• przed wybiciem Autor: ~prosty_chlop [176.221.121.*]
    obrona dołka na sporym wolumenie - jeżeli tak się zamknie
    no i drugie jeżeli - szeroki rynek nie wpadnie w jakąś nową falę paniki
    szacunki za 2019 świadczą o dobrym 4kw r/r - nawet jeżeli to już historia a przed spółką trudny rok, o wiele łatwiej przejść przez kryzys z pełną kasą
  • Re: przed wybiciem Autor: ~Dre [188.146.225.*]
    No wlasnie ten rok bedzie masakra. Ale potem zapowiada sie ze z Chin bedzie przenoszona produkcja do Europy... na to mozna liczyc. Ale timing to nie moja domena
  • Re: przed wybiciem Autor: ~prosty_chlop [176.221.121.*]
    przenoszenie produkcji to raz, dwa to przejęcie części rynku po słabszych podmiotach, które nie dotrwają do lepszych czasów
    co do timingu - mało kto jest specem - niezawodna metoda to rozbicie zakupów na transze
    Na wykresie jest formacja leja po bombie. Wokol pelno rozszarpanych cial. My wlezlismy do tego leja i czekamy. Tylko nje wiadomo czy nke na kolejna bombe
  • Re: przed wybiciem Autor: ~pgo [91.150.169.*]
    ja jak widze te poustawiane automaty, to wiem ze pewnie szarpnie 20-30 gr raczej w gore
    a jest nisko i tanio
    zejdzie do 60 gra dobieram 100 K
    wydaje mi sie ze powinni sie zwrocic do panstwa po pomoc i zamortyzowac czesciowo nizsze przychody
    taka duza firma na pewno jest efketywna
    Tak spokojnie tarcza2 z pewnoscia da im kase. Maja bardzo duzo pracownikow. Jak tylko przemysl sie ruszy w Europie to beda mieli portfel zamkwien. U nas przemysl odbije najszybciej a recesja w przemysle bedzie najplytsza.
    Tak naprawde to jest idealny czas zeby kupowac PGO.
    Ja jestem spokojny o spolke ale nie wiem czy wygram sam ze soba i nje pekne w pewnym momencie.
  • Re: przed wybiciem Autor: ~pgo [185.201.68.*]
    poki co syf kila i mogli
    wszysko odbija a tu kurs nas dobija
    mogli by na 1 zł zaswiecic na swieta
    tu jest 30 gr zysku na kacje bez tez zaleglosci podatkoej!
    brwo tdj-oty
    chyba nei utrzamaja kursu dluzej tymi kilkoma akcjami
    troche popycham
    Spoko pgo tez postaram sie popilnowac. Mam to bede pilnowal zeby lachudry nie zanizali.
    No wlasnie 30gr to jest ponizej 3CZ hehe
    Mowie recesja w przemysle odpusci w Polsce wczesniej i beda mieli zlecenia. Tu nadal bedzie w 2020 zysk a potem jak bedzie przenoszenie przemyslu do Europy to tu bedzie hossa i na 6zl jazda.
    Bedzie zysk bo mimo mniejszych zlecen z powodu zatrudniania ponad 3000 pracownikow dostana duze waparcie. To zmniejszy koszty stale.
    Dzisiaj ladna swieczka. Na innej spolce powuedzialbym ze objecie hossy ale tutaj to raczej nic nie znaczy
  • Re: przed wybiciem Autor: ~bos [5.173.56.*]
    tu at nic nie znaczy niestety..
    stralicli kilka akcji i juz podstawili z dolu zeby odzyskac stan posiadania
  • Re: przed wybiciem Autor: ~prosty_chlop [176.221.121.*]
    do tego kolejna obniżka stóp procentowych -> ponad 1mln / rok niższe koszty finansowe
[x]
PGO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.