chłopie, daj sobie spokój z takimi spółkami jak ta. Z taką płynnością i perspektywami można się nabawić nerwicy. Sprzedaj najlepiej (nawet ze stratą) i wejdź w spółki płynne, gdzie coś się dzieje. Generalnie na GPW jest kaszana, odpływ kapitału, więc na takich perełkach jak ta to już w ogóle dno. Co jakiś czas zrobią ci podbitkę, po czym wyciągają akcja po akcji żeby powtórzyć manewr. Jak ci nie szkoda czasu, to zmień bo naprawdę ta gra niewarta świeczki.
Sa dwie mozliwosci bo kurs zachowuje sie nie naturalnie:
1- mija pol roku od polowy czy tez konca sierpnia bo wtedy o ile sobie przypominam jest kurs kolo zlotowki .
W lutym robi wezwanie po 1.50 i sciaga z gieldy ..
2- sprzedaje swoje za granicą i dofinamsowuje cala grupe w Polsce...i stawia na nogi ten caly biznes..
....a ktora opcje wybierze pewno dowiemy sie do marca 2020 roku,
..
Z wezwaniem cos mi tu nie pasuje..chyba ze fundy wyczyscil na dolku..ale z drugiej strony widac ze transakcje byly umowione jak w jednym zleceniu poszlo za 300 tys zl..zobaczymy...
dobre spółki już rosną i nawet mocno a to ścierwo Leszka tylko spada i spada, szkoda że wcześniej nie sprzedałem wszystkiego tylko połowe bo dobre spółki mi odjechały ????
Ciezka i mozolna praca animatora..ale czy przynosi efekty? Czy ktos ze starych popuscil? Watpie...chlopie musisz sie bardziej pstarac z tym wyciskaniem czy ugniataniem kursu..przezutek ciag dalszy.
jak na razie musimy się pokisić na minimalnych poziomach,(kapitalizacji jednego bugatti jakim onegdaj jeździł LCz),jeśli spółka w końcu zacznie pokazywać zyski,nawet tylko na papierze wówczas wycena zmieni się diametralnie,ewentualne dobre wieści z innych spółek Leszka mogą zwiastować lepszą sytuację na papierze(tyle że może to być czysto spekulacyjne) Obecnie sądzę że już nie mamy gdzie spadać,testy na kursie okolic 8x gr poczynione więc szorujemy i gładzimy dno żeby kiedyś ładnie wystartować...