• List do KNF Autor: ~Daro [46.134.109.*]
    Napisałem list (skargę) do KNF żeby kontrolowali działalność EEx na szkodę akcjonariuszy. Temat ciągnie się od kilku lat. Notoryczne kłamstwa, chaos, próby zatajania informacji przed akcjonariuszami itp. Gdyby nie KNF nikt by nie wiedział o wnioskach o upadłość
  • Re: List do KNF Autor: ~Ziom [185.144.245.*]
    Dopisałeś że nie masz akcji ? że sprzedaleś po 3.50 i chciałeś odkupić po 2.50 I tak po prostu trolujesz
  • Re: List do KNF Autor: ~bla_bla [79.184.235.*]
    Dobrze, że napisałeś ale nie zapomnij jeszcze go wysłać i koniecznie sprawdź czy wpisałeś właściwy adres.

• Re: List do KNF Autor: ~Daro [46.134.109.*]
    To KNF kazał upublicznić info o wnioskach o upadłość EEx. Tak czy Nie ? Naganiacze na kupno toksycznych akcji
    Co ci nie pasuje ? Boli że kurs odjeżdża ? W te koszyczki ustawione po 2 zita możesz grzyby i jagody zbierać !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.28.251.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: List do KNF Autor: ~on [193.200.82.*]
    To prawda, od lat jest bajzel informacyjny i w zarządzaniu również.
  • Re: List do KNF Autor: ~bla_bla [79.184.235.*]
    Ludzie ale w czym widzicie problem?
    Tutaj już wielu od dawna ostrzegało więc co tu robicie?
    Idźcie na perełki i tam zarabiajcie kasiorkę, produkujcie się postami jak to jest cudownie i będziecie zadowoleni.
    No chyba, że robicie za TROLI a to przepraszam.
    W takim przypadku to dymajcie posty i to koniecznie jak najwięcej.
  • Re: List do KNF Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Bla bla, nie poznaję Cię ... Skończyły się argumenty jako tako merytoryczne i pozostały już tylko insynuacje o niecnych intencjach oponentów? Wiem że Twoja kasa zamrożona jest tu od lat, stratę masz sporą, perspektywy wzrostu kursu (takiego aby wyjść chociaż na zero) są iluzoryczne ... Ale to nie powód żeby zaprzeczać, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że z kapelusza wyskoczy taki królik, po którym na kursie zobaczymy zero z przodu - a wtedy będziesz musiał machnąć ręką nie tylko pieniądze, ale również oddać taki fajny nick do utylizacji.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.144.245.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ziom [185.144.245.*]
    Co tu się dzieje ? Bankier też z latryny ?
  • Re: List do KNF Autor: ~bla_bla [37.30.29.*]
    Tygrysku, nie każdy tutaj wtopił tak jak Ty, dlatego nie porównuj wszystkich jedną miarą.
    Spółkę znam przesło10 lat i co miałem zarobić to zarobiłem.
    Pozostał sentyment do ciekawego projektu a wraz z nim pozostało mi też trochę akcji ale nie kryłem się z tym a wręcz przeciwnie, pisałem, że część poszła a później została odkupiona.
    Pisałem nawet, że może być tak, że spółka będzie padaką cenową a zarząd będzie miał na pensje, nagrody i koncepcje rozwoju.
    Jak widać czarny scenariusz jest bliski realizacji więc nie jestem ani w szoku ani zaskoczony.
    Co będzie z końcem roku to mało ważne.
    Jak to mówią pozostałe akcje zakopałem i jak wypali to git a jak spółka upadnie to nie będę rozpaczał.
    Zresztą widać to po zaangażowaniu w pisaniu postów.

• Re: List do KNF Autor: kristoffer58 [193.200.82.*]

Dnia 2020-06-10 o godz. 11:00 ~bla_bla napisał(a):

> Jak widać czarny scenariusz jest bliski realizacji więc nie jestem ani w szoku ani zaskoczony.

Nie wierzę, po raz pierwszy wisielec napisał obiektywnie o tym gniocie.
    Szacunek.
  • Re: List do KNF Autor: ~Bla_bla [37.30.55.*]
    Właśnie i takich trolach pisałem.
    Szacunek, za zawziętość.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.104.*]
  • Re: List do KNF Autor: ~BaronGPW [213.227.99.*]
    elyta - latryna najlepszego sortu. Crem de la crem wszystkich latryn tego świata, a może i galaktyki. Kto to wie kim jest latryna?
  • Re: List do KNF Autor: kristoffer58 [193.200.82.*]
    Dnia 2020-06-10 o godz. 12:46 ~BaronGPW napisał(a):
    > Kto to wie kim jest latryna?

