• Gordon Autor: ~src [5.184.227.*]
    Zatkało kakao? Plg rośnie bez infa? Wycena się urealnia. Śmiałeś się a prezes kupował a kto mądry robił to co on
  • Re: Gordon Autor: ~zniewolony [92.1.192.*]
    i tak trzymac src upomni sie o swoje...jedz z tymi oczadzialymi a sczegolnie z Gordonem
  • Re: Gordon Autor: ~src [5.184.227.*]
    https://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=7637&from=mobile&ks=1
    Karnet na S mówi wszystko.
    Jak ktoś chce niech porówna z t2p
  • Re: Gordon Autor: ~bolek [37.47.32.*]
    Dnia 2019-10-28 o godz. 11:29 ~src napisał(a):
    > https://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=7637&from=mobile&ks=1
    > > Karnet na S mówi wszystko.
    > > Jak ktoś chce niech porówna z t2p

a co ty src taki milioner i nie ma 5 notowan tylko z interi korzysta:))
    Korzystam z czegoś innego ale nie ma do tego linka leszczu.
    BTW Ty też należysz do fanatyków t2p i inwestowania a la chybił trafil?
  • Re: Gordon Autor: ~bolek [37.47.38.*]
    Dnia 2019-10-28 o godz. 12:25 ~src napisał(a):
    > Korzystam z czegoś innego ale nie ma do tego linka leszczu.
    > > BTW Ty też należysz do fanatyków t2p i inwestowania a la chybił trafil?

tu gram skromnie src na termo za zyski glownie certy dax obecnie na wzrost mam od 11880 dzis juz 13tys dax wita
    Dziw bierze że na certach zarabiasz i ta kasę tu ladujesz. Ale to mnie nie interesuje. Za to na jakiej podstawie wybrałeś t2p to już jest interesujące. SAH Trading BV zachęciło Cię do kupna? Czy emisja po 10gr? A może konwersja z gnv po1.5?
    Dnia 2019-10-28 o godz. 12:47 ~src napisał(a):
    > Dziw bierze że na certach zarabiasz i ta kasę tu ladujesz. Ale to mnie nie interesuje. Za to na jakiej podstawie wybrałeś t2p to już jest interesujące. SAH Trading BV zachęciło Cię do kupna? Czy emisja po 10gr? A może konwersja z gnv po1.5?

nie obchodzi mnie zaden sah najlepsze bylo jak kosinski sypal po 14gr termo a ja sobie bralem i oddalem po 70gr srednio wiec nie wyj bo gram za zyski z termo tu sobie a ja nierozumiem co robi taki inwestor src na forum nie posiadajacy akcji w wujka dobra rada sie zabawiasz juz sie zabawiles krzyczac o kosinskim sprzedajacym po 14gr na ile poszli 74 klania sie analiza AT;))
    Może to za mocne słowo myślę że się trochę błaźnisz z tym At. Gdybyś ustawił się niżej lub wyżej Kosiński też by Ci nasypal. Poza tym at stosuje się do płynnych spółek a nie wydmuszek w których założyciel z ponad 30% akcji wysypuje wszystko w rynek jasno pokazując co myśli o potencjale spółki. Że masz czas takie trupy obserwować. Skup się na certach skoro Ci tam idzie.
    Dodam jeszcze że nie wierzę że trafiłeś w dolek a sprzedales na górce. Chyba że z pakietem 10k. A teraz po ile masz?
    Dnia 2019-10-28 o godz. 13:41 ~src napisał(a):
    > Dodam jeszcze że nie wierzę że trafiłeś w dolek a sprzedales na górce. Chyba że z pakietem 10k. A teraz po ile masz?

obecna srednia 28gr jak nie wierzysz to poczytaj posty moje ze stycznia 2019 i koniec grudnia 2018
  • Re: Gordon Autor: ~Kiki [5.184.1.*]
    Bolus nie wierze ze masz średnia 28 groni:) przeciez Ty i grubo powyżej 30 kupowałeś:) chyba ze teraz rak dokupujemy ale po obrotach tego nie widać:)
    Dnia 2019-10-28 o godz. 14:01 ~Kiki napisał(a):
    > Bolus nie wierze ze masz średnia 28 groni:) przeciez Ty i grubo powyżej 30 kupowałeś:) chyba ze teraz rak dokupujemy ale po obrotach tego nie widać:)

33 zaczelem niewiele po 26 tez mam juz wiekszy pakiecik pozdr kiki
  • Re: Gordon Autor: ~Kiki [5.184.1.*]
    No to może i faktycznie masz taka średnia
    Pozdrówka Bolek
    Czeka na info by ubrać innych. Czysta spekulacja a nie jakieś at.
    Dnia 2019-10-28 o godz. 14:48 ~src napisał(a):
    > Czeka na info by ubrać innych. Czysta spekulacja a nie jakieś at.

chlopie src gorszych bredni to dawno nie slyszalem,skad tacy sie biora jeszcze nie posiada akcji a sie madraluje na forum i wyzywa od leszczy leszcz src,wez chlopie ochlon,
    Dnia 2019-10-28 o godz. 15:07 ~bolek napisał(a):
    > Dnia 2019-10-28 o godz. 14:48 ~src napisał(a):
    > > Czeka na info by ubrać innych. Czysta spekulacja a nie jakieś at.
    >
    > chlopie src gorszych bredni to dawno nie slyszalem,skad tacy sie biora jeszcze nie posiada akcji a sie madraluje na forum i wyzywa od leszczy leszcz src,wez chlopie ochlon,

src a jak twoje softblue kto tak sypie po 20gr:)))
    Ty to masz łeb. Piszę że t2p to padaka to mi wyskakuje z plg. Plg rośnie to kolejny wyskakuje z sbe. Sto razy bardziej wolę sbe od t2p. Kurs owszem padaka ale od kilku miesięcy ktos wchłania każdą podaż w okolicach 20gr. Jestem tam pod kreska ale nie z tym mam problemu bo nie wszystko da się trafic. Sztuką jest minimalizować ryzyko porażki a wkładanie pieniędzy w takiego gniota jak t2p to raczej zwiększa to ryzyko. Gordon zachwalal t2p a pluł na plg wymyślając jakieś bzdety.
    Dnia 2019-10-28 o godz. 12:25 ~src napisał(a):
    > Korzystam z czegoś innego ale nie ma do tego linka leszczu.
    > > BTW Ty też należysz do fanatyków t2p i inwestowania a la chybił trafil?

najlepsze jest jak leszcz src wyzywa od leszczy na forum to jest inwestor forumowy
[x]
COREY 16,90% 0,34 2026-07-01 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.