PISPISPIS!!Ja to na 100% głosowałem Duda a co miałem na oszusta lej wodę czy makówkę głosować.Nie było konkretnego kandydata a wiec tylko Andrzej Duda.PO to chuliganeria chodnikowa.Trzeba miec pusto w głowie ze by głosować na PO.Odczasu obalenia komuny obiecywano nam Japonię był taki Bolek, potem Irlandię sam Tuskonada zwiał do Brukseli a robol pracował za 3-5 zł na godzinę tak nam zgotowano raj że Polacy tułają sie po świecie z walizami takie było PO a co ciekawego to nawet umarlaków okradli obniżając pogrzebowe .Cwaniaczki okrągłego stołu ustawili do końca życia .Jeden ma tiry drugi fabryki,inni spółki miliardowe a ty co masz robolu fige pod nos a czy pamiętacie jak za PO rewaloryzacja 2 zł dla emerytów co pracowali i budowali kraj po 45 lat a na dodatek jeszcze kazali pracować facetom do 65 lat a sami kradli i mówili kasy nie ma i nie będzie .Pozdrawiam Jogi hahahahahahahahha
Rafał hahahahhahahaha on już leży na łopatkach.Wstyd pośmiewisko zamknęli kolesia Nowaczka ze sztabu Trzaskowskiego za przekręty i łapówki i to sprawa miedzy narodowa nie nie to nie polityczna,koleś zgnije w pudle co najmniej 12 lat. hahahahahahhaahah i oni chcą zakładać nową solidarność .Pytam z kim? ze złodziejaszkami,SB-kami,zdrajcami ojczyzny ,komuchami czy szmalcownikami.Młodzi do dzieła zakładać partie Patriotów nie uwikłaną w żadne machloje czy gierki polityczne.PO to śmierdzące szambo i wylęgarnią nieuczciwych układów.Na dzień dzisiejszy wybrałem PIS nie zagłosuje nigdy na oszustów z wiązanych z PO to wylęgarnia nieuczciwych polityków dbająca o własne interesy nie Polaków.Wybory wygrał Duda był sam a Trzaskowski był z komuchami, SB-kami,pachołkami MoskwySB,chołowniami,bosakami,sędziami ,kryminalistami,biedroniami. ---Patriotyzm wygrał.Niech --ŻYJE POLSKA--
Wygral nasz polski prezydent nie nie niemiecki rezydent....a może teraz amerykanski hmmm bo nie wiadomo co oni tam podpisują z usa ale mniejsza z tym. Zaznaczam jakby przekręt na Hawe był tylko z udzialem PO to by była afera a że są wszyscy w to umoczeni to dzieje się to co się dzieje. Minęło 5 lat rządów PiS i co Wam pomogli w sprawie Hawe...NIC...więc żal czytać głupot