• nowa siedziba Autor: aszasz [31.182.243.*]
    Czy ma ktoś zdjęcia albo link do strony ze zdjęciami z budowy CBR w Kazuniu Nowym?:))
    Jeśli tak to proszę podeślijcie ;)
    Jakieś dane o sprzedaży valzeku po przywróceniu do sprzedaży? czy sprzedaż na rynku