PAH zostało utworzone przez 35 osób. Sprawa w sądzie o zwołanie NWZA obecnie jest prowadzona z powództwa 14 osób. Większość, jeśli nie wszystkie osoby z PAH raczej tu nie zagląda. Jakiś czas temu był dre222. Sprawa w sądzie się toczy i te 14 osób nadal aktywnie działa. Niektórzy pewnie sobie dali spokój, ale jest też kilka osób, które nie należały do PAH. Wydaje mi się, że większość na forum to osoby niezwiązane z PAH. PAH funkcjonuje, ale chyba postanowili, że nie będą się tu udzielać i pewnie wymieniają informacje tylko między sobą. Ogólnie mam wrażenie, że na forum w ciągu ostatniego roku udzielało się może z 10 akcjonariuszy, a reszta to wątki produkowane przez troli z Hawe.
Cieszy mnie to, że działania są nadal realizowane, gdyż jest to również w moim interesie
Jak dobrze pamiętam było kilka spraw w sądzie wszystkie jeszcze trwają, czy już się zakończyły jak ta ostatnia umorzeniem ?
Dnia 2020-01-28 o godz. 08:40 ~Zyczliwy napisał(a): > Cieszy mnie to, że działania są nadal realizowane, gdyż jest to również w moim interesie > > Jak dobrze pamiętam było kilka spraw w sądzie wszystkie jeszcze trwają, czy już się zakończyły jak ta ostatnia umorzeniem ?
W tej chwili nie mamy potwierdzonych informacji (w postaci dokumentów), że jakaś sprawa zakończyła się umorzeniem.
Jeżeli macie możliwość to uzupełniajcie o nowe infotrmacje swoje wnioski, które złożyliście.