Dokładnie, przyjdzie ten moment. Teraz mamy kolejne potwierdzenie że firma jest niedoceniona. Kolejny pozytyw. Trzeba czekać, w końcu te pozytywy zadzialaja i sytuacja się odwróci .
obym tego dożył bo zaczynam mieć wątpliwości :) :) takie bloki postawione dziś, że nie ma najmniejszych szans na podbicie przynajmniej do tego ile wyrysowałem sobie ... AUTOR sie nie zmienił nadal cyfra 99 jest magiczna :) :) i nadal realizuje swój plan wiec to nie był dawny Trigon skoro ma zawieszenie obecnie od KNF może TIG albo ktoś zupełnie nowy
oby to nie nie był rajd pod rózgę zamiast prezentów .:) technicznie spółka zawiodła mnie po raz kolejny w tamtym tygodniu ...nie widzę żadnych pozytywów kurs stoi w miejscu przez co wskaźniki wyprzedania powoli wychodzą sobie na zero z potężnego minusa ..wolumen zrobił sie smieszny ... w czwartek historyczne 84 sztuki ... dla mnie kicha od 3 sesji
Dnia 2019-11-12 o godz. 14:55 ~Mojżesz napisał(a): > już pękło:). W piątek wskoczyło na 500 tysięcy a teraz już milion. Czyli przez 4 dni pobrani 500 tysięcy. W końcu piękny wynik.
No to super! Wg zarządu codziennie miało się pobierać jedynie 30 tysięcy, a nie 125 tysięcy. Wg zarządu T-BULL zarobił 1.000.000 x 0,5$ co daje już 500.000$ rzecz jasna tylko z jednej pozycji! :):):)
Robi się ładna cyfra. Gdyby trend się utrzymał to może i gwiazdka się uśmiechnie do akcjonariuszy. A swoją drogą czuje w kościach miłą niespodziankę w dniu 29.11.2019r
kto wie ..może pod nią to duszenie kursu za wszelką cenę ...zmieniło sie to, że nie ma juz zrzutów PKC po 1- 2 koła sztuk ... jedno jest pewne - to wybitnie specyficzna spółka
Dnia 2019-11-14 o godz. 11:55 ~Dandi napisał(a): > Fenomen! > > Górka była na 225, początkowy kurs odniesienia na 122, a teraz jest 17 ale w końcu TS2 ma branie!?
w pełni rozumiem to rozczarowanie jeśli kupowało się po 200 zł za akcje ... mogę tylko współczuć, ale może już czas napisać coś merytorycznego o obecnym kursie ?? :) :) :)
Ech Dyzie Marzyciele ...
Przecież to fakty!
Czy nie zastanawia was, co jest z tą spółką nie tak? I dlaczego takie ssanie TS2 na nic się nie przekłada?!
- no chyba, że to wszystko bierze Bangladesz za free, albo zaraz wypadnie z szafy jakiś trup (?)! bo to, że do tej pory kurs leciał na ryj, to chyba nikogo noe dziwi ponieważ prócz szumnych zapowiedzi zarządu nic się tu nie sprawdzało.
Dnia 2019-11-14 o godz. 12:59 ~Dandi napisał(a): > Ech Dyzie Marzyciele ... > > Przecież to fakty! > > Czy nie zastanawia was, co jest z tą spółką nie tak? I dlaczego takie ssanie TS2 na nic się nie przekłada?! > > - no chyba, że to wszystko bierze Bangladesz za free, albo zaraz wypadnie z szafy jakiś trup (?)! bo to, że do tej pory kurs leciał na ryj, to chyba nikogo noe dziwi ponieważ prócz szumnych zapowiedzi zarządu nic się tu nie sprawdzało.
