Cześć Adaś!
Czemu JSW rośnie?
Adaś przez Covid! Wszystko rośnie przez Covid! Teraz się na węgiel przerzuciło!
Węgiel dobry bo odkaża i oczyszcza. Naturalnie i wprost.
Mam taką maseczkę z węglem na twarz. Mówię ci cudo! Peelingi też są i pasty do zębów z węglem. Teraz higiena to podstawa.
Ale nie dlugo. Lato idzie to i ludze myć się przestaną. Kompiel na basenie czy w morzu wystarczy... To jak sprzedaż to JSW to może moją ukochaną spółkę sobie kup. Chociaż ty pewnie masz. :) Tak myślę że cię tam widziałam, ale to może nie Ty. Bo ja wiesz, mało ogarnięta jestem czasem.
Ale jak się zakocham to na zabój. I zawsze dobrze wybieram no i nosa do prezesów mam. :)
Ja baja kompletnie nie wiem do ilu to jsw dojedzie.Tak sobie założyłem ze do konca roku 45zl powinno pyknąć.oprócz jsw w portfelu jeszcze mam trakcje i ursus" bankruta"(nikt tego nie tyka a mysle,że jeszcze pokaze na co go stac) Ciesze sie że Ci sie układa i może kupie akcje tej Twojej spólki,tylko daj namiary
Jej, do końca roku? Ja to bym się bała tak długo. Ale ty pewnie odważny jesteś. Tak mi coś chodzi że niepokoje mogą być jesienią. Wiesz górnicy to zawsze łapy po kasę wyciągają. A tu huty- w buty....Budżet niby zrównoważony ale na pusto, UE i .. no ja bym nie kupiła na tak długo. Ale może być różnie, górnikom dają.
No, na Softblue, przecież zbierałam. Nie mówiłam? Fascynacje już w tamtym roku poznałam a od marca to już razem.., patrz jak czas leci.. Syfu tam strasznego spekula narobiła ,I afery jakiejś wciąż szukają. Ale na moje uczucia nie da rady..
Mam jeszcze inną fascynacje ale ty do gamingu to już chyba nie.
Zresztą nie będę ci tu o konkurencji varsav, bedziesz chciał to znajdziesz.
No życzę ci tych 45 na JSW jak najszybciej.
Ja w to nie gram. A strzał musi być, gdzieś indziej na pewno. Będzie bryndza jak nie. Ja do Adaś w odwiedziny.
Ale go nie ma
Idę kibicować moim wzrostom
Pa