży produktów Pharmeny?
jak ma sięgnąć? o tych suplementach na 1-MNA wiedzą tylko akcjonariusze Pharmeny. czy widział ktoś reklamę produktów Pharmeny? i nie tylko supli, chodzi o dermokosmetyki itp. nie pytam nawet o reklamę za granicą, jesli nie ma jej w Polsce. jak to mówią - reklama dźwignią handlu. czy Pharmena o tym wie?
wuju, Pharmena zapożyczyla się właśnie na 7 milionów - może coś skapnie na reklamę? masz jakieś informacje? a przecena z linku który podałeś nadal trwa i widać, że zainteresowanie pomimo tego znikome. szkoda, bo przecież 1-MNA czyni cuda.
wuju i gdzie reklama Menavitin? dyskutowaliśmy rok temu (wtedy jeszcze potrafiłeś odpowiadać na pytania) i nadal nic sie nie zmieniło. oprócz paru artykułów sponsorowanych w internecie.