naganiacz?
hehehe, jakbyście wiedzieli to co ja, to pewnie każdy z was chochlą by akcje zbierał....
uwierzcie: biznesowo, jest świetnie i można być optymistą co, do najbliższych lat
i bez teorii spiskowych dot przerwy, żadnych emisji etc, procedury zw z wyborem nowego członka rn i tyle...
bez konfabulacji i pisania ściemy, ten kto uważa, że jestem nienormalny lub naganiam, niech po prostu weźmie na wstrzymanie i nie kupuje tego co piszę, niech najlepiej ignoruje moje wpisy
zaznaczam, to maja opinia i można się z nią nie zgadzać, w żadnym jednak wypadku, nie chcę wpisem wpływać na czyjeś decyzję inwestycyjne, jednak zawsze można pomyśleć nad taka opinia jak moją, a może ktoś ma podobną?
powiem tak: nigdy platige image nie miało takiego merytorycznego zarządu, do tego mającego wizję rozwoju grupy i to dynamiczną!
cóż, więcej ? dowody? hehhee, tutaj znowu muszę się uśmiechnąć, polecam wiarę w spółkę, spekulantów i tak żadne argumenty nie przekonają, a długoterminowych przekonają ( po pewnym czasie) osiągnięcia pli i jej wyniki finansowe ( nie wizja artystyczna lecz exel dziś rządzi)
zrozumcie dwie podstawowe rzeczy:
zarząd ogarnia temat, do tego roboty mają od groma jako serwis, ale szykuje się jakieś ip
druga rzecz, to wizja rozwoju spółki, bo branża ma analizy dynamicznego rozwoju przez całe lata i na wszelkie animacje typu cinematiki popyt będzie wzrastał, tutaj dynamika przychodów r/r powinna się utrzymać i.... sinik, silnik, silnik - to jest bomba, jak to wypali?
dorzucę trzecią rzecz: niedocenione jest wśród inwestorów miejsce w jakim znalazło się studio z warszawy!
tam, gdzie są obecnie i mogą prowadzić osobiście rozmowy, nie ma żadnej spółki z tego regionu europy, w ogóle, to z zach europy jest kilka....hehehe, uśmiech po raz kolejny: warto było zapłacić wpisowe w postaci wniesienie wieśka do potentata, który rozdaje karty w tej branży na całym świecie
cierpliwości, spokojnie poczekajmy, a.....
każdy ma inne cele i inny target, tak więc nie kończę....
ps> wkrótce pli zabiera się za robotę przy kolejnej serii wieśka, mówi się, że jeszcze lepszej, a sezon nr 1 już złapał widownię,będzie rekord? 12 mln wyświetleń zwiastuna na youtube w 2 tyg...