że nie padliśmy ofiarami przekrętu Paluchowskiego w zmowie z KNF ? bo ta utrata pieniędzy trwa już ponad 2 lata i ne pozwolili na powrót notowań, to pachnie kryminałem, gdzie jest władza? ja chcę sprzedać poniżej o,30 i nie mogę a prezio siedzi w pachn ącej willi zamiast w pudle i się śmieje ze wspólnikami /ideon można było sprzedać po 1 grosiku i inne też/
Dnia 2020-06-16 o godz. 12:11 ~szukamodpowiedzi napisał(a): > że nie padliśmy ofiarami przekrętu Paluchowskiego w zmowie z KNF ? bo ta utrata pieniędzy trwa już ponad 2 lata i ne pozwolili na powrót notowań, to pachnie kryminałem, gdzie jest władza? ja chcę sprzedać poniżej o,30 i nie mogę a prezio siedzi w pachn ącej willi zamiast w pudle i się śmieje ze wspólnikami /ideon można było sprzedać po 1 grosiku i inne też/
Kto ma 90% akcji, które nie ma PAH? Hawe jest dużo więcej warte niż to wygląda. Po coś usiłowano robić wycenę. Ochrona spółki przez Państwo, wiedzą, że infrastruktura jest bardzo ważna. Czekaj na licytację 24 czerwca, jeżeli cena będzie kijowa, to Twoje przepuszczenia były prawdziwe. Raczej, gdyby doszło do przekrętu, ktoś będzie miał nie spokojne sny.
Xior.
PS: Jeżeli nie będzie kolejnego przesunięcia terminu, bo ktoś będzie licytował. Pytanie czy z korzyścią dla wszystkich.