Dnia 2019-11-14 o godz. 12:59 ~Dandi napisał(a):
> Ech Dyzie Marzyciele ...
> > Przecież to fakty!
> > Czy nie zastanawia was, co jest z tą spółką nie tak? I dlaczego takie ssanie TS2 na nic się nie przekłada?!
> > - no chyba, że to wszystko bierze Bangladesz za free, albo zaraz wypadnie z szafy jakiś trup (?)! bo to, że do tej pory kurs leciał na ryj, to chyba nikogo noe dziwi ponieważ prócz szumnych zapowiedzi zarządu nic się tu nie sprawdzało.
Marzyciele to byli przy 200 zł za akcje, którzy tak jak Ty uwierzyli w baśnie zarządu .. teraz to sa już bardziej, a raczej tylko realiści ..
jakie były współczynniki przy cenie akcji 200 zł a jakie sa obecnie przy 17 zł za akcje .. to że AUTOR steruje tym walorem jak chce chyba juz każdy widzi ale AUTOR tez kiedyś będzie chciał zarobić ... na spadku tego nie zrobi tylko na wzroście ceny ... ja poczekam z tym co mam nie ryzykuje zbyt wiele nawet jeśli spadnie na 0.10 zł i tak na tym walorze podsumowując grę od października tamtego roku będę miał zysk
spokojnie poczekam na wybicie nie muszę złapać dołka bez zbędnego stresu mogę sobie dokupić kiedy pojawi się wolumen i ruch w gorę - nie jestem inwestorem tylko graczem w tym czasie jest masa innych walorów na których można grać