„Wprowadzenie innowacyjnej usługi SMART LEARNING poprzez wdrożenie wyników projektu badawczo-rozwojowego Nowoczesna Firma S.A.”. Pomimo kłopotów z rozliczeniem projektu i konfliktu prawnego z PARP Emitent przewiduje rozpoczęcie intensywnej sprzedaży usług za pomocą platformy Smart Learning w I kwartale 2020 i osiąganie znaczących przychodów ze sprzedaży abonamentów, e commerce oraz produkcji szkoleń.
Struktura akcjonariatu; 1 - pozostali akcjionariusz zatrudnieni w społce posiadajacy mniej niz 5% ajkcji posiadaja 2 700 000 akcji = 21,15% 2. Pozostali akcjionariusze czyli tacy jak my 1 667 308 szt akcji = 13 ,06%
A ma ktoś tutaj wiedzę, po ile nabywali akcje pracownicy spółki? Pewnie to zamierzchłe czasy, ale fajnie było by poznać te cyferki. Podzieli się jakaś dobra dusza tą informacją?
2. Kapitał zakładowyKapitał zakładowy Spółki dzieli się na: 11 100 000 (jedenaście milionów sto tysięcy) akcji na okaziciela serii A o wartości nominalnej 10 gr (dziesięć groszy) każda , nie więcej niż 1 667 308 (jeden milion sześćset sześćdziesiąt siedem tysięcy trzysta osiem) akcji na okaziciela serii B o wartości nominalnej 10 gr (dziesięć groszy) każda. Kapitał Spółki jest w pełni opłacony, podwyższenie kapitału Spółki związane z emisją akcji serii B czeka na zarejestrowanie w sądzie gospodarczym. Z tego wynika za od poczatku notowan tj od 2011 roku posiadaja te akcje.
Faktycznie zbieranie obroty jak w warzywniaku czasami bezruch mega jazda szykuje się nie ma co 20k obrotu dziś..... 200k to może byłby jakiś zwiastun bo akcji jest mnóstwo
Ktos zbiera wie co robi tu moze byc wdzystko jak na columusie 0.1cybation itp. Ja wziolem mocno blu tax tam bedzie ja, da. Tu mam 50k po 0.30.mysle ze da zorobic.
Będzie, ale to dopiero początek, pełny potencjał zobaczymy w 4kw, jak w pełni ruszy e-learning po wakacjach, gdzie teraz juz widać jak mocno rośnie. Spolka jest ewidentym beneficjentem COVID, bardziej niz Mercator czy Biomed - w końcu rękawiczki dopłyną z azji i marże sie ustabilizują, a przejście do e-learningu jest nową rzeczywistościa dla wielu szkoleń, firm i szkół.
Gdyby nie ktoś kto wyzbywa sie swojego pakieciku i generuje podaż zleceniem z ceną 30gr, dzis mielibyśmy juz 1-1.5zł za akcje.
Ci co sprzedaja teraz jeszcze jutro moga mega zalowac..wiem co pisze... Moj kolaga jest blisko firmy. Pozdro... Nie sprzedawac kto chcr zarobic krocie bo po raporcue jak pidadza i powiedza ze maja dwie firmy z fotowalityka prowadza rozmowy.. To bedzie drugi letus.. Ja trzymam do 2zl nawet 10lat.trzymalem tak cybation i columus rovite blu i prawie mam 1mln zysku.. A kazdy niech robi jak uwaza..napisalem to zeby kiedys o przypomniec. Pozdro. Knechabal dzis sobie zbieram bo widze dobry zarobek. Zobaczymy.
Spokojnie panowie i panie. Jeszcze sie beda zabijac o akcjie ci co teraz sorzedaja.. Pracownik firmy.. Zarobimy krocie tylko czsu... Prezes jest gosc i cala grupa... Teraz gramy blu tax bo tam bedzie grubi bo pani prezes malwina cora ladna fajna pana sta... Wziela po nim biznes. On zarobil 20mln..ale ziobro zapuka do niego jak i koguta z pisu tylko jesze nie teraz. Teraz spolka wartna 2mln...to moja kolezanka za burku ma wieksza wartosc.. Ja bym sie wstydzil byc prezesem blu i nfpl po ta kiej cenie. Wieze w swojego prezesa
. Bo widac ze chce..
Jeszcze nigdy na GPW sprzedając pakiet ok 1000 akcji nie udało mi się wygenerować zjazdu kursu firmy o.. 15%. Do dzisiaj, na nfpl. Płynność kursowa tutaj jest praktycznie zaaaaadna. Raczej już tutaj nie zajrzę . Pozdrawiam Akcjonariuszy i Zarząd :D