Pewnie pije za zdrowie jokera:)))
Albo z rozpaczy hehe
A najpewniej zapadł w sen zimowy:)))
Sierściuchu tak mają przed zimą::)
Obudzi się jak będzie DYCHACZ
Dnia 2019-09-10 o godz. 16:33 swój napisał(a): > Jeżeli przez dwa dni wolumen jest 500 tyś to wiedz że coś sie dzieje:)) > Jeżeli tigra nie pisze przez dwa dni to wiedz że w nim coś się burzy:))
myszowaty z plugawym kombinują co się stało , że nikt ich nie słuchał a taką mieli wiedzę ,tacy mundrzy , a gawiedź zrobiła po swojemu i zarobiła ci co kupili i sprzedali , co dalej nie wiem ,pewno będą podbitki i zjazdy czy na pewno.
Stara miłość nie rdzewieje. Pojawienie się kogoś na forum po dłuższej nieobecności natchnęło mnie do kupna akcji i to przy minimach kursu. Nie komentuję zasadności wzrostu kursu, jestem tu i obserwuję wiadomo od dawna, dużo widziałam i mam wyrobione zdanie. Obroty są imponujące na tę chwilę i co dalej zobaczymy :) A Ci, którzy kpią sobie z Myszowatego niechaj będą bardziej roztropni, bo facet pisze z sensem. Reszta tej baśni jest w rękach...no właśnie kogo, czyich ?:))
A jakim sensem Przecież nie ma pojęcia o mechanizmach rynkowych i o giełdzie Beczy tylko że'' technologia się nie uda'' a ma do tego swój osobisty stosunek ostatnio im więcej beczy tym prawdopodobieństwo wzrostów większe
Witaj morelko. Dawno Cię tu nie było. A dzieje się to samo co zawsze - najpierw pompa pod g. info a później żałosne kwilenie zawieszonych na haku. Tyle razy to grali, a cały czas znajdują się nowi naiwni. Ale pewną istotną zmianę jak najbardziej czuję przez skórę - intuicja podpowiada mi, że dzięki temu rajdowi do końca września z grona akcjonariuszy Fluid SA wybędzie nie tylko prezes Jan, ale i wszyscy członkowie familii. Pozdrawiam
Dnia 2019-09-10 o godz. 20:45 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Witaj morelko. Dawno Cię tu nie było. > A dzieje się to samo co zawsze - najpierw pompa pod g. info a później żałosne kwilenie zawieszonych na haku. Tyle razy to grali, a cały czas znajdują się nowi naiwni. > Ale pewną istotną zmianę jak najbardziej czuję przez skórę - intuicja podpowiada mi, że dzięki temu rajdowi do końca września z grona akcjonariuszy Fluid SA wybędzie nie tylko prezes Jan, ale i wszyscy członkowie familii. > Pozdrawiam
Bardzo prawdopodobne to co piszesz. Z tego "zaciągu" mogą skorzystać drobne płotki przy okazji:) Pozdrawiam i słowa uszanowania:) nigdy Cię nie lekceważyłam.
Dnia 2019-09-10 o godz. 21:31 ~plugawy napisał(a): > Tigre tak ostentacyjnie oraz chamsko i arogancko?
Dzień był nieco męczący, mamy wieczór, cieżko o inwencję ... a poza tym jak niektórym się nie napisze prosto z mostu to nie zrozumieją. Tzn. i tak nie zrozumieją, ale przynajmniej będę miał świadomość, że chociaż spróbowałem trafić im do rozumu.
Dnia 2019-09-10 o godz. 18:39 ~morelka napisał(a): > Stara miłość nie rdzewieje. Pojawienie się kogoś na forum po dłuższej nieobecności natchnęło mnie do kupna akcji i to przy minimach kursu. Nie komentuję zasadności wzrostu kursu, jestem tu i obserwuję wiadomo od dawna, dużo widziałam i mam wyrobione zdanie. Obroty są imponujące na tę chwilę i co dalej zobaczymy :) A Ci, którzy kpią sobie z Myszowatego niechaj będą bardziej roztropni, bo facet pisze z sensem. Reszta tej baśni jest w rękach...no właśnie kogo, czyich ?:)) >
to odpowiedz nie to nie; czy ty należysz do kobiet typu Zołza. Dziękuję.
