Jaki tam żart. Słoma ciągle z butów wychodzi. Siano cały czas gdzieś znika. Aż kusi by sprzedać BTC po te 6 złotych i pożyć normalnie przez wakacje chociaż. Potem i tak tyranie zostanie po 18 h dziennie
A ja już ze 10 razy zmienić chciałam, ale ciągle mi takie cóś dają Dużo takich jak ja ale mało kto robi jak trzeba. I jakieś tam pieniądze są. Dzieciom jeść dać trzeba, ubrać, internety i abonamenty popłacic i takie różne na nich wydatki teraz lekarze na przykład 350 zyla wizyta i do dentysty iść trzeba.... I w ogóle konsekwencje jeszcze ze cztery lata....jak dam radę. Se normalnie wymyśliłam dzieci mieć.... Bezsensowna inwestycja jeśli chodzi o kasę.
Się nie ma co śmiać. W pojedynkę ciężko. Tak licząc to już kole miliona mnie ta dwuosobowa inwestycja kosztowała. W końcu prawie 20 lat. No ale takie prawo natury. Wszystko jest po to by się rozmnażać. Taki Covid też, choć nie wiem cóż to jest taki wirus. Żyje to czy nie żyje? A się rozmnaża. No to ja też :)))
No tak Taka inwestycja w ciemno.Kiedyś to jakieś tradycje i zależności były miedzy takimi dorosłymi dziećmi i rodzicami. A teraz to w świat poleci i tyla. To ma i dobre strony bo odzyskam wolność na maksa, a może i radocha jakaś z tych moich pociech będzie:) Bede sobie patrzeć jak żyją ;))) Poza tym to tak pusto by bez nich było :)))
Ano będzie. Ja mam taki sposób żeby się tym nie przejmować, że to sobie leży w skarbcu, a resztą siana bawię się w inne cuda. Wczoraj np Mode zbierałem. Emocje gdzie indziej a tu spokój, hipopotam na prerii.
wy tu gadu, gadu, pitu, pitu, a codziennie kilkanaście tysięcy zmienia właściciela (dla przypomnienia realny ff bardzo mały)..... przyjdzie dzień, i kolejni zostaną bez papieru....
Ja to w ogóle nie mam pojęcia, co to za szał na te gry :))) W głowie mi się kręci o tych cen , żeby spółki z grami po 500zł były :) To tak jak z piłkarzami, którzy nic pożytecznego nie robią a miliony zarabiają :)))
Ze spółka która ma biliardy akcji będzie producentem spółki która robi tragiczne gry? No wiecie... NNG jeszcze Przynajmniej Prezio rozumny i od kąd rządzi właściciel to jakiekolwiek dochpody są, ale RedDev to nie bardzo. Wg mnie oczywiście.
Gier nie znam to nie będę oceniać
ALE
łatwiej poprawić kiepski produkt będąc wiarygodnym niż kiepską reputację.
A jak wierzyć w sukces „specjalistów”, którzy najpierw nie proszeni obiecują gruszki na wierzbie a potem tylko przekładają raz po raz terminy premier?
Niekonsekwentni, nieodpowiedzialni ludzie raczej nie bywają ojcami sukcesu.
Jeśli chodzi o gry, to oczywiście się do końca nie zmam ale poprwaianie jest czasem dużo bardziej pracochłonne i kaso chłonne niż produkcja. Tak mi przynajmniej mówiono. A Jak Sandro wracasz do wiarygodności : Ty też nie jesteś wiarygodna. Narzekasz więc czemu nie sprzedasz. BTCS Boisz się to idź kupic REDDEV- ma być po 25 złotych w lipcu.
Ja zostaję i raczej tamtej spółce nie ufam. Miałam już ich akcje i jak zobaczyłam gry to szybciutko wywaliłam. Już wole biliardy akcji i wywalania przez dużych i marcowych gówniarzy na NoGravityGames
Bajo zauważ różnicę : ja - w odróżnieniu od btc- nie żyję z namawiania ludzi do zainwestowania kasy w mój pomysł, więc wiarygodność w twych oczach nie jest moim priorytetem.
Też nie jesteś wiarygodna, ale kogo to obchodzi?
Rozumiem że dla ciebie Twoja wiarygodność nie jest priorytetem.
A dlaczego zakładasz że jest priorytetem dla spółki wiarygodność w Twoich oczach?
Im to poprostu wisi. Tak jak wisi i powiewa im moje zdanie na ten temat. Wystarczy że są inni, tacy co im ufają i chcą te akcje mieć.
Muszę przyznać że już na tym forum wyjaśniałam to komuś. Być może Tobie, ale pod innym nikiem.
Powtarzam zrezygnuj z inwestowania w spółkę która cię przecież oszukuje. I już.
Chyba czas poluzować warkoczyk Baju. Nie prosiłam cię o radę, ale dziękuję. Zrobię co zechcę :D
Daje do myślenia, gdy rzecznik spółki ogłasza, że spółka ma gdzieś inwestorów :)))
Rzeczywiście, dokładnie tak to wygląda!
Znów niema Pani na kogo wsiąść?
Przy moim temperamencie ja nic nie muszę brać. Narkotyzuje się śmiechem. Już kiedyś tłumaczyłam: należy zdjąć czarne okulary. Świat jest kolorowy i piękny bez nienawiści. Ale czasem wymaga to pohamowania zwierzęcych odruchów. Dla niektórych to trudne ale warto próbować. Są tacy co muszą się uczyć od podstaw. Zapewniam Panią że warto podjąć taki wysiłek. Inaczej zmarnuje Pani resztę życia, Sandro.
Baja a co ta Sandra takiego złego napisała bo czytam i jakoś nie widzę wyraża tylko swoją opinie ty byś chciała żeby wszyscy wychwalali spółke a najbardziej żeby każdy właśnie ciebie wychwalał:)))