kapitalne wyniki grupa ma prawie 8mln zł zysku (po 3 kwartałach) a wycena... 32mln licząc po 10zł myślę, że wycena w rejonie 50mln zł jest aktualnie najniższą z progu przedziału wycen czas pokaże
ciesza potezne przeplywy operacyjne 16 mln za 3 kwartaly to jest cos akcje firmy rozdaja za darmo obecnie a obecnie zlotowka sie umocnila do euro to tylko wiatr w zagle dla nct
nawet tak za darmo obroty kiepskie yo nie jest to co 10 lat temu a dzis kto ma to brac jaki fundusz zaden ludzie z ulicy a po co maja kupowac jak 1000 acji sprzedaje sie 2 lub 3 tygodnie obrot od godziny zamarl
Dnia 2019-11-15 o godz. 10:38 ~dawid napisał(a): > nawet tak za darmo obroty kiepskie > yo nie jest to co 10 lat temu > a dzis kto ma to brac jaki fundusz zaden > ludzie z ulicy a po co maja kupowac jak 1000 acji sprzedaje sie 2 lub 3 tygodnie > obrot od godziny zamarl >
myślę, że sytuacjana NCT wpisuje się w obecny obraz rynku dobre wyniki nie robią zbytniego wrażenia, a najmniejsze niespodzianki in minus powodują lawinę
mogę się mylić, ale wydaje mi się, że kurs w tym ruchu powinien dotrzeć do minimum 12,20 4 kwartał jest teoretycznie najlepszy, więc zakładam, że pod będzie szło w kierunku testu 19 PLN
Dnia 2019-11-15 o godz. 17:31 ~lev napisał(a): > mogę się mylić, ale wydaje mi się, że kurs w tym ruchu powinien dotrzeć do minimum 12,20 > 4 kwartał jest teoretycznie najlepszy, więc zakładam, że pod będzie szło w kierunku testu 19 PLN