• Co się dzieje? Autor: ~Renegat [5.184.91.*]
    Miały być miliony, a są spadki???!!!
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Olo [84.236.106.*]
    No tak, 20 gr do konca roku
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~src [46.134.104.*]
    A co się ma dziać? Raporty czytasz? Kwartalny za 2 i 3 kw. Popatrz na cyferki i oblicz jaka powinna być kapitalizacja
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Analnytyk [92.40.248.*]
    No jak taki syf od początku tej spółki, to czego się tu spodziewać. Tu są tylko komunikaty zero działania. O znaczy są działania ale trolow naganiaczy.
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Inwestor [85.221.194.*]
    po 30gr sypia a brac za kilka - kilkanascie sesji beda po 1zl i wyzej to jest smieszne :D no tak ale skad ini maja pewnosc ze umowa bedzie i urosnie, ja jednak wiem sypcie dalej leszczyki hihi :D dozobaczenia apowyzej 1zeta w grudniu jak pisalem :) pozdro
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Kevinsamwdomu [83.30.182.*]
    Mnie to przekonało, skoro inwestor tak twierdzi, to brać w ciemno, każdą ilość. Do grudnia zatem. 2036 r.?
    zdziwisz sie w grudniu tego roku zapewniam hihi :D
    Jak myslisz czemu wciaz dobieram i mam juz 241500akcji po 2zl stoje sobie spojrz w ciemno bym tyle nie bral przeciez glupi nie jestem jak bym nie wiedzial ze beda kolejne umowy i wyzszy kurs pomysl na przyszlsoc nim cos napiszesz leszczyku, czekacie znow na 20gr i sie nie doczekacie a umowa w kazdej chwili moze sie pokazac najpozniej pod koniec grudnia i w kilka sesji zdazy kurs urosnac do ok 1-2zl cierpliwi tu zarobia kilkaset % w niecaly miesiac liczac od teraz :) zapisz post przeczytaj w nowy rok niech Ci glupio bedzie :DDD
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~src [88.156.134.*]
    A może warto zapisać i mieć dowód bo knf powinno zbadać skąd masz informacje których nie ma rynek. Bo Twoje naganianie wykracza poza standard pisania i ma raczej charakter naganiania na papier.
    przeciez sama spolka pisala o umowie na 10baniek przed koncem roku :D wiem tyle co inni :P :D ale ja w porownaniu do was wierze w ich umowy i wciaz dobieram kiedys wystrzeli znow kilka set % jak dawniej po umowie z PGNIG licze ze to bedzie jeszcze w tym roku i wychodze ze spolki, ale odkupie sobie pozniej taniej z tym ze juz mniejszy pakiet i trzymam kilka lat jeszcze bo widze tu duzy potencjal :) pozdro
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Tylko [172.58.19.*]
    2 zł?? Tak nisko wyceniasz T2P, skoro bedą milionowe umowy?? :)
    TAK narazie tylko na tyle! narazie tylko na tyle jak dojdzie wiecej umow i wielomilionowe zyski to na wiecej oczywiscie.. :)
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~src [46.134.104.*]
    Wycenił na 60 mln. Więc te 6 mln zysku w 2019? Czy w 2020? Jak tu będzie tyle przychodu to będzie sukces
    umiesz czytac raporty? w 2020r kilka mln zl zysku :) wiem ze spolce nie wierzycie, ale oni na serio zaczna zarabiac juz pod przyszlego roku ale robcie co chcecie nikt wam nie kaze kkupowac akcji :D
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Adam [78.9.4.*]
    Pisać i obiecywać można wiele.
    Znacie te spółkę ?
    Znacie ten tekst ?
    link 

• Re: Co się dzieje? Autor: ~pkc [85.210.102.*]
    w 2036 to petrolinvest ma podac raporty.
[x]
COREY 0,00% 0,31 2026-06-29 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.