Dnia 2019-09-11 o godz. 07:19 ~chcesz napisał(a): > Dnia 2019-09-10 o godz. 18:39 ~morelka napisał(a): > > Stara miłość nie rdzewieje. Pojawienie się kogoś na forum po dłuższej nieobecności natchnęło mnie do kupna akcji i to przy minimach kursu. Nie komentuję zasadności wzrostu kursu, jestem tu i obserwuję wiadomo od dawna, dużo widziałam i mam wyrobione zdanie. Obroty są imponujące na tę chwilę i co dalej zobaczymy :) A Ci, którzy kpią sobie z Myszowatego niechaj będą bardziej roztropni, bo facet pisze z sensem. Reszta tej baśni jest w rękach...no właśnie kogo, czyich ?:)) > > > > to odpowiedz nie to nie; > czy ty należysz do kobiet typu Zołza. > Dziękuję.
:)) odpowiem - nie, nie należę do kobiet typu zołza.
Dnia 2019-09-11 o godz. 09:06 ~hehe napisał(a): > Dnia 2019-09-11 o godz. 09:04 ~Oze napisał(a): > > Może te plotki o spółce energetycznej zainteresowanej kontraktem z Fluidem się potwierdza? > > A te plotki to skąd kiciarzu? :)))
Dnia 2019-09-11 o godz. 09:23 swój napisał(a): > Dnia 2019-09-11 o godz. 09:06 ~hehe napisał(a): > > Dnia 2019-09-11 o godz. 09:04 ~Oze napisał(a): > > > Może te plotki o spółce energetycznej zainteresowanej kontraktem z Fluidem się potwierdza? > > > > A te plotki to skąd kiciarzu? :))) > > z jąder firmy:)
widze swoj,ze nie wyciagnales wnioskow ,ciagnales ludzi za soba pod lod przez kilka lat,a teraz dalej insynuujesz jakbyc cos wiedzial ,uwierz mi ,nic nie wiesz i nie ciagnij innych ze soba
Dnia 2019-09-11 o godz. 09:47 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dnia 2019-09-11 o godz. 09:39 ~hehe napisał(a): > > > > > A te plotki to skąd kiciarzu? :))) > > > > > > z jąder firmy:) > > > > Znowu wam kitów nawciskali? :))) > > Czyli po raz kolejny Starszy Pan zrobił to, co umie robić najlepiej.
Szkoda, myslałem że chcą go wywalić ze stołka. Ale bylby cyrk :)))
Dnia 2019-09-11 o godz. 09:47 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dnia 2019-09-11 o godz. 09:39 ~hehe napisał(a): > > > > > A te plotki to skąd kiciarzu? :))) > > > > > > z jąder firmy:) > > > > Znowu wam kitów nawciskali? :))) > > Czyli po raz kolejny Starszy Pan zrobił to, co umie robić najlepiej.
Nie mogę ci zdradzić wszystkiego ale napiszę tak poczytaj o ekologicznych programach partii przed wyborami i wyciągnij wnioski Ale może to tylko spotkania przedwyborcze
Jesteś poza zasięgiem imperatora tigre przyjacielu, ale bądź pewien że by się osobiście do ciebie pofatygował gdyby wiedział gdzie cię można trafić:) Natomiast niepokorni wywrotowcy którzy się obnażyli ze swej prywatności mogą czuć się zagrożeni-ten człowiek nie daruje i nie zapomni nie licząc się z konsekwencjami prawnymi:)
Nie brzmi to zachęcająco ... swoją drogą ciekawy jestem, czy Jaś już wie że ma na swoim koncie o jednego życzliwego inaczej za dużo? Biorąc pod uwagę długość listy pokrzywdzonych, warto byłoby, aby zanim dosięgnie go przeznaczenie trochę się pogrilował w sosie własnym.
Trenowałem z tym człowiekiem wiele lat w jednym klubie w innej kategorii wagowej, a słynął z tego że nie było w nim za grosz strachu przed żadnym przeciwnikiem, słynął z niezwykłej zaciętości i siły. A jeśli chodzi o Jasia to moim skromnym zdaniem jeśli te pieniądze przepadną to mu jedynie ucieczka w nieznane pomoże:)