Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,70 zł , zmiana od tamtej pory: -85,18%

Re: no cóż ....

zerknij na układ wolumenu dla wykresu ceny od początku bardzo ładnie widać gdzie są miejsca walki zaznaczyłem poziomymi liniami ..

link 

teraz na układ wolumenu dla wykresu ceny od denka ..poziomy nam sie pokrywają dodatkowo dochodzi ten zielony kwadrat który wypada dokładnie na tym pierwszym wsparciu które wyrysowałem

link 

na te chwile nic złego sie jeszcze nie stało walor odbił sie od pierwszego możliwego wsparcia ... zerknij że cena 28 była testowana 04.05 oraz 11.05 i 30.07 została obroniona po raz trzeci ... oba warianty które ci wyrysowałem sa w grze ..trzeba obserwować zachowanie kursu + układ zleceń na poziomie 32 - 34 .. wcale mnie nie zdziwi jeśli oni wybiją ten poziom górny jaki zaznaczyłem
po prostu ja mam zasadę że nie wbijam sie w spółkę w miejscu jej walki zdecydowanie lepiej i bezpieczniej jest poczekać na "zwycięzcę" czyli wejść po przebiciu oporu lub ustawić stopa jeśli już jesteśmy w takiej sytuacji przynajmniej dla połowy zaangażowania .. masz wówczas pole manewru ..
1. jeśli zabiorą stopa i pojadą w górę - połowa jaka Ci została odrobi te stratę ze stopa
2. jeśli zabiorą stopa i pojadą dalej w dół - za kwotę z wywalonego stopa możesz dokupić akcje przy obronie kolejnego wsparcia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL -10,73% 3,66 2025-11-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.