Latryna to organizacja kładąca kłody pod nogi Orłom Biznesu z Eko Eksportu.
    Zawalili rure w Astanie, spalili DMC i wiele innych sabotaży dokonali.
    Najgorsze jest to, że ukradli skrobaczki do brazu z transportu dla wisielców. link

Zawzięte trole , skrobaczki to wam będą potrzebne i to natychmiast . Ale was zrobili hahahahahahah
  • Re: List do KNF Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2020-06-10 o godz. 12:46 ~BaronGPW napisał(a):
    > elyta - latryna najlepszego sortu. Crem de la crem wszystkich latryn tego świata, a może i galaktyki. Kto to wie kim jest latryna?

bez względu czym, czy kim jest jedno jest pewne - nie zajmują się sprzedażą i uszlachetnieniem mikrosfery
    co z miejsca stawia ich w pozycji parującego klocka ,który z czasem zmieni się w wysuszoną kupkę rozniesioną wcześniej czy później po świecie przez siły przyrody
    Dnia 2020-06-10 o godz. 10:08 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Bla bla, nie poznaję Cię ... Skończyły się argumenty jako tako merytoryczne i pozostały już tylko insynuacje o niecnych intencjach oponentów? Wiem że Twoja kasa zamrożona jest tu od lat, stratę masz sporą, perspektywy wzrostu kursu (takiego aby wyjść chociaż na zero) są iluzoryczne ... Ale to nie powód żeby zaprzeczać, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że z kapelusza wyskoczy taki królik, po którym na kursie zobaczymy zero z przodu - a wtedy będziesz musiał machnąć ręką nie tylko pieniądze, ale również oddać taki fajny nick do utylizacji.

no tak księgowy królik poszczuty tygrysem :)))
    ten rok łatwy nie będzie ale 12 mln miesięcznych przychodów jako baza się zbliża
  • Re: List do KNF Autor: ~Bla_bla [188.146.98.*]
    Te 12 mln miesięcznie to chyba pomyłka?
    Realnie patrząc to raczej 12 mln kwartalnie.
  • Re: List do KNF Autor: ~rychu [83.26.160.*]
    Raczej Kolego w błędzie jesteś ;) Może nie równe 12 ale w przedziale 9-11 miesięcznie będzie sie kręciło ;)
  • Re: List do KNF Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Dnia 2020-06-10 o godz. 18:30 swój napisał(a):

> ten rok łatwy nie będzie ale 12 mln miesięcznych przychodów jako baza się zbliża

Jak tylko zakwitną przebiśniegi swojaku, jak tylko zakwitną ...
  • Re: List do KNF Autor: ~To [5.172.233.*]
    Dnia 2020-06-10 o godz. 22:41 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2020-06-10 o godz. 18:30 swój napisał(a):
    >
    > > ten rok łatwy nie będzie ale 12 mln miesięcznych przychodów jako baza się zbliża
    >
    > Jak tylko zakwitną przebiśniegi swojaku, jak tylko zakwitną ...

ciebie myszo nie dorwał wirus ,a sam go roznosisz .
  • Re: List do KNF Autor: kristoffer58 [31.0.127.*]
    Dnia 2020-06-10 o godz. 18:30 swój napisał(a):

> ten rok łatwy nie będzie ale 12 mln miesięcznych przychodów jako baza się zbliża

Chyba faktycznie bobki ci jelyto zatkały link

12 mln przychodu, to będzie miał syndyk jak się za licytacje trwałego weźmie.

• Re: List do KNF Autor: ~ABUKS [185.200.81.*]
    Tylko nie zapomnij przykleić znaczka bo nie dojdzie
    Dnia 2020-06-10 o godz. 09:10 ~Daro napisał(a):
    > Napisałem list (skargę) do KNF żeby kontrolowali działalność EEx na szkodę akcjonariuszy. Temat ciągnie się od kilku lat. Notoryczne kłamstwa, chaos, próby zatajania informacji przed akcjonariuszami itp. Gdyby nie KNF nikt by nie wiedział o wnioskach o upadłość

