• EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~holus [89.229.210.*]
    open finance niestety nie...,,, takie potezne straty
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Blow [188.147.99.*]
    Zgadza sie..p.Czarnecki niestety postawil na nie tego konia..P.TOMICKA pogrzebala ta spolke a miala byc lekiem na cale zlo....
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Gracz [37.47.62.*]
    Ja też podzielam obu Panów opinie. Tu jakaś lipa odchodzi kursem się bawią sami że sobą, wyniki pokazują że przedkładtana jest kasa między kieszeniami, bo OF Ma kredyt na zakup HB w GNB. HB kupili za 200mln czyli 10 razy więcej niż sami są teraz warci, teraz zrobili odpis na HB i kasa wyprana. A ulica naiwnie szuka fundamentów do wzrostu.
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Blow [188.147.107.*]
    Zastanawialo mnie zawsze po co p.Czarnecki trztma ten podmiota na gieldzie? Mailbym firme ktora od kwartałów przynosi tylko straty...musialbym z czasem oglosic bankructwo bo zamiast zarabiac musialbym dokladac do biznesu rocznie 30 baniek...skad? Kurs leci nam od scalenia po rowni pochylej, noble przezuca te same ilosci widoczne w powiadomieniach i schodza coraz nizej...tak jakby mialo byc wezwanie..ale go nie ma ...emisji akcji dla ratowania spolki tez nie ma a mozna by bylo zrobic tylko kto by ja objal? Komunukacji z relacjami inwestorskimi tez nie ma...nie ma tez szumnych wywiadow , ktore byly na poczatku przez pania Tomicka, ktore pewno bedzie musiala ujac w swoim cv informacje dotyczace niechlubnej prezesury w open....tylko czekac na bankructwo ...chyba ze nastapi cud...ktory ewentualnie bedzie polegal na tym..ze sprzedadza akcje noble , i z nich czesc kasy oprocz finansowania przeznacza na wirnik...Lechu czeka na sprzedaz na ua, ktora tez sie przedluza...
    Smiemi twierdzic ze open Lechowi jest potrzebny do robienia odpisow i wyprowadzania kasy poprzez wszystkie jwgo spolki...mysle ze jak sie akoncza odpisy poloza ta spolke...
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Anonim [5.172.235.*]
    Tomicka za dwa lata zrobila 300 milionow strat ile jeszcze dolozy za 2020
    Tomicka juz dawno powinni wymienic ...doprowadzila spółkę do ogromnych strat i na skraj bankructwa...pytanie kto ta pania rozliczy za to???
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Pablo [83.26.248.*]
    A gdzie jest i co robi rada nadzorcza w tej spółce?
    Wszyscy maja sie dobrze i biora kasę...pytanie za co ja biora? Pani Tomicka w wywiadach mowila ze kurs akcji nie jest adekwatny do obecnej sytuacji w spolce..tak bylo jak obejmowala rządy...ciekawe co teraz by powiedziala....
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~kaprys [188.146.224.*]
    to dopiero początek zwolnień, tam pracuje z 2,5 tyś osob nasuwa się pytanie, dlaczego spółka od 2 lat ma straty a zwolnienia dopiero teraz
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Blow [188.147.101.*]
    Budza sie późno...te zwolnienia to kosmetyka...jak narazie...nie wiem sam czy cos dadzą. ...tu trzeba radykalnych zmian...okres jeden z lepszych na kredyty...deweloperze i tak dalej...Tomicka nie potrafi tego wykorzystac.
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Gracz [37.47.31.*]
    Byłem ich Klientem mam tam zaufanego opiekuja, ostatnio zadzwoniłem i na końcu dowiedziałem się ciekawych rzeczy.
    1 tam pracują ludzie na 1/100 etatu + działalność, więc koszt miesięczny ich zatrudnienia to 30pln. Zwolnienia to przykrywką pod wyciągnięcie dotacji z Urzędu Pracu
    2 obecny model firmy polega na tym, że każdy ma sam pozyskiwać klientów, firma nie ma wsparcia deweloperskiego, ani do kredytów firmowych czy CC
    3 W spółce pani Prezes podejmuje decyzje dotyczące sprzedaży, wszystkie strategiczne i ekonomiczne należą do v-ce Marka Żuberka.
    Jednym słowem mieszają jak mogę wyciągną dodatacje kasa pójdzie na spłatę kredytu w GNB i wtedy będzie można za grosze wycofać spółkę z giełdy.
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Blow [188.147.102.*]
    Czyli jak bedzie popyt trzeba sie sukcesywnie pozbywac akcji..na okrecie zostanie Tomicka ze swoja wizja z wywiadow i nic poza tym...pamietam kiedys jak ludzie sie zapisali na emisje i jakiegos pisma na czas nie dostarczyli do sądu...sam Guberow wtedy akcji kupil za 1, 4 miliona..byla niezla afera...ze nikt ich wtedy nie pozwal to cud..prawnik opena nawalil..
    Szkoda ze doprowadzili do tak tragicznej sutauacji....gdzie expander czy notus radzi sobie o niebo lepiej...dla mnie caly zarzad z Tomicka do dymisji...
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Blow [188.147.102.*]
    Tu noble gra sam ze soba..i czeka - moze ulica cos kupi..raz w lewo raz w prawo i tak w kółko
  • Re: EUCO, FIN HOME I INNI MOGĄ !! Autor: ~Pablo [83.26.248.*]
    W normalnej firmie zarząd dostaje cele i jeżeli ich nie zrealizuje, po prostu wylatuje. Skoro Tomicka się trzyma to moim zdaniem realizuje jakiś cel. Jaki to to jest cel niech każdy się zastanowi.
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.