W pierwszej chwili nie wiedziałem,czy dobrze czytam-załamka, ale może nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło. Nie traćmy nadziei.Może będzie jeszcze dobrze.
Wykluczenie przez KNF jak mnie to już denerwuje! Nic innego nie potrafią zrobić tylko wykluczyć. Czy to ma zmusić spółkę do podania raportu? Przecież na tym tracą tylko drobni akcjonariusze, nikt inny. CHWD KNF nic innego nie potrafią a ludziom pomoc odzyskać zaświadczenia może to by postarali się zrobić!
Też tak uważam. Szacun. Ten KNF to jedno wielkie G.... Kompletnie nic nie robią żeby chronić akcjonariuszy przed złodziejami i żeby ludzie mieli zaufanie do GPW. Ja powoli likwiduję swój portfel akcyjny, bo to co się wyrabia na giełdzie to bardziej przypomina mafię niż inwestowanie w spółki.
Uciekłem z giełdy i zainwestowałem kasę w grunty na mazurach śpię spokojnie mam dotację za 1 ha 1000zł.Nie napisze za ile kupiłem i ile ha i co będę robił .Grunty w okolicach jeziora i lasu parę ładnych ha.GPW to nie jest ta giełda co była kiedys teraz trzeba uważac bo wydoja kasę i do kogo pójdziesz..Nikt nie pomoze tylko złodziej w koncie śmieje się z wynajętym prawnikiem.Tu będzie wyjście odzyskania kasy ???