obrona dołka na sporym wolumenie - jeżeli tak się zamknie no i drugie jeżeli - szeroki rynek nie wpadnie w jakąś nową falę paniki szacunki za 2019 świadczą o dobrym 4kw r/r - nawet jeżeli to już historia a przed spółką trudny rok, o wiele łatwiej przejść przez kryzys z pełną kasą
No wlasnie ten rok bedzie masakra. Ale potem zapowiada sie ze z Chin bedzie przenoszona produkcja do Europy... na to mozna liczyc. Ale timing to nie moja domena
przenoszenie produkcji to raz, dwa to przejęcie części rynku po słabszych podmiotach, które nie dotrwają do lepszych czasów co do timingu - mało kto jest specem - niezawodna metoda to rozbicie zakupów na transze
Na wykresie jest formacja leja po bombie. Wokol pelno rozszarpanych cial. My wlezlismy do tego leja i czekamy. Tylko nje wiadomo czy nke na kolejna bombe
Tak spokojnie tarcza2 z pewnoscia da im kase. Maja bardzo duzo pracownikow. Jak tylko przemysl sie ruszy w Europie to beda mieli portfel zamkwien. U nas przemysl odbije najszybciej a recesja w przemysle bedzie najplytsza.
Tak naprawde to jest idealny czas zeby kupowac PGO.
Ja jestem spokojny o spolke ale nie wiem czy wygram sam ze soba i nje pekne w pewnym momencie.
poki co syf kila i mogli wszysko odbija a tu kurs nas dobija mogli by na 1 zł zaswiecic na swieta tu jest 30 gr zysku na kacje bez tez zaleglosci podatkoej! brwo tdj-oty
Spoko pgo tez postaram sie popilnowac. Mam to bede pilnowal zeby lachudry nie zanizali.
No wlasnie 30gr to jest ponizej 3CZ hehe
Mowie recesja w przemysle odpusci w Polsce wczesniej i beda mieli zlecenia. Tu nadal bedzie w 2020 zysk a potem jak bedzie przenoszenie przemyslu do Europy to tu bedzie hossa i na 6zl jazda.
Bedzie zysk bo mimo mniejszych zlecen z powodu zatrudniania ponad 3000 pracownikow dostana duze waparcie. To zmniejszy koszty stale.
Dzisiaj ladna swieczka. Na innej spolce powuedzialbym ze objecie hossy ale tutaj to raczej nic nie znaczy