No dobra..koniec urlopu i czytam a tu potezna kara wczoraj dla ideii , a u nas niby spada, a znowu w koncowce ktos kupil..czyli dalsza akumulacja, zobczymy panowie jak tetaz te wyniki po odpisach, bo domniemuje ze juz sie skonczyly, zobaczcie jak czarnego spółki sa dolowane od dluzszego czasu? Specjalnie- pod wezwanie czy akumulacja...i powtorka z rorywki, mysle tez ze prawdziwa bombą dla opena byla by sprzedaz akcji noble funds, pozyskal by Lechu z tego niezly kapitał
Powoli wracamy do bazy , ciekawe czy leszek pozwolil Tomickiej na urlop? Bo ja bym nie dal urlopu tej pani puki zysku nie pokaze w openie i pozbawilbym ta pania miesiecznych poborow do czasu pokazania pierwszego zysku,tak bym zrobil, Tomicka z pamietnych wystapien ladnie opwiadala..obiecywala i na tym sie skonczylo, mysle ze nieddlugo w swoje cv bedzie musiala wpisac niechlubne prezesowanie w open, bo nieciekawie to wyglada, mam nadzieje ze zmniejsza ta strate z 5 baniek kwartalnie, dobrze jakby w koncu chociaz na zero wyszli...
Tylko pamietaj jedno - open jako kedyna spolka ze stajni nie byla rozegrana...idea z 2 zl na prawie 10 zl poszla...getin noble na 2.73 czy jakos tak noble tez byl grany...a open scalony i spadek...wiec moze czas na ta spółkę, tu przelomem byla by sprzedaz akcji noble funds- tu jest duzy kapital z tych akcji do pozyskania
Grubo nazywasz 200 procent...nie zartuj z dudziestu paru groszy na 0.72 cos takiego..co to jest? Przy maratorze..geotransie...columbusie..4 mass..hornigoldzie i innych...biomed zobacz jak z 90 grpchow poszedl na 14 zlotych a tu :)
Takze sam widzisz ze open na tle rynku wyglada fatalnie...
Popatrz crypiego jak poszedl z 100 zl na 1200 i to jest mistrzostwo a open...cos tam drga ...wiekszosc akcjonariuszy ma tu kolosalne straty..jedyna nadzieja ze ktos z grubszych bedzie chcial odzyskac czesc utopionej tu kasy....
Wiekszosc gniotow na new conect poszlo powyzej 500 procent..wiec jak na lidera w posrednictwie..open wyglada fatalnie ...jest slaby na tle rynku jak nie powiedziec tragiczny...
Czarne chmury zbieraja sie nad lechem w zwiazku z odmowa zatwierzdenia przez knf planu ratowania ideii..mysle ze jego imperium rozpadnie sie jak domek z kart..a rzadzaca partia za chrzana pewno mu nie odpusci...lechu podzieli los krauzego, a Tomicka pewno niedlugo innej posady bedzie musiala szukac, do jesienie pewno dociagna..ale jak nie pozyskaja kapitalu to w styczniu juz moze byc duzy problem, na akcje opena nie ma popytu...30 tys ktos spuszcza i lizemy kilka groszy na kursie, na tle rynku open wyglada tragicznie, niegdys potega dzisiaj zgliszcza...zniszczona reputacja..ktorej nikt juz nie jest w stanie odbudowac..mysle ze koniec jest tu bliski, co do wezwania tez mam duze watpliwosci ponieważ sciaga sie spółki z gieldy , ktore dobrze stoją i maja duze zyski natomiast open generuje same straty, 5 mln w kwartal przy tak dobrym rynku, wedlug mnie Tomicka zamiast byc prezesem w openie moze lepiej by sama zrezygnowala zeby go dalej juz nie topic i nie poglebiac tej calej farsy....