Czy mógłbyś szczegółowo opowiedzieć co było na walnym? I zadac pare fajnych pytan? Niestety
nie jestem w stanie przyjechać. Bylbym bardzo wdzięczny. Myślę, ze nie tylko ja.
Myślę, że podstawowym pytaniem będzie co dalej. Jakie są plany na jakiś dynamiczny/paraboliczny rozwój firmy. Czy są jakieś pomysły na nowe, bardziej dochodowe projekty. Czy mają zamiar kiedykolwiek powrócić do telekonferencji. Co z Allegro, bo kompletna cisza. Czy jest raczej anulowany czy tylko "zawieszony"(ale zaraz będą już 2 lata). Czy lub kiedy będą mogli powiedzieć coś więcej o wiedzminie. Jakieś szczegóły odnośnie możliwych dodatkowych korzyści. Oczywiście co z współpracą na następne sezony, czy będzie renegocjacja umowy czy wszystko zostaje tak jak było.
Ale jaja, oni nawet ingerują w to co sie pisze... Do poprzedniego posta dodalem wiadomość, ze na następnym walnym stawiam piwko za fatyge... Wykasowali to..
osobiście uważam, że sytuacja jest naprawdę fantastyczna ale, rozczaruję niektórych forumowiczów, nie odpowiem skąd taka moja opinia... również nie odpowiem, czy udało mi się dotrzeć na walne? czy, jestem na tyle wiarygodny, abyście wierzyli w to co napiszę? zamierzam jednak dokupić akcji, więcej nie piszę... ps> zapewne niektórych sprowokuję tym postem, ale zapewniam: w tym wypadku wolę być bardziej enigmatyczny, ale niedługo w mediach będzie głośno o platige....
cyt ''W tej chwili jesteśmy na etapie rewizji możliwości silników czasu rzeczywistego. Zobaczymy jak to się dalej potoczy. Widzimy duży potencjał tej technologii, ale przed nią daleka droga do perfekcji.'' https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2019/09/24/wiedzmin-platige-image-efekty-specjalne-wywiad/
ten silnik zmieni wszystko, animacje będą 3 razy tańsze i będzie się robiło je 3 razy szybciej! tutaj upatruje przełomu hehehe, może wkrótce coś ciekawego się wydarzy w sprawie....
Czyli do przyszłego wtorku jest czas na zakupy? Tak poważnie to jest jakies obowiazujace milczenie po walnym czy jak? Co za procedury przerwały walne? Rozumiem, ze chcesz dac do zrozumienia, ze trzeba samemu byc i wyciagac wnioski, jednak nie jestem w stanie. W tej chwili przebywam za granicą.
A udało się chociaż zadac pare pytan?
naganiacz? hehehe, jakbyście wiedzieli to co ja, to pewnie każdy z was chochlą by akcje zbierał.... uwierzcie: biznesowo, jest świetnie i można być optymistą co, do najbliższych lat i bez teorii spiskowych dot przerwy, żadnych emisji etc, procedury zw z wyborem nowego członka rn i tyle... bez konfabulacji i pisania ściemy, ten kto uważa, że jestem nienormalny lub naganiam, niech po prostu weźmie na wstrzymanie i nie kupuje tego co piszę, niech najlepiej ignoruje moje wpisy zaznaczam, to maja opinia i można się z nią nie zgadzać, w żadnym jednak wypadku, nie chcę wpisem wpływać na czyjeś decyzję inwestycyjne, jednak zawsze można pomyśleć nad taka opinia jak moją, a może ktoś ma podobną? powiem tak: nigdy platige image nie miało takiego merytorycznego zarządu, do tego mającego wizję rozwoju grupy i to dynamiczną! cóż, więcej ? dowody? hehhee, tutaj znowu muszę się uśmiechnąć, polecam wiarę w spółkę, spekulantów i tak żadne argumenty nie przekonają, a długoterminowych przekonają ( po pewnym czasie) osiągnięcia pli i jej wyniki finansowe ( nie wizja artystyczna lecz exel dziś rządzi) zrozumcie dwie podstawowe rzeczy: zarząd ogarnia temat, do tego roboty mają od groma jako serwis, ale szykuje się jakieś ip druga rzecz, to wizja rozwoju spółki, bo branża ma analizy dynamicznego rozwoju przez całe lata i na wszelkie animacje typu cinematiki popyt będzie wzrastał, tutaj dynamika przychodów r/r powinna się utrzymać i.... sinik, silnik, silnik - to jest bomba, jak to wypali? dorzucę trzecią rzecz: niedocenione jest wśród inwestorów miejsce w jakim znalazło się studio z warszawy! tam, gdzie są obecnie i mogą prowadzić osobiście rozmowy, nie ma żadnej spółki z tego regionu europy, w ogóle, to z zach europy jest kilka....hehehe, uśmiech po raz kolejny: warto było zapłacić wpisowe w postaci wniesienie wieśka do potentata, który rozdaje karty w tej branży na całym świecie cierpliwości, spokojnie poczekajmy, a..... każdy ma inne cele i inny target, tak więc nie kończę.... ps> wkrótce pli zabiera się za robotę przy kolejnej serii wieśka, mówi się, że jeszcze lepszej, a sezon nr 1 już złapał widownię,będzie rekord? 12 mln wyświetleń zwiastuna na youtube w 2 tyg...
