• Prokuratura Autor: ~Cuks [94.254.200.*]
    Czy jak ktos zlozyl wniosek do prokuratury na chocimska w sprawie akcji czy byl jakis odzew bo sam bede skladal po niedzieli takie pismo I nie wiem czy jest sens
  • Re: Prokuratura Autor: ~Ddd [37.30.53.*]
    Sens jest zawsze...czym więcej tym lepiej..
  • Re: Prokuratura Autor: ~Aero [195.38.12.*]
    Dnia 2019-11-20 o godz. 11:53 ~Cuks napisał(a):
    > Czy jak ktos zlozyl wniosek do prokuratury na chocimska w sprawie akcji czy byl jakis odzew bo sam bede skladal po niedzieli takie pismo I nie wiem czy jest sens

Dzień dobry,
    oczywiście, ze jest sens. Prokuratura prowadzi czynności w tej sprawie.
    Rozumiem, że wcześniej wystąpiłeś do Spółki zgodnie ze wskazówkami zamieszczonymi na forum i Twoje dotychczasowe działania nie dały efektów?
    Jeżeli tak to składaj pismo do prokuratury.
  • Re: Prokuratura Autor: ~Cuks [94.254.204.*]
    Na razie wystapilem o oddcinek zbiorowy akcji do hawe w zeszly pistek pismo dotarlo I nie na odzewu poczekam tydzien I wyslylam papiery do prokuratury z zaswiadczeniem biura maklerskiego ze bylem posiadaczem akcji ktore zniknely mi z konta I diwodem wyslania pisma o wydania mi odcinka zniorowego do spolki
  • Re: Prokuratura Autor: ~Aero [193.200.20.*]
    Dnia 2019-11-20 o godz. 13:09 ~Cuks napisał(a):
    > Na razie wystapilem o oddcinek zbiorowy akcji do hawe w zeszly pistek pismo dotarlo I nie na odzewu poczekam tydzien I wyslylam papiery do prokuratury z zaswiadczeniem biura maklerskiego ze bylem posiadaczem akcji ktore zniknely mi z konta I diwodem wyslania pisma o wydania mi odcinka zniorowego do spolki

Wystąp tez do biura maklerskiego z pytaniem, czy przekazało do KDPW lub HAWE S.A. dane wszystkich akcjonariuszy, aby można było stworzyć księgę akcjonariuszy i uzyskać odcinki zbiorowe.
    Uzyskaj pisemna odpowiedź i dołącz do dokumentów.

Zmobilizuj innych akcjonariuszy HAWE S.A. jeżeli znasz takie osoby i masz z nimi kontakt.
  • Re: Prokuratura Autor: ~Ktoś [37.47.55.*]
    W piśmie należy wskazać,że Hawe SA tworzy grupę kapitałową, gdzie jedna ze Spółek jest także notowana na giełdzie.
  • Re: Prokuratura Autor: ~Kibic [37.248.138.*]
    Czyżby w prokuraturze tego nie wiedzieli?
    W sumie tyle jest różnych spółek na świecie, nie można wszystkich znać
  • Re: Prokuratura Autor: ~Cuks [94.254.203.*]
    Przeciez jest zaswiadczenia z biura maklerskiego dotyczace acji czyzby jeszcze jajkami handlowali podrawiam
    Możesz też wspomnieć o pogwalceniu Twoich praw korporacyjnych a nie tylko majątkowych. W końcu walne się zbliża i chciałbyś brać udział.
  • Re: Prokuratura Autor: ~Cuks [94.254.200.*]
    No I poszlo pismo do prokuratury na chocimska ciekawe ile bede czekal na odpowiedz
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.