Wiem, że nie wypada ale muszę to napisać : o ja pier...le, ktoś się nieźle napracował. Bardzo ciekawie to wygląda. Dzięki wielkie za ciężką pracę. Mam nadzieje że nie pójdzie na marne i faktycznie dołożą nam parę PLN na tym wezwaniu.
A to wiesz to na pewno czy tylko takie są twoje przypuszczenia , bo widzę , że straciłeś nadzieję i swoje akcje już sprzedałeś i zaglądasz tu tylko z sntymentu
Tak Dora, STC wie na pewno, gdyż prezes PPL i STC to koledzy z drużyny krykieta i prezes to w szatni po meczu wczoraj potwierdził... ;) No sorry, ale jakie pytanie, taka odpowiedź. Dora, pytasz o opinie nt. czegoś co jest nieprzewidywalne (bez inside info), a później "a czy na pewno"? To jest sytuacja typu - Jaka jutro będzie temperatura w Warszawie? Wg AppleWeather - 8,5 stopnia na plusie. I teraz wchodzisz ty - "a czy na pewno 8,5?"
pociągnąć za język STC , bo taka obszerna odpowiedź w formie Nie , to może już lepiej wcale się nie odzywać . A skoro Orlen daje za Energę 7 zł a Sanin chce by cena w wezwaniu była wyższa , to chyba przy Baltone to samo na myśl się nasówa skoro wszystkie te firmy łączy ten sam właściciel
Absolutny szacunek za jakosc merytoryczna researchu, swietny material, bardzo dobra logika, celne czynniki fundamentalnie bardzo klarownie podane.
Sam pracuje w branzy inwestycyjnej i chcialbym zeby nasi analitycy przygotowywali takiej jakosci analizy.
Postaraj sie zeby ten material nie dotarl tylko do forum bankiera ale do zarzadu, prasy, akcjonariuszy etc - bo fundamentalnie masz racje. Jest do tego kilka podobnych sytuacji na gpw gdzie taki aktywizm bylby potrzebny.