No jak taki syf od początku tej spółki, to czego się tu spodziewać. Tu są tylko komunikaty zero działania. O znaczy są działania ale trolow naganiaczy.
po 30gr sypia a brac za kilka - kilkanascie sesji beda po 1zl i wyzej to jest smieszne :D no tak ale skad ini maja pewnosc ze umowa bedzie i urosnie, ja jednak wiem sypcie dalej leszczyki hihi :D dozobaczenia apowyzej 1zeta w grudniu jak pisalem :) pozdro
Jak myslisz czemu wciaz dobieram i mam juz 241500akcji po 2zl stoje sobie spojrz w ciemno bym tyle nie bral przeciez glupi nie jestem jak bym nie wiedzial ze beda kolejne umowy i wyzszy kurs pomysl na przyszlsoc nim cos napiszesz leszczyku, czekacie znow na 20gr i sie nie doczekacie a umowa w kazdej chwili moze sie pokazac najpozniej pod koniec grudnia i w kilka sesji zdazy kurs urosnac do ok 1-2zl cierpliwi tu zarobia kilkaset % w niecaly miesiac liczac od teraz :) zapisz post przeczytaj w nowy rok niech Ci glupio bedzie :DDD
A może warto zapisać i mieć dowód bo knf powinno zbadać skąd masz informacje których nie ma rynek. Bo Twoje naganianie wykracza poza standard pisania i ma raczej charakter naganiania na papier.
przeciez sama spolka pisala o umowie na 10baniek przed koncem roku :D wiem tyle co inni :P :D ale ja w porownaniu do was wierze w ich umowy i wciaz dobieram kiedys wystrzeli znow kilka set % jak dawniej po umowie z PGNIG licze ze to bedzie jeszcze w tym roku i wychodze ze spolki, ale odkupie sobie pozniej taniej z tym ze juz mniejszy pakiet i trzymam kilka lat jeszcze bo widze tu duzy potencjal :) pozdro
umiesz czytac raporty? w 2020r kilka mln zl zysku :) wiem ze spolce nie wierzycie, ale oni na serio zaczna zarabiac juz pod przyszlego roku ale robcie co chcecie nikt wam nie kaze kkupowac akcji :D