A napisałeś buszmenie że w ciężkich czasach zastawiali własne prywatne majątki by firma przetrwała!!!!!!!!!!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.56.*]
  • Re: List do KNF Autor: ~Ciekawy [94.254.173.*]
    Co wy 12 baniek miesięcznie to kurs powinien po 15 chodzić, kwartalnie to będzie rekord, szansa jest w tym, że będzie bardziej czysty towar i koszty odpadu i czyszczenia spadną znacząco, ale nie o 50% chyba, że jakieś śmieci totalne kupowali od Zumiru!
    Dnia 2020-06-10 o godz. 18:22 swój napisał(a):
    > w ciężkich czasach zastawiali

Zastawili to ci mózg w lombardzie, latrynowa bździno.Koniecznie musisz krwistego zasadzić, byle nie na chodniku, jak to masz w zwyczaju. link

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.41.*]
    Dnia 2020-06-11 o godz. 07:27 ~Łajno_na_wirażu napisał(a):
    > Swój po prostu flaszkę zamiast do ust, w prostatę wsadził. Stąd mrzonki o 12 melonach :)

Nasz mistrz od kupowania "na dołku" po 12 złotych, wybączył, niczym robotnicy w Astanie, błagający o wypłaty, pieśń o 12 milionach link
    12 baniek może być, jeżeli syndyk opchnie cały majątek trwały. Ale to już zależy od sądu i trzeciego wniosku o upadłość.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.28.251.*]
    Dnia 2020-06-11 o godz. 07:48 swój napisał(a):

> Eko da zarobić

Taplasz się we własnej labrydze od rana? Wytrzeźwiej w końcu i wyciśnij drzewko w sedes.

EEX da zarobić, ale syndykowi. Zanim sąd nie rozpatrzy wniosku o upadłość, kupowanie akcji jest skrajnie niebezpieczne.

• Re: List do KNF Autor: ~Dzisiaj [5.172.233.*]
    Dnia 2020-06-11 o godz. 08:15 kristoffer58 napisał(a):
    > Dnia 2020-06-11 o godz. 07:48 swój napisał(a):
    >
    > > Eko da zarobić
    >
    > Taplasz się we własnej labrydze od rana? Wytrzeźwiej w końcu i wyciśnij drzewko w sedes.
    >
    > EEX da zarobić, ale syndykowi. Zanim sąd nie rozpatrzy wniosku o upadłość, kupowanie akcji jest skrajnie niebezpieczne.
    >

Kristofer58 jest w pracy ,Ochrona ma dużo czasu na pisanie bzdur.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.41.*]
  • Re: List do KNF Autor: ~kikiposz [46.134.41.*]
    Witajcie utracjusze!
    Dzisiaj spodziewany jest atak na 3,50.
    Haltery naciągnijcie i palec na enterze.

Pozdrawiam umoczonych długoterminowo!
  • Re: List do KNF Autor: ~kikiposz [46.151.143.*]
    Jedyna odpowiedź to ha, ha, ha, ha. Pozdrawiam długoterminowych.
  • Re: List do KNF Autor: ~Róża [89.64.53.*]
    KNF zna sytuację w Eko ... i bacznie obserwuje. Tylko dzięki ponagleniu z KNF akcjonariusze dowiedzieli się o wnioskach o upadłość Exportu.
    Ja również napisałam do KNF w sprawie kilku wątków w spółce
  • Re: List do KNF Autor: ~Ziom [193.200.82.*]
    Dnia 2020-06-15 o godz. 11:48 ~Róża napisał(a):
    > KNF zna sytuację w Eko ... i bacznie obserwuje. Tylko dzięki ponagleniu z KNF akcjonariusze dowiedzieli się o wnioskach o upadłość Exportu.

I bardzo dobrze. Gdyby nie KNF, pewnie nie dowiedzielibyśmy się o złożonych wnioskach o upadłość eksporciny.

To w KNF też będziesz pały ciągnęła ?
  • Re: List do KNF Autor: ~kabanos [94.254.164.*]
    > KNF zna sytuację w Eko ... i bacznie obserwuje. Tylko dzięki ponagleniu z KNF akcjonariusze dowiedzieli się o wnioskach o upadłość Exportu.
    > Ja również napisałam do KNF w sprawie kilku wątków w spółce

Nakleiłaś znaczki i napisałaś właściwy adres? Jesteś kolezanką foratana? On tez wysyłał listy do knf.

• Re: List do KNF Autor: ~kabanos [5.173.27.*]
    > Ja również napisałam do KNF w sprawie kilku wątków w spółce

Nadal bacznie obserwujesz? Jakiej odpowiedzi udzielił ci KNF-takiej samej jak daro?
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 16:48:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.