• no cóż .... Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    "kupuj gdy leje sie krew" .. .. to mój moment .. co z tego wyjdzie zobaczymy ..
  • Re: no cóż .... Autor: ~borewicz07 [37.30.54.*]
    ładnie leci
  • Re: no cóż .... Autor: ~Skowron [5.173.10.*]
    Nie ważne jak kupujesz tylko jak sprzedajesz
  • Re: no cóż .... Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-07-30 o godz. 17:08 ~Skowron napisał(a):
    > Nie ważne jak kupujesz tylko jak sprzedajesz

dokładnie ... w punkt ..
    nie takie spadki tutaj przerabialiśmy - także spokój i cierpliwość wskazane
    dla mnie układ się wypełnił ... to tylko 30 dni a jakże inny obraz - 50 % od analizy :( :( :(  link

KTOŚ .. pisał, że na koniec miesiąca powie SPRAWDZAM ...więc moje karty były widoczne na stole od 30.06 - sprawdzam ...
    teraz należy obserwować zachowanie kursu w przedziale 22 - 20 ..ja jak zawsze gram pod swoje kreski więc musiałem dziś zaryzykować - ale delikatnie jak zawsze ..:) :)
    Ghost,

nie obraź się ,ale jesteś mistrzem ''Łbie" :))))))))))) (pamiętam czas i okoliczności)
    Dnia 2020-07-30 o godz. 17:25 ~borewicz07 napisał(a):
    > Ghost,
    >
    > nie obraź się ,ale jesteś mistrzem ''Łbie" :))))))))))) (pamiętam czas i okoliczności)

:) :) :) i pewnie ta kłótnie ..hihihi ale kolega Jaja zachowywał sie na poziomie wobec mnie ..po prostu miał inny punkt widzenia .. każdy ma takie prawo
  • Re: no cóż .... Autor: ~Dev [88.135.175.*]
    Panowie cierpliwości i będzie ponowne odbicie na naszej zakręconej i jakże ciekawej historii tbulla :) ciekawe co na to tłumik ? Ja tez tu jestem , aby zarobić jeszcze raz w te wakacje ..,
    nawiązując do ostatniej analizy :

link

ten zielony prostokąt to jest POLE BITWY ... jeśli byczki tu przegrają to niestety witamy się z kursem na poziomie 14 zł
    pożyjemy zobaczymy jak się potoczy ta walka .. myślę że jest o co się bić .. przydałaby się jeszcze jakaś dobra plotka .. :) :)
    Nasdaq na plusie SP500 blisko plusa również, a Europa posrana .. oto cali Jankesi ..:) :) szok jak oni uwielbiają robić w jajo świat
    jeśli Azja w nocy nie narozrabia to jutro będzie u nas zabijanie się aby odkupić to co dziś przy - 15 ..- 20 % było sprzedawane - klasyka która się nazywa - golenie drobnych
  • Re: no cóż .... Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Coś mi się wydaje że rynki zaraz zaczną gonić w drugą strone po wczorajszej zwale.
  • Re: no cóż .... Autor: ~Dandi [31.0.81.*]
    Tak rynek będzie gonić! Szczególnie za tą perłą! Wprzódy niech zarząd przeprosi akcjonariuszy i zacznie ich szanować, a nie ciągle walić po rogach!
    A czy ja napisałem że T-bull też bedzie gonił? On to akurat pewnie zostanie na dnie albo będzie szukał nowego póki co. Miałem na myśli szeroki rynek :)
    się "chłopaki" bawią zleceniami ..:) :)
  • Re: no cóż .... Autor: ~xXx [195.189.85.*]
    Witam szanowne grono stałych bywalców. Macie zdrowie Panowie, aby szarpać dalej nerwy na "naszym" byczku:) Ja po ostatnim szybkim wejściu po 27 i wyjściu po 26 na stopie, powiedziałem sobie basta na jakiś czas z tym hitem z GPW. Tu na prawdę trzeba się idealnie wstrzelić, aby coś zarobić a wiadomo, że takie strzały dla leszcza z ulicy nie są proste. Inaczej wisi się na haku lub leci na stopie.
    Tak więc miejcie na uwadze pewną sentencję "Nie dla leszcza kwitnie ananas":)
    Pozdrawiam serdecznie.