ech, co tu komentować takie wpisy jak gryfa.... nie chciałem nic pisać o platige, poproszony o opinię uległem i i...już pierwszy koleś pluję mi w twarz... ej, gryf spójrz w lustro i zastanów się, czy aby sam nie zobaczyłeś oblicza defetysty naganiającego na bessę? a, zresztą, co mnie obchodzi jakiś troll, nie mający pojęcia o pli? naganiaj sobie do woli a jeśli interesuje cię polemika, to poprzyj swoje tezy konkretami ps> dziś, patrzenie na niektóre spółki poprzez pryzmat kursu może nieźle namieszać w szarych komórkach u niektórych osób...
Zawsze się tacy znajdą, wszystko zalezne jest od nastawienia.
Rozumiem, ze wszystko i tak jest brane pod uwage w dluzszym terminie, jak min rok dwa. Jak płynność moze spowodowac albo szybki wzrost, albo spadek (jak po konf z listopada tamtego roku). Mowili coś o stosunkach z inwestorami? Czy maja zamiar cos zmienic/poprawić? Dzięki Fanpli
Czasem lepiej zrobić dobrze jednostce niz próbować wbcic sie w tlum na siłę. Wszystkich nie zadowolisz... Najlepszym memem jaki widzialem jest ten o osle, parze dziadkow i komentujących ich ludziach. Byle jaką drogę wybierzesz zawsze sie znajdzie jakas jeczydupa, ale ważne zeby isc za swoim celem-a tutaj, nim, jest Platige. Ps. Zrobisz/napiszesz co zechcesz, ale ja trzymam Twoja strone i wierze, ze Platige ma wszystko zle za sobą.
Witam. A czemu miałby nie być? Tylko jakiś prosty typek dla którego walne to coś poza zasięgiem intelektualnym nie wierzy w to że ktoś mógł tam być. Zniechęcicie go ( fanapli) tylko takimi wpisami i zostaniemy bez fajnego źródła informacji, no chyba że ktoś z was się wybierze we wtorek na walne. Ale śmiem wątpić...
Zawsze mozemy stworzyc mala grupe na fb, tych którym zalezy na informacji o PLI i jego rozwoju.
Bolo masz racje, mam tez Foreveren od paru lat. Teraz to co sie dzieje tam na forum to jakaś porażka. Nawet juz nie wchodze... A to tylko srednia spolka z nc. Jest gosc pod nikiem dexter, od 3 lat ciągle pisze to samo... Te same teksty. Ciekawe czy to juz boty czy jak.
Korzystajcie z okazji poki mozecie. Tu jeszcze jest jakies miejsce na dyskusje, czy wymiane pogladow. Nawet na "foszki" miejsce sie znajdzie :)
Na forum takiego CD Projektu, to juz miejsca nie ma. Pelen psychiatryk, same trollowanie na zamowienie i juz nawet nie ma sensu otwierac zadnego watku bo wszedzie to samo, bez zadnej merytoryki. Jesli PLI stanie sie bardziej popularne, tutaj wystapi ten sam scenariusz. Beda pojawiac sie watki typu UP UP / DZIDA / LECIMY NA POLNOC, ewentualnie przeciwnie BALON / EWAKUACJA itp itd.
W sumie brakuje, jakiegos wiekszego, ale normalnego forum z moderacja, gdzie ludzie jeszcze maja ochote porozmawiac merytorycznie.