wyniki za ostatnie 3 kwartały były rewelacyjne, ale kurs spada... w porównaniu do Odlewni spółka powinna wzrosnąć ponad 100%... w Q4 wynik obciąży niegotówka rezerwa wobec kontroli skarbowej za '16
z czasem odlewy skorzystaja, tansze (mocne euro) , stabilen dostawy, rozwoj kolejnictwa i oze..spolka ma zdrowy bilnas itp i juz jest po restrukturyzacji znaczniej i reorganizaci zatem czekam na 50 gr zeby dopakowac do 200 K
reforma ofe przelozona na przyszly rok...zobaczcie zamet..przeszedl katharsis i jest nie do ruszenia..pgo jest fundamentalnienlepsza firma..zreszta..tdj zechce bedzie 50 gr albo 5 zl..tu i tak nie ma zycia czy plynnosci..ona sie moze pojawic z nienacka
Jak tak patrze na biznesy TDJ to wszystkie wydaja sie byc schylkowe. Taki konglomerat epigonów.
Tak czy inaczej w koncu sie odwroci. Ja obstawiam ze obecna sytuacja bedzie trwala jeszcze do konca roku.
famur pewnie bedzie zmiejszony..ale przyznasz ze kolej automotive blachy i odkuwki i odlewy to zawsze beda potrzebne..i pgo to exporter..long term maja szanse na podebranie konkurencji rynkow
Long term wierze w to ale malo kto ma tyle cierpliwosci i pewnosci siebie. Bo jednak jak ci spada to trzeba miec duzo pewnosci. Ten rok stracony dla gospodarki. Wyniki na bank beda zle. Nie ma co sie spieszyc z zakupami.
Ja juz wzialem maly pakiecik. Taki ze moge sobie i rok czekac. Jestem slaby w timingu wiec nie spodziewam sie zeby tu sie szybko poprawilo. Zarabiam tylko jak jest ogolna hossa i mam nadzieje ze ona w koncu nadejdzie.
O prosze kupilem i juz spada. Dobrze ze kupilem niewiele.
Na razie nie czas na przemysl. Teraz grane banki z W20. Przemysl moze pod koniec roku dopiero