Marzyciele to byli przy 200 zł za akcje, którzy tak jak Ty uwierzyli w baśnie zarządu .. teraz to sa już bardziej, a raczej tylko realiści .. jakie były współczynniki przy cenie akcji 200 zł a jakie sa obecnie przy 17 zł za akcje .. to że AUTOR steruje tym walorem jak chce chyba juz każdy widzi ale AUTOR tez kiedyś będzie chciał zarobić ... na spadku tego nie zrobi tylko na wzroście ceny ... ja poczekam z tym co mam nie ryzykuje zbyt wiele nawet jeśli spadnie na 0.10 zł i tak na tym walorze podsumowując grę od października tamtego roku będę miał zysk spokojnie poczekam na wybicie nie muszę złapać dołka bez zbędnego stresu mogę sobie dokupić kiedy pojawi się wolumen i ruch w gorę - nie jestem inwestorem tylko graczem w tym czasie jest masa innych walorów na których można grać
rynek w sensie ulica ?? .. nie .. dobry gracz na to nie pozwoli ..to jest ich zawód normalna praca i myślę że mają juz w tym spory staż wiedzą kiedy zablokować i kiedy zachęcić do kupowania, kiedy wzbudzić strach a kiedy euforie .. giełda to gra emocji wygrywa ten który ich najmniej okazuje .. dlatego w najlepszych systemach do gry najsłabszym ogniwem jest człowiek, który z powodu emocji zmienia decyzje systemu
Dnia 2019-11-14 o godz. 15:38 ghost-man napisał(a): > rynek w sensie ulica ?? .. nie .. dobry gracz na to nie pozwoli ..to jest ich zawód normalna praca i myślę że mają juz w tym spory staż wiedzą kiedy zablokować i kiedy zachęcić do kupowania, kiedy wzbudzić strach a kiedy euforie .. giełda to gra emocji wygrywa ten który ich najmniej okazuje .. dlatego w najlepszych systemach do gry najsłabszym ogniwem jest człowiek, który z powodu emocji zmienia decyzje systemu
Ghost, Poniekąd nie sposób tej teorii zaprzeczać, co by tylko utwierdzało, że zarząd od samego początku manipuluje. Niemniej tak gwałtowny pobór TS2 szokuje i naturalnie winien przekładać dużo hałasu w społeczności graczy, gdzie fama się błyskawicznie rozchodzi i robi się dużo hałasu, a nad tym spółdzielnia już jednak nie zapanuje. Jest jeszcze 2-ga opcja z cyklu ostatniej listopadowej promocji tej sztandarowej produkcji T-BULL'a i gra jest za darmo?
już to pisałem kiedyś ale powtórzę podstawy i radze sobie to zapamiętać (kolega Tłumik jest upierdliwy ale inteligentny i trzyma poziome :) :) wiec: kupując akcje spółki nie stajecie sie jej właścicielem lecz WIERZYCIELEM - pożyczacie danej spółce swoje pieniądze w zamian za ....... ???? obietnice !!! : 1. że odzyskacie powierzone pieniądze z nawiązką (kurs akcji wzrośnie) 2. że możecie liczyć na dywidendę co roku z zysku danej firmy jeśli tych akcji się nie pozbędziecie
żadna z tych obietnic nie musi być dotrzymana i nie ma takiego prawa które by to zapewniło, wręcz prawo ostrzega o tym że inwestowanie w akcje jest ryzykowne (sami podpisujecie tym podobne dokumenty przy zakładaniu konta maklerskiego), zarząd tej spółki to jej właściciele, czy jako właściciel i dłużnik będziecie mówili wierzycielowi " sory ale wiesz moja spółka może niestety nie zarobić a nawet możesz stracić na tym kredycie 90% swojej kasy" ???? czy będziecie go karmili kolejnymi obietnicami zysku aby jak najdłużej korzystać z jego kasy a wręcz namawiali go aby pożyczył wam jeszcze więcej bez żadnych gwarancji poza kolejnymi obietnicami...???? czas najwyższy sie obudzić i dostosować do realiów współczesnego rynku kapitałowego, obiecać można wszystko to my podejmujemy ryzyko finansowania czyjegoś pomysłu więc radze parę razy się zastanowić zanim bezgranicznie uwierzymy w czyjeś obiecanki cacanki :) :) :) to tyle w kwestii zarządu
i nie mylmy dwóch pojęć : zarząd nie ma prawa grać swoimi akcjami (musi informować o każdej transakcji w terminie przewidzianym prawem) na akcjach gra tu nazwijmy go inwestor - ja go nazywam AUTOREM, a autor ma głęboko w d...... na czym gra ważne aby dało się wyd... z kasy jak najwięcej "ulicy" ... i to by było na tyle
Duchu nie tłumacz krowie że trawa jest zielona. Przecież wiadomo że zarząd winny bo obiecał a tłumok i srandi uwierzyli i kupili po 200+. Wszystko jasne i tylko czekać trzeba na koniec planu Autora/Stażysty. Póki co TS2 ściąga się świetnie nawet po zakończeniu featuringu. Pozdro.
giełda to emocje oraz psychika ,a czasami iluzja. Widzimy to co autor/rzeźnik/architekt/rozgrywający chce abyśmy zobaczyli. To trochę tak jak z randką gdzie chłopak cukruje, obiecuje panience aby dostać to.... no wiecie co. Ale czy kocha??? To wyjdzie dopiero po ślubie :))))
A czy grał ktoś w TS2? Jakie odczucia? Bo ja muszę przyznać, że naprawdę fajna gierka, a dodatkowo na moim raczej mocno średnim telefonie wszystko chodzi płynnie. W multi zawsze dużo osób do ścigania. Już miałem chęć kupić jakiś premium asortyment... ;)
Dobrze by było, aby panowie Zwoliński i Fijałkowski odwołali się w końcu do długo wieszczonych przez nich sukcesów i w końcu podsumowali nam rok pod znakiem TS2, bo przecież ów rok nam się nieuchronnie kończy.
To będzie dobry miesiąc. Dwie najbardziej dochodowe gry w featuringu:). W ogóle ostatni kwartał powinien być najlepszy, październik też był bardzo dobry no a grudzień to wiadomo że najlepszy. Także trzymamy kciuki i czekamy.