Czy jak ktos zlozyl wniosek do prokuratury na chocimska w sprawie akcji czy byl jakis odzew bo sam bede skladal po niedzieli takie pismo I nie wiem czy jest sens
Dnia 2019-11-20 o godz. 11:53 ~Cuks napisał(a): > Czy jak ktos zlozyl wniosek do prokuratury na chocimska w sprawie akcji czy byl jakis odzew bo sam bede skladal po niedzieli takie pismo I nie wiem czy jest sens
Dzień dobry, oczywiście, ze jest sens. Prokuratura prowadzi czynności w tej sprawie. Rozumiem, że wcześniej wystąpiłeś do Spółki zgodnie ze wskazówkami zamieszczonymi na forum i Twoje dotychczasowe działania nie dały efektów? Jeżeli tak to składaj pismo do prokuratury.
Na razie wystapilem o oddcinek zbiorowy akcji do hawe w zeszly pistek pismo dotarlo I nie na odzewu poczekam tydzien I wyslylam papiery do prokuratury z zaswiadczeniem biura maklerskiego ze bylem posiadaczem akcji ktore zniknely mi z konta I diwodem wyslania pisma o wydania mi odcinka zniorowego do spolki
Dnia 2019-11-20 o godz. 13:09 ~Cuks napisał(a): > Na razie wystapilem o oddcinek zbiorowy akcji do hawe w zeszly pistek pismo dotarlo I nie na odzewu poczekam tydzien I wyslylam papiery do prokuratury z zaswiadczeniem biura maklerskiego ze bylem posiadaczem akcji ktore zniknely mi z konta I diwodem wyslania pisma o wydania mi odcinka zniorowego do spolki
Wystąp tez do biura maklerskiego z pytaniem, czy przekazało do KDPW lub HAWE S.A. dane wszystkich akcjonariuszy, aby można było stworzyć księgę akcjonariuszy i uzyskać odcinki zbiorowe. Uzyskaj pisemna odpowiedź i dołącz do dokumentów.
Zmobilizuj innych akcjonariuszy HAWE S.A. jeżeli znasz takie osoby i masz z nimi kontakt.