Dnia 2019-10-28 o godz. 11:29 ~src napisał(a): > https://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=7637&from=mobile&ks=1 > > Karnet na S mówi wszystko. > > Jak ktoś chce niech porówna z t2p
a co ty src taki milioner i nie ma 5 notowan tylko z interi korzysta:))
Dnia 2019-10-28 o godz. 12:25 ~src napisał(a): > Korzystam z czegoś innego ale nie ma do tego linka leszczu. > > BTW Ty też należysz do fanatyków t2p i inwestowania a la chybił trafil?
tu gram skromnie src na termo za zyski glownie certy dax obecnie na wzrost mam od 11880 dzis juz 13tys dax wita
Dziw bierze że na certach zarabiasz i ta kasę tu ladujesz. Ale to mnie nie interesuje. Za to na jakiej podstawie wybrałeś t2p to już jest interesujące. SAH Trading BV zachęciło Cię do kupna? Czy emisja po 10gr? A może konwersja z gnv po1.5?
Dnia 2019-10-28 o godz. 12:47 ~src napisał(a): > Dziw bierze że na certach zarabiasz i ta kasę tu ladujesz. Ale to mnie nie interesuje. Za to na jakiej podstawie wybrałeś t2p to już jest interesujące. SAH Trading BV zachęciło Cię do kupna? Czy emisja po 10gr? A może konwersja z gnv po1.5?
nie obchodzi mnie zaden sah najlepsze bylo jak kosinski sypal po 14gr termo a ja sobie bralem i oddalem po 70gr srednio wiec nie wyj bo gram za zyski z termo tu sobie a ja nierozumiem co robi taki inwestor src na forum nie posiadajacy akcji w wujka dobra rada sie zabawiasz juz sie zabawiles krzyczac o kosinskim sprzedajacym po 14gr na ile poszli 74 klania sie analiza AT;))
Może to za mocne słowo myślę że się trochę błaźnisz z tym At. Gdybyś ustawił się niżej lub wyżej Kosiński też by Ci nasypal. Poza tym at stosuje się do płynnych spółek a nie wydmuszek w których założyciel z ponad 30% akcji wysypuje wszystko w rynek jasno pokazując co myśli o potencjale spółki. Że masz czas takie trupy obserwować. Skup się na certach skoro Ci tam idzie.
Dnia 2019-10-28 o godz. 13:41 ~src napisał(a): > Dodam jeszcze że nie wierzę że trafiłeś w dolek a sprzedales na górce. Chyba że z pakietem 10k. A teraz po ile masz?
obecna srednia 28gr jak nie wierzysz to poczytaj posty moje ze stycznia 2019 i koniec grudnia 2018
Dnia 2019-10-28 o godz. 14:01 ~Kiki napisał(a): > Bolus nie wierze ze masz średnia 28 groni:) przeciez Ty i grubo powyżej 30 kupowałeś:) chyba ze teraz rak dokupujemy ale po obrotach tego nie widać:)
33 zaczelem niewiele po 26 tez mam juz wiekszy pakiecik pozdr kiki
Dnia 2019-10-28 o godz. 14:48 ~src napisał(a): > Czeka na info by ubrać innych. Czysta spekulacja a nie jakieś at.
chlopie src gorszych bredni to dawno nie slyszalem,skad tacy sie biora jeszcze nie posiada akcji a sie madraluje na forum i wyzywa od leszczy leszcz src,wez chlopie ochlon,
Dnia 2019-10-28 o godz. 15:07 ~bolek napisał(a): > Dnia 2019-10-28 o godz. 14:48 ~src napisał(a): > > Czeka na info by ubrać innych. Czysta spekulacja a nie jakieś at. > > chlopie src gorszych bredni to dawno nie slyszalem,skad tacy sie biora jeszcze nie posiada akcji a sie madraluje na forum i wyzywa od leszczy leszcz src,wez chlopie ochlon,
src a jak twoje softblue kto tak sypie po 20gr:)))
Ty to masz łeb. Piszę że t2p to padaka to mi wyskakuje z plg. Plg rośnie to kolejny wyskakuje z sbe. Sto razy bardziej wolę sbe od t2p. Kurs owszem padaka ale od kilku miesięcy ktos wchłania każdą podaż w okolicach 20gr. Jestem tam pod kreska ale nie z tym mam problemu bo nie wszystko da się trafic. Sztuką jest minimalizować ryzyko porażki a wkładanie pieniędzy w takiego gniota jak t2p to raczej zwiększa to ryzyko. Gordon zachwalal t2p a pluł na plg wymyślając jakieś bzdety.
Dnia 2019-10-28 o godz. 12:25 ~src napisał(a): > Korzystam z czegoś innego ale nie ma do tego linka leszczu. > > BTW Ty też należysz do fanatyków t2p i inwestowania a la chybił trafil?
najlepsze jest jak leszcz src wyzywa od leszczy na forum to jest inwestor forumowy