Dnia 2020-07-31 o godz. 15:47 ~xXx napisał(a):
    . Tu na prawdę trzeba się idealnie wstrzelić, aby coś zarobić a wiadomo, że takie strzały dla leszcza z ulicy nie są proste. Inaczej wisi się na haku lub leci na stopie.
    > Tak więc miejcie na uwadze pewną sentencję "Nie dla leszcza kwitnie ananas":)
    > Pozdrawiam serdecznie.
    >

niestety tak będziesz miał na każdej spółce w której siedzi spółdzielnia .. trzeba przywyknąć albo przenieść sie na duże spółki ..:) :)
    tu moim zdaniem "chłopaki" z funduszy sobie pogrywają tak aby żaden nie osiągną progu 5 % .. mają bardzo typowy schemat
    ja wczoraj na ECC takiej huśtawki doznałem stop wyrwał na marnym + 3 % a było już + 10 ponad .. :( :( po czym odkupiłem kiedy było - 12 % od mojej ceny sprzedaży dziś stop mam ponownie ustawiony na plusie i czekam z decyzja co dalej do końca sesji w zależności jaka będzie końcówka

tą spółkę w tej chwili tak samo łatwo wbić na dolne widły jak i na górne i to spokojnie w ciągu jednej sesji ..:) :)
  • Re: no cóż .... Autor: ~Gazorpazorbfild [37.248.159.*]
    z dala od tego gow...a. lepiej siedziec na cdprojekt
  • Re: no cóż .... Autor: ~tłumik [188.146.101.*]
    Tak Moi Drodzy,
    "Spółdzielnia" umiłowała kóla polskiego gamingu :):):)
    - kto wie?! - może też się podszywa pod Damiana F. puszczając pro-wzrostowe komunikaty?!
  • Re: no cóż .... Autor: ~Pak-man [89.161.51.*]
    glost za wczesnie się wkupiłeś
    Dnia 2020-08-01 o godz. 22:58 ~Pak-man napisał(a):
    > glost za wczesnie się wkupiłeś

"nie myli się ten kto nic nie robi" pożyjemy zobaczymy ... staram się grać według własnego planu pod to co mi wchodzi z analiz ..
  • Re: no cóż .... Autor: ~Ser [188.146.42.*]
    Nie pierwszy raz - ,,brawo ty ,,
  • Re: no cóż .... Autor: ~Budda [46.134.125.*]
    A czy kolega mógłby i miałby czas i ochotę ocenić potencjał innej spółki- ultimate games?Jestem na obu spółkach ale na forum ulg nie ma takiej konstruktywnej merytoryki. Pozdrawiam
    Dnia 2020-08-03 o godz. 15:59 ~Budda napisał(a):
    > A czy kolega mógłby i miałby czas i ochotę ocenić potencjał innej spółki- ultimate games?Jestem na obu spółkach ale na forum ulg nie ma takiej konstruktywnej merytoryki. Pozdrawiam

zerknę wieczorkiem ..
    Super. Dzięki:)
    miałem walor juz w analizowanych uaktualniłem tylko kreski :) :)
    to są oczywiście tylko moje wizje i decyzje należy podejmować samodzielnie :) :)

pierwsze zdjęcie to interwał tygodniowy (łatwiej zaznaczyć wsparcia - czytelniej)
    na pierwszym wsparciu obserwowałbym walor na poziomie 26 zł i ten poziom wydaje mi sie warty ryzyka niewielkiego :) :) dlaczego ?
    bo drugie wsparcie jest bardzo silne i tam będą worki zleceń na kupno bo widzi je każdy kto potrafi narysować dwie kreski, a skoro wielu będzie chciało kopić to może być niewielu chętnych do sprzedania ja to nazywam - " boje sie że zadepczą mnie w kolejce po zakupy" :) :) .. jeśli nastąpiłaby jakaś zwała na rynkach i to drugie mocne wsparcie by padło to bez wahania oddałbym wszystko jeśli kurs na interwale dziennym zamknąłby sie poniżej 18 zł bo to według mnie otwarta droga do testowania minimów lub ustanowienia nowego minimum - kawał drogi do 10 zł .. szkoda by mi było kasy ..

