• www.baltonapo10.pl Autor: ~Marynarz [185.246.208.*]
    Bardzo dobra analiza ceny w wezwaniu

www.baltonapo10.pl

Czekamy na duzo wyzsza cene
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~KOLEKCJONER [5.173.144.*]
    Chyba się skuszę na taką okazję i kupię akcję.
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~ciułacz [83.26.86.*]
    Wiem, że nie wypada ale muszę to napisać : o ja pier...le, ktoś się nieźle napracował. Bardzo ciekawie to wygląda. Dzięki wielkie za ciężką pracę. Mam nadzieje że nie pójdzie na marne i faktycznie dołożą nam parę PLN na tym wezwaniu.
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~Dora [94.254.232.*]
    I jak , jest to realne ?
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~STC [109.95.95.*]
    Nie
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~Dora [5.173.145.*]
    A to wiesz to na pewno czy tylko takie są twoje przypuszczenia , bo widzę , że straciłeś nadzieję i swoje akcje już sprzedałeś i zaglądasz tu tylko z sntymentu
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~Wigo [89.75.69.*]
    Tak Dora, STC wie na pewno, gdyż prezes PPL i STC to koledzy z drużyny krykieta i prezes to w szatni po meczu wczoraj potwierdził... ;) No sorry, ale jakie pytanie, taka odpowiedź. Dora, pytasz o opinie nt. czegoś co jest nieprzewidywalne (bez inside info), a później "a czy na pewno"? To jest sytuacja typu - Jaka jutro będzie temperatura w Warszawie? Wg AppleWeather - 8,5 stopnia na plusie. I teraz wchodzisz ty - "a czy na pewno 8,5?"
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~Dora [5.173.146.*]
    Nie ma co się denerwować , chciałam tylko
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~maja [77.180.51.*]
    a ja mysle ze bedzie tu jazda dzis i jutro
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~Dora [5.173.139.*]
    pociągnąć za język STC , bo taka obszerna odpowiedź w formie Nie , to może już lepiej wcale się nie odzywać . A skoro Orlen daje za Energę 7 zł a Sanin chce by cena w wezwaniu była wyższa , to chyba przy Baltone to samo na myśl się nasówa skoro wszystkie te firmy łączy ten sam właściciel
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~Dora [5.173.139.*]
    oczywiście nasuwa jak PPL przejmie to będzie ten sam właściciel
  • Re: www.baltonapo10.pl Autor: ~Inwestor [94.254.234.*]
    Marynarz, lub prawdopodobnie Marynarze,

Absolutny szacunek za jakosc merytoryczna researchu, swietny material, bardzo dobra logika, celne czynniki fundamentalnie bardzo klarownie podane.

Sam pracuje w branzy inwestycyjnej i chcialbym zeby nasi analitycy przygotowywali takiej jakosci analizy.

Postaraj sie zeby ten material nie dotarl tylko do forum bankiera ale do zarzadu, prasy, akcjonariuszy etc - bo fundamentalnie masz racje. Jest do tego kilka podobnych sytuacji na gpw gdzie taki aktywizm bylby potrzebny.

Powodzenia
[x]
BALTONA 0,00% 6,30 2020-03-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.