Od roku 2020 następują zmiany korzystne dla mniejszościowych akcjonariuszy. Czy będą też korzystne dla akcjonariuszy Hawe zobaczymy.Mam nadzieję że tak.
1. Wszystkie spółki akcyjne mają być traktowane jak publiczne a więc rozumiem że będą podlegać nadzorowi KNF. 2. Każda spółka musi mieć stronę internetową wraz z zakładką dla akcjonariuszy. 3.Do końca roku akcje mają być w formie elektronicznej i każdy z akcjonariuszy będzie mógł sprawdzić kto posiada akcje. 4. Prokuratura prowadzi kilka (chyba 4) spraw dotyczące Hawe i może dojdzie w końcu do finału. 5. Liczę również na pozytywne rozstrzygnięcie spraw sądowych.
Dzisiaj, prokuratura okręgowa w Warszawie odebrała mój wniosek w sprawie wszczęcia śledztwa w wiadomej sprawie Hawe. Ciekawy jestem, kiedy mi odpowiedzą i czy pozytywnie tzn. że podejmą sprawę lub , że włączą sprawę do toczących się praw czy odmówią? Czekam
Ja dzis odebralem dokument z prokuratury z chocimskiej w wawa ze jest wszczete postepowanie szkoda tylko ze sa tylko 4 osoby ze mna a na forum.wszyscy tacy madrzy
2016,2017,2018,2019, 202..... czas leci i wciąż pojawiają się te same życzenia, a "prezesi" robią z nas nadal jelenia.
Czym zakończy się ich stąpanie po lodzie, a no tym, że ktoś w końcu wyląduje w wodzie.