Dnia 2020-01-22 o godz. 14:24 ~xxx napisał(a): > Możesz napisać skąd pochodzi ta informacja? > > Jeśli z jakiejś strony w necie, to proszę wklej link. > > Kiedy nastąpiła ta zmiana?
Dzień dobry, wszystkie informacje dotyczące nowych adresów Spółek i Oddziału, jednej ze spółek, pochodzą z KRS.
Dziękuję.
Wiem, że te dane są w KRS, ale na https://ekrs.ms.gov.pl jakoś nie mogłem w jednym miejscu tego znaleźć (może przez brak optymalizacji strony na smartfona), a na imsig pojawiło się dopiero dziś.
https://www.imsig.pl/pozycja/2020/14/KRS/32279,HAWE_SPÓŁKA_AKCYJNA
Ja od państwa chce by wszyscy płacili podatki
My straty z 5-ciu lat czy więcej -w danym roku bez dzielenia
A z Hawe uważam robią co mogą Stara ekipa z PSL PO że złości do Falendy nawet taki biznes rozwali
Wolne sądy temu sprzyjają
Sedzia komornik czy pracownik zusu do póki nie będą odpowiadać za swoje czyny to zwykly obywatel nie będzie traktowany poważnie.
Ja nie jestem za żadną opcją polityczną bo uważam że wszyscy są po jednych pieniądzach. Natmiast jeśli chodzi o Falete do myslisz ze to poprzednia władza do tego doprowadziła bo wydaje mi się na otwrot.Być może jestem w błędzie.
Masz pomysły - od partii i popraw wszystko
Widzisz jaki mur o sądy nawet unię angażują
Tu idzie walka o godność
Nas już pogonili Walnego nie zrobisz bo cwaniaki jak s,Juszczyn rządzą
Sądziow trza rozwalić , w Krakowie reprywatyzacja jak w Warszawie
A Wrocław Poznań
BAGNO
To jest pic na wodę fotomontaż...jeśli ludzie którzy rządzą nie byli w to uwikłani to by brudy takie wyciagali...jeżeli sąd jest po stronie złodziei i oszustów to partia rządząca odrazu taki wątek wychwycić i ich oskarżyć ale tego nie zrobią bo wszyscy w tym siedzą
Z likwidacją HAWE zaczął PO i PSL opoznili dotację , i oni są z sądami jedna ręka
P0 walczy niby o sądy ale ma zapewnioną niekaralność NOYMANN nagrany
PSL broni BUREGO i spółki jak niepodległośc
Ja tak to rozumiem
Dostał już ktoś odpowiedź z Prokuratury w zakresie zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa w związku z niewydaniem odcinka zbiorowego akcji . ???
Po i PSL że złości że p Falenda ich nagrał i nie kręcą lodów z sedziowska pomoca
Nawet ,,polskie,, media z udziałem zagranicznym straszą
Żebym mógł pojechalbym do Warszawy z transparentem
Pozdrawiam posiadaczy