link

tak bym widział przewidywane scenariusze w jednym i w drugim zakładam na 1 - 2 sesje lekki wzrost, prawdziwa walka powinna sie rozegrać na poziomie 32 - 34 dlatego przy obecnym kursie walor dla mnie nie jest atrakcyjny ... wariant mocno wzrostowy (grube zielone strzałki) zakładałbym jeśli nastąpi przebicie poziomu 34,50 przy wolumenie przekraczającym 80 tys wówczas obstawiałbym wybicie nowego szczytu i jazdę na 44 - 46 zł

link 
    Dziękuję Ci bardzo za tą wyczerpującą analizę. Jestem dość mocno ubrany w ten walor jak na moje możliwości bo wydawał mi się mocny fundamentalnie. Jeszcze dobrałem papier jakiś tydz. temu gdy podane zostały wstępne szacunkowe wyniki za 1wsze półrocze. Myślałem że to będzie ten moment gdy nastąpi przełamanie. No ale po dzisiejszej sesji widać że brak siły . Dziękuję Ci jeszcze raz za Twoją analizę i czas który na nią poświęciłeś na pewno będę teraz bardziej uważny przy obrocie tym papierem. Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji!
    zerknij na układ wolumenu dla wykresu ceny od początku bardzo ładnie widać gdzie są miejsca walki zaznaczyłem poziomymi liniami ..

link 

teraz na układ wolumenu dla wykresu ceny od denka ..poziomy nam sie pokrywają dodatkowo dochodzi ten zielony kwadrat który wypada dokładnie na tym pierwszym wsparciu które wyrysowałem

link 

na te chwile nic złego sie jeszcze nie stało walor odbił sie od pierwszego możliwego wsparcia ... zerknij że cena 28 była testowana 04.05 oraz 11.05 i 30.07 została obroniona po raz trzeci ... oba warianty które ci wyrysowałem sa w grze ..trzeba obserwować zachowanie kursu + układ zleceń na poziomie 32 - 34 .. wcale mnie nie zdziwi jeśli oni wybiją ten poziom górny jaki zaznaczyłem
    po prostu ja mam zasadę że nie wbijam sie w spółkę w miejscu jej walki zdecydowanie lepiej i bezpieczniej jest poczekać na "zwycięzcę" czyli wejść po przebiciu oporu lub ustawić stopa jeśli już jesteśmy w takiej sytuacji przynajmniej dla połowy zaangażowania .. masz wówczas pole manewru ..
    1. jeśli zabiorą stopa i pojadą w górę - połowa jaka Ci została odrobi te stratę ze stopa
    2. jeśli zabiorą stopa i pojadą dalej w dół - za kwotę z wywalonego stopa możesz dokupić akcje przy obronie kolejnego wsparcia
  • Re: no cóż .... Autor: ~Dev [88.135.175.*]
    A co z naszą „gwiazdą” zaskoczy nas jeszcze pozytywnie ?
    Dnia 2020-08-03 o godz. 20:48 ~Dev napisał(a):
    > A co z naszą „gwiazdą” zaskoczy nas jeszcze pozytywnie ?

skoro 30.07 kupowałem to znaczy że założyłem TAK .. :) :) ... ale ja mam już stopa założonego na części a pozostałe poukładane zlecenia na sprzedaż .. jak to u gracza niestety ... te 17 szt śmieszne po 25,80 dziś to z mojego pierwszego zlecenia skubnęli :) :)
    od 22,10 - 22,30 do 25,80 to dla mnie jako gracza dobry zysk w dwie sesje ..
    jeśli uda sie przebić 27 na interwale dziennym to będzie szansa na atak na 32 - 34 jeśli się odbije to przetestuje te "upragnione" przez wielu 20 zł ... ja zakładam że ci oczekujący się zawiodą :) :) :)
  • Re: no cóż .... Autor: ~Pak-man [79.189.5.*]
    Niestety chętnych do zakupów nadal nie ma. Słabo to wygląda. Raczej do 20 spadnie.
    Dnia 2020-08-05 o godz. 11:58 ~Pak-man napisał(a):
    > Niestety chętnych do zakupów nadal nie ma. Słabo to wygląda. Raczej do 20 spadnie.

możliwe .. ale nie dzisiaj i nieśmiało obstawiłbym ze nie w tym tygodniu ... pisałem "psikus"
    " cukierek albo psikus" ci co czekali na 20 zł dostali psikusa .. ci co kupowali przy tescie 22 dostali cukierka

