• Ja tam sprzedałem Autor: ~Mario [87.239.222.*]
    starczy - w sumie i tak byłem gotowy po 70 puścić, a że za 75 i 85, to dodatkowy bonus - odkupię po 59
  • Re: Ja tam sprzedałem Autor: ~artur440 [46.215.16.*]
    A kogo to obchodzi ?
    Odkup nawet po 5 pln :)
  • Re: Ja tam sprzedałem Autor: ~Zorro [83.29.189.*]
    Dnia 2020-06-05 o godz. 21:56 ~Mario napisał(a):
    > starczy - w sumie i tak byłem gotowy po 70 puścić, a że za 75 i 85, to dodatkowy bonus - odkupię po 59

ales mnie koles rozbawił, jeszcze bedziesz brał po 100 zł , zobaczysz !!
  • Re: Ja tam sprzedałem Autor: ~Win [188.146.96.*]
    Teraz tylko ARTGame w tym roku dwie duże premiery. Pierwsza już 10 lipca.
  • Re: Ja tam sprzedałem Autor: ~Inwestor [88.156.137.*]
    Dziwię się że kurs nadal się utrzymuje, ich główna strona internetowa famicord.eu juz nie działa, to co prawda decyzja sądu okręgowego w Warszawie tylko w ramach zabezpieczenia, a proces może potrwać z pół roku, ale czarne chmury zbierają się coraz mocniej. Też sprzedałem i kupię za pół roku po 50- 60 zł.
  • Re: Ja tam sprzedałem Autor: ~Zorro [83.29.193.*]
    Dnia 2020-06-17 o godz. 14:42 ~Inwestor napisał(a):
    > Dziwię się że kurs nadal się utrzymuje, ich główna strona internetowa famicord.eu juz nie działa, to co prawda decyzja sądu okręgowego w Warszawie tylko w ramach zabezpieczenia, a proces może potrwać z pół roku, ale czarne chmury zbierają się coraz mocniej. Też sprzedałem i kupię za pół roku po 50- 60 zł.

co ty chłopak za głupoty wypisujesz, za takie rzeczy możesz sie nie wypłacić, zapamietaj to !!!!
  • Re: Ja tam sprzedałem Autor: ~Inwestor [188.146.184.*]
    Nie rozumiem, czy napisałem coś niezgodnego z prawdą? No i żeby nie było, uważam że w dłuższej perspektywie to świetna inwestycja i kurs skoczy nawet do 100 zł, za akcję. Ale to tylko moje opinie, a to tylko forum które służy do wymieniana opinii właśnie. Jestem początkującym inwestorem i po prostu cieszę się, że sprzedałem na chwilowej górce. A jeśli jakiegos typu informacji lub opinii nie można podawać na tym forum, to o tym nie wiedziałem, chętnie wysłuchał kogoś z większym doświadczeniem, kto objaśni mi co zrobiłem nie tak.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.11.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PBKM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.