Dnia 2020-02-25 o godz. 18:00 ~src napisał(a): > Jak pójdzie to napiszę że złapał dołek . 200% minimum
idz sie leczyc src widac ze nie potrafisz nawet moich postow czytac jak kupuje to pisze ze kupilem jak sprzedaje to tez pisze jak niemam akcji spolki tez pisze przed a nie po fakcie,juz taki jestes zamotany ze nie potrafisz czytac moich postow ze zrozumieniem i tlumaczysz sie czerwonymi rynkami ze plg spada wszystko wiec kolego src nie wszystko mercator rosnie z 12zl na 19zl poszli pod koronowirusa nawet twoj smiec softblue mimo rynku czerwonego byl wczoraj na zamknieciu zielony nawet src klamac nie umiesz a co mowic o znajomosci rynku gieldowego skad tacy trole na forum bankiera sie biora wiem z Raciborza
Dnia 2020-02-26 o godz. 11:07 ~zniewolony napisał(a): > Przypominam panowie ze tu toczy sie dyskusja o smieciu T2p, a nie prywatne sprawy obu panow
zniewolony o termo kolesiowi z raciborza src napisalem 25 i 20gr wsparcie obecnie nie posiadam,a wiesniak z Raciborza sie nie zna na AT spolek to niech nie klepie na forum bzrurnych postow nienawidze takich troli no nic pozdr zniewolony dalem mu analize mercatora niech sie uczy
Dnia 2020-02-26 o godz. 15:57 ~src napisał(a): > Mistrzu dzięki za nauki. Dzisiaj znów 200% zrobiłes ? Sprzdales znów na samej górce?
strasznie zgryzliwy jestes src,nauka kosztuje ja nie jestem dluterminowiec jakbys byl madry inwestor to ile razy juz mozna bylo kupic taniej odsprzedac drozej te twoje spolki plg i softblue taki z ciebie fachowiec i zycze ci za ta zlosliwosc na forum bankiera zeby twoj porfel spuchl do zero bo takich cwaniakow jak ty src wielu potopilo kase