Dnia 2020-08-03 o godz. 20:48 ~Dev napisał(a):
    > A co z naszą „gwiazdą” zaskoczy nas jeszcze pozytywnie ?

zobacz ten sam wskaźnik dla wolumenu który opisałem na ULG jak wygląda dla TBL
    to jest układ od minimum - fioletowymi kwadratami zaznaczyłem miejsca "walki"

link
    czyż nie pięknie pokrywają się ze wsparciami i oporami na kreskach ..:) :)
    a teraz te same fioletowe kwadraty w układzie ceny od szczytu ..

link

dwa górne pasują jak ulał .. :) :) dwa dolne w powietrzu bo cena tam nie dotarła jeszcze
    zakładam że "spółdzielnia" zrobi własnie takiego psikusa nie docierając do 20 zł z obawy że tam może sie pojawić zbyt duży popyt

jedyny powód aby tam zbić kurs to przełamanie tego wsparcia ubierając na nim ulicę ale patrząc na dolny wskaźnik wolumenu widać, że drastyczny wzrost nastąpił własnie na poziomie 20 zł - dzienny wolumen osiągnął przy tej cenie wielkość ponad 70 tys - KOSMOS dla tego waloru to blisko 5 % na WZA i pewnie z 15 % akcji w wolnym obiegu (nie liczyłem dokładnie - szacunkowo strzelam)
    więc to jest moment kiedy sie pojawiła "niewidzialna ręka" ..ale przecież mogła juz dawno zniknąć i sprzedać całość ??
    myślę że nie zniknęła skoro pojawiają się zlecenia na sprzedaż po 4000 - 2000 szt :) :) :) walor jest nadal w kręgu JEJ zainteresowania .. :) :)
    to oczywiście jak zawsze moje domysły i dyrdymały i proszę sie nimi nie sugerować przy podejmowaniu własnych decyzji :) :)

• Re: no cóż .... Autor: ~Budda [188.146.227.*]
    Chciałbym żeby ten drugi wariant wyszedł ale chcieć to za mało. Byłem zbyt dużym optymistą. Wyszedłem z KGHM i się uśredniłem się na ulg ale chyba zbyt wysoko. Miałem fajną bezpieczną sytuację i chyba przedobrzylem. Ale cieszę się że pomogłeś mi w tej ocenie spółki bo będę bardziej uważny i na pewno zastosuje się do Twoich wskazówek. Dzięki jeszcze raz za poświęcony czas i uwagę . Pozdrawiam serdecznie.
    Dnia 2020-08-03 o godz. 21:02 ~Budda napisał(a):
    > Chciałbym żeby ten drugi wariant wyszedł ale chcieć to za mało. Byłem zbyt dużym optymistą. Wyszedłem z KGHM i się uśredniłem się na ulg ale chyba zbyt wysoko. Miałem fajną bezpieczną sytuację i chyba przedobrzylem. Ale cieszę się że pomogłeś mi w tej ocenie spółki bo będę bardziej uważny i na pewno zastosuje się do Twoich wskazówek. Dzięki jeszcze raz za poświęcony czas i uwagę . Pozdrawiam serdecznie.

cytując swoją analizę "przewidywane scenariusze w jednym i w drugim zakładam na 1 - 2 sesje lekki wzrost, prawdziwa walka powinna sie rozegrać na poziomie 32 - 34"  dzisiejsze maksimum to 34,15 z tego co widzę, wiec walor bardzo ładnie "sie słucha" kresek :) :) i masz wzrost wolumenu na wzrostowej sesji .. jeśli jankesi nie narozrabiają to jutro powinna być próba przebicia 36 zł zobaczymy jak zakończą czy utrzymają co najmniej ponad 34,50 ..mini wsparcie to obecnie 32 zł ..
    widzę że zebrali mi dwa zlecenia .. zostało tylko jedno nie przewiduje aby dziś tam dojechali ..prawie + 20% to bardzo dobry wynik jak dla mnie .. oczywiście dla wielu inwestorów może być śmieszny
  • Re: no cóż .... Autor: ~Ser [188.146.229.*]
    Zysk to zysk - bank tyle nie da.
    na forum PKObp pisali o starcie Tha Dust w tytule wątku
    Dnia 2020-08-05 o godz. 17:35 ~Ser napisał(a):

> > na forum PKObp pisali o starcie Tha Dust w tytule wątku

na ULT też widziałem naganianie czyli ja to czytam - czapeczki z TBL chcą się pozbyć po wysokim kursie :) :) będzie kasa hihihi

• Re: no cóż .... Autor: ~Tebulowiec [79.191.218.*]
    +20% to dobry wynik za rok wiec nikt tu sie nie zaśmieje choć musiałeś kupić na samym dołku no i moim zdaniem bardzo szybko oddajesz akcje w momencie startu w gore
    Tyle analiz spółki przecież wiesz ze będzie cena wyżej
    === WTF?
    Dnia 2020-08-05 o godz. 18:03 ~Tebulowiec napisał(a):
    > +20% to dobry wynik za rok wiec nikt tu sie nie zaśmieje choć musiałeś kupić na samym dołku no i moim zdaniem bardzo szybko oddajesz akcje w momencie startu w gore
    > Tyle analiz spółki przecież wiesz ze będzie cena wyżej
    > === WTF?

tytuł wątku zerknij :

"kupuj gdy leje sie krew" .. .. to mój moment .. co z tego wyjdzie zobaczymy ..  Zobacz wątki dotyczące T-BullZobacz profil T-Bull
    Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2020-07-30 16:48
    Opublikowano przy kursie:  22,10 zł , zmiana od tamtej pory: 20,36% 

cyfr nie oszukasz ... :) :)
    ja jestem gracz więc gram według swoich planów niech se leci i do 32 jeśli uda się jutro pokonać 28 to będzie to realne ....wówczas zarobię na tym co mi pozostało (stop i tak już zyskowny jest postawiony) jeśli opadnie ponownie w okolice 22 to może ponownie odkupię (w zależności od sytuacji) ...zysk skasowany głowa spokojna zero stresu oczy zupełnie inaczej widzą wykresy :) :)

Kazdy z nas widzi rynek na swój sposób a najważniejsze ze działasz na podstawie swojego planu skoro miałeś swoje TP to nie walczę z tym ;) Gratuluje +20% tylko się zdziwiłem bo myślałem ze przetrzymasz ten trade dłużej ;)
    Moj plan nie pozwala jeszcze sprzedawać i moim zdaniem dopiero się zaczyna najlepsze ale czas pokaże co z tego wyjdzie szkoda tylko ze nie mamy takiego fachowca na pokładzie ale może się jeszcze gdzieś spotkamy ;)
    Pozdrawiam
    Dnia 2020-08-05 o godz. 19:32 ~Tebulowiec napisał(a):
    > Kazdy z nas widzi rynek na swój sposób a najważniejsze ze działasz na podstawie swojego planu skoro miałeś swoje TP to nie walczę z tym ;) Gratuluje +20% tylko się zdziwiłem bo myślałem ze przetrzymasz ten trade dłużej ;)
    > > Moj plan nie pozwala jeszcze sprzedawać i moim zdaniem dopiero się zaczyna najlepsze ale czas pokaże co z tego wyjdzie szkoda tylko ze nie mamy takiego fachowca na pokładzie ale może się jeszcze gdzieś spotkamy ;)
    > Pozdrawiam

staram się nie zmieniać planu jaki sobie założyłem bo najczęściej źle na tym wychodziłem - chciwość to zły doradca dla mnie, niektórym pewnie lepiej doradza .. :) :)
    bardzo możliwe że to może być początek dłuższego ruchu dlatego część 1/3 pozostawiłem jeszcze ..niepokojące są tylko duże luki w zleceniach zakupu i to będzie pewnie wykorzystywane do wprowadzenia zamieszania i łamania stopów

"fachowca na pokładzie" co masz na myśli ?
    "fachowca na pokładzie" co masz na myśli ?

Byc może to złe zabrzmiało ale już prostuje:
    Mialem na myśli ze wypowiadasz się bardzo merytorycznie i widać masz spore doświadczenie do tego plan, zabezpieczasz pozycje i realizujesz take profity. Lubie fachowców i milo popisać z inwestorem bo jak sam wiesz sporo tu ... hmm "początkujących".
    Bardzo rzadko widzę tu sensowne wpisy pewnie szybko zostaje ta osoba zakrzyczana przez "początkujących" i przestaje się wypowiadać wiec nie przejmuj się atakami których już mogłeś doświadczyć ;)
    Dnia 2020-08-05 o godz. 20:18 ~Tebulowiec napisał(a):
    > "fachowca na pokładzie" co masz na myśli ?
    > >
    > >
    > Byc może to złe zabrzmiało ale już prostuje:
    > > Mialem na myśli ze wypowiadasz się bardzo merytorycznie i widać masz spore doświadczenie do tego plan, zabezpieczasz pozycje i realizujesz take profity. Lubie fachowców i milo popisać z inwestorem bo jak sam wiesz sporo tu ... hmm "początkujących".
    > > Bardzo rzadko widzę tu sensowne wpisy pewnie szybko zostaje ta osoba zakrzyczana przez "początkujących" i przestaje się wypowiadać wiec nie przejmuj się atakami których już mogłeś doświadczyć ;)

nie zabrzmiało źle tylko inaczej to zrozumiałem :) :) na pokładzie tej spółki to jestem juz chyba ponad 2 lata
    nie uważam sie za fachowca .. raczej staram się na podstawie analizy technicznej pokazać - przewidzieć ruch waloru .. doświadczenie ?? fakt i to duże sporo na własnej d..... więc wiem jak to boli, dlatego wytykam czasem komuś największe błędy typu np. uśrednianie w dół , nawet jeśli kogoś na to stać to niech poobserwuje swoją psychikę co się z nią dzieje gdy kolejne zakupy które miały zwiększyć możliwość odrobienia straty powodują jej powiększanie :) :)
    nie nazywam sie inwestorem jestem graczem, chyba lepiej nawet by pasowało handlowcem - akcje to towar który kupuje i staram sie sprzedać go drożej, jeśli moja marża na tym towarze w ciągu 3 - 4 dni wynosi 20 % uważam że to całkiem dobry zysk :) :)
    dlaczego tak szybko sprzedałem cześć towaru ?? za chwile Ci pokażę :) :)
    co do "początkujących" jak ich nazywasz "przerobiłem" ich na tym walorze wielu .. zawsze sie pojawiają z nimi problemy gdy robisz analizę spadkową :) :)
    1 "dlaczego tak szybko sprzedałem cześć towaru ?? za chwile Ci pokażę :) :)"
    Taka ludzka ciekawość dlaczego twój plan mówi dokładnie coś odwrotnego do mojego ;-)

2 "nie zabrzmiało źle tylko inaczej to zrozumiałem :) "
    tez jestem ciekawy jak ale jak nie chcesz nie musisz odpowiadać ;)
    odpowiedź nr 1 :

bo mam problem :) :) po co ja mam walczyć z tym problemem nie lepiej jest poczekać aż powalczą z nim grubasy
    i przyłączyć się do zwycięzcy - mówiąc wprost kupić powyżej problemu uśredniając to co mam ale w górę ..:) :)
    ja jestem zwykły leszcz po co mam nadstawiać swój wątły kark :) :) kto mi zagwarantuje że zwyciężę :) :)
     problem jest pokazany na 3 kolejnych zdjęciach
    pierwsze to interwał dzienny układ wolumenu od szczytu na 42 zł do minimum na 22 zł
    pozostałe dwa zdjęcia to interwał godzinowy - problem opisany na zdjęciach :) :)

link 

link 
    link 
    odpowiedź nr 2 .
    "ze nie mamy takiego fachowca na pokładzie"
    sadziłem że chodzi Ci - na pokładzie innej spółki :) :)
    Jednym słowem czeka nas jutro walka na tych poziomach. Szkoda ze nie ma informacji nadałaby momentum w gore a tak może znajdzie się inny powód ;) Ciekaw jestem jak to jutro rozegrają i do końca tygodnia jak zamkną bo na dana chwile moim zdaniem wygląda to dobrze i jest dobry moment na wejście.
    Rynek zawsze ma racje wiec zostało nam obserwować ;-)
    TIG w raporcie za drugi kwartał wykazał że miał już tylko 2,45% akcji T-bulla... Przez lipiec mógł upchnąć jeszcze trochę( dla odmiany po 30-40 zł a nie 11 :) ) więc wydaje mi się że powoli główny hamulcowy nam będzie odchodził z akcjonariatu, troche im się zeszło z wywalaniem tych kilkunastu % które mieli ale to co im ewentualnie zostało to już tylko drobne
[x]
TBULL 9,63% 4,10 2025-11-05 11:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.