Krzysiu pomyliles arkusze chyba...nie zaduzo sie dzieje..ale dzisiaj wiecej na kupnie...jak mozesz pisac ze ktos chce drogo sprzedac jak kurs jest kolo 0.10 groszy...po staremu
.nikt taniej nie ma..???
Krzsysiu wyniki to jedno a transakcje drugie...tomicka widocznie odbila sie od sciany....i sama tez nic nie zrobila by zadbac o to by poprawili te wyniki..mamy rekordowe lata w kredytach...jak sobie nie poradzila w takim czasie to w jakim poradzi???
Kolego na spadkach dokupowalem..takze powiekszylem znaczaco swoj pakiet...nie wiem jak jest w gdansku bo aktualnie jestem w szczecinie.a tu jest ciekawie...
Blow a nie lepiej w kasynie czarne obstawić, masz przynajmniej 49% szans, że wygrasz, tutaj hmm sam nie wiem czy 1% :(
1) banki zmniejszają prowizje za sprzedaż
2) OF straciło najlepszych zawodników + cały dział wsparcia i pozysku biznesu
3) Zarząd ma w poważaniu pracowników i akcjonariuszy
4) zamykają oddzialy
5) skoro porównujesz cene do tej z przed połączenia akcji to bierz pod uwagę, że wtedy firma operacyjnie była dużo mocniejsza
6) kapitalizacja spółki 8mln zadłużenie 140mln pokaż mi drugi podmiot na GPW w takim stosunkiem
7) to będzie 4 kwartał z rzędu na stracie
8) w 2020 prawdopodobnie zakończy się karą proces o odszkodowanie dla Klientów za nieuczciwą sprzedaż gruntów rolnych, nie wiadomo czy nie będzie kary KNF za złą kolejność publikowania wyników w grupie.
9) w firmie przy podejmowaniu decyzji nie ma już nikogo z doświadczeniem >5lat w branży pośrednictwa, więc oni uczą się na nowo popełniając stare błędy swoich poprzedników.
10) odwiedź oddział i zobacz na jakich laptopach tam pracują Ci eksperci to najtańsze dell z przed 5 lat, tam od dawna nie ma kasy na nic innego prócz wynagrodzeń Zarządu 200tys miesięcznie.
Do tak małej spółki znalesliby się Prezesi za 20 tys miesięcznie.
Piszesz w swoich postach, że liczysz na sprzedaż aktywów na Ukrainie, tyle że transakcja póki co odroczona, a i tak nie spodziewałbym się, że z tych pieniędzy będzie jakaś korzyść dla OF, kupią za to lepszą kawę czy tel dla pracowników ?
tu masz słuszną racje, to nie koronawirus zjada spółkę a władze spółki niszczą tradycję i wszystko dobro co zostało z tej spółki w tym ludzi z dużym doświadczeniem na rynku kredytowym, kolosalne wynagrodzenia zarządu /podobne jak np. w gcn/ zabierają ostatnią nadzieje na lepsze jutro - tu jest tylko agonia i trzeba być ślepcem aby tego nie widzieć, a co do wynagrodzenia zarządu to jest wręcz nie etyczne i na rynku znaleźli by menadżera za 20 tysięcy dobrze wykształconego ekonomistę który by wiedział co dalej robić bo tu każdy już miesiąc nieefektywny to bliższa zagłada całkowita..