• Jutro zwzła Autor: ~Koper-org [83.26.155.*]
    Cis Wam powiem, jutro skorekci, może nie na początku ale zamknie się na minusie 5-9% Dlaczego? Bo dziś za dużo poszło bez info...
  • Re: Jutro zwzła Autor: ~Koper-org [83.26.155.*]
    A nie mówiłem, to dopiero początek. A może Corida Wam wczoraj trochę akcyjnek upłynęła. Przecież kupowali po 2,12pln.
    I co naganiacze?
  • Re: Jutro zwzła Autor: ~ambrozy [185.31.219.*]
    chyyiów sto naciagaczu
  • Re: Jutro zwzła Autor: ~sEL [83.26.25.*]
    Dzisiaj czy w poniedziałek powyżej 4?
  • Re: Jutro zwzła Autor: ~Onepercent [80.187.100.*]
    Koper brawo , jedyny kumajacy w tej matni, lemingi tego nie widza. Powaznie nikogo nie dziwi wzrost o 20 % bez infa
    Siedzę na Poldku od lat... chciałem trzymać do 5-6 pln ale za szybko wczoraj poszło bez infa, przecież to logiczne.
  • Re: Jutro zwzła Autor: lawyer_mz [91.212.223.*]
    Dnia 2020-01-17 o godz. 10:29 ~Koper-org napisał(a):
    > Siedzę na Poldku od lat... chciałem trzymać do 5-6 pln ale za szybko wczoraj poszło bez infa, przecież to logiczne.
    ------------------------------
    Kolego siedzący od lat na poldku piszesz farmazony więc alboś ze spółdzielni albo ślepy, papier jest modelowo rozgrywany. Testowanko było z rana głębokości popytu i od razu było widać, że drobni nie odbiorą nawet 50k bez zrobienia solidnego minusa, patrz teraz jak panikarze się ustawiajają taniej niż wczoraj kupili i grzecznie oddają.

• Re: Jutro zwzła Autor: ~Koper-org [83.26.89.*]
    Siedzący i handlujący, przy dolnych widłach cenowych się dziś zamknie. Na pewno NIE na plusie!
  • Re: Jutro zwzła Autor: ~Koper-org [37.30.2.*]
    Przewidywałem spadek ale tak duży to nie.... No no no
  • Re: Jutro zwzła Autor: koper-org [31.182.131.*]
    A wielkie Gu.... no jak jutro odbije!!!
    Bo pod co miało by iść!
    Leszczeki myślały, że będzie info po WIELKIM odbiciu czwartkowym, a tu była wielka korekta!
    Nie piszcie, że korekta jest zdrowa. Jest zdrowa ale nie przy 3 milionowaj zwalce, na -16% !!!
    Chyba, że TROLE mają jeszcze jakiś bajki NAGANIAJĄCE to popisania na forum to tak.
    I tak jest prawie 100% zwyszki od doła (1,75pln).
  • Re: Jutro zwzła Autor: lawyer_mz [31.0.120.*]
    Dnia 2020-01-19 o godz. 20:21 koper-org napisał(a):
    > A wielkie Gu.... no jak jutro odbije!!!
    > Bo pod co miało by iść!
    > Leszczeki myślały, że będzie info po WIELKIM odbiciu czwartkowym, a tu była wielka korekta!
    > Nie piszcie, że korekta jest zdrowa. Jest zdrowa ale nie przy 3 milionowaj zwalce, na -16% !!!
    > Chyba, że TROLE mają jeszcze jakiś bajki NAGANIAJĄCE to popisania na forum to tak.
    > I tak jest prawie 100% zwyszki od doła (1,75pln).
    --------------------------------------------
    Najpierw odpowiedz dlaczego spadło na te 1,75 a zresztą możesz dalej lizać se........
    Jak spółdzielnia zdecyduje, że ma odbić to odbije a jak nie to spadnie. Na razie papier grany spekulacyjnie i tyle, będą twarde infa to kierunek wtedy będzie obrany, bankructwo już nie grozi ale zawsze jakieś ryzyko jest, w końcu to bananowa gpw a nie lokata w banku. Na tym papierze póki co siedzą głównie hazardziści a nie fundamentaliści więc będzie bujać.

lawyer_mz Ale ja się z Tobą zgadzam w 100%
  • Tak koper jutro wzrosty i spadasz stąd . Autor: ~cir [89.67.3.*]
    .
  • Re: Tak koper jutro wzrosty i spadasz stąd . Autor: koper-org [31.182.131.*]
    C.D. spadków, chłopczyki!
    Na nic te Wasze napinanie muskuł, bajki się Wam wyczerpały co by je sprzedawać Leszczom!
    Tylko złości Wam zostały, a moje się sprawdza już od czwartku wieczorem to piszę.
  • Re: Tak koper jutro wzrosty i spadasz stąd . Autor: ~Tomek [94.251.141.*]
    To poziomy bez znaczenia. Liczy się co będzie niebawem. A będzie dużo wyżej na stałe. I twoje pisanie nic nie da
    Tak jak wieściłem w czwartek wieczorem po wielkim UP (prawie 30%) że w piątek będzie spadek,
    to jutro też będzie C.D. spadków, niestety. Zbyt wiele niepewności, póki co walor spekulacyjny...
  • Re: Jutro zwzła Autor: ~Polnord_Zatopiony [31.1.74.*]
    Walka dwóch największych akcjonariuszy załatwia sprawę kursu na długo.
    No i sprawa dystrybucji gniota do detalu się wyjaśniła: ktoś wiedział.
    Wiem, że jestem nudny ale takei zawirowania nie służą dobrze.
    Wiele spółek z WIG-u 20 wypłaci diwidendę...
    Przecież tak naprawdę o to chodzi w akcjonariacie NIE?
    Firma przynosi ZYSKI BUDIJE (w przypadku Poldka), następnie wypłaca, dywidendę...
    Kiedyś (historia, nie tak dwana)...
    NIE dajmy sie ogłupić, bo jakieś chore klimaty dadeszły od jakiegoś czasu jeśli chodzi o tą spółkę...

Pozro Koper
  • Re: Jutro zwzła Autor: ~Ziom [83.26.234.*]
    Największe dywidendy oscylują w ok.10% ceny akcji,tu liczę na zarobek rzędu 100-200% w ciągu bieżącego roku a stracić myślę że mogę co najwyżej ok 30% tj.różnice bieżącej ceny a ceny nowej emisji/ew.ceny nominalnej.Wiem wiem,zatopiony powie że to bankrut,syndyk itd tylko dziwne,że poważni inwestorzy tj Hanapeta a ostatnio Cordia wykładają na tego "bankruta" grube miliony...
[x]
POLNORD 0,14% 3,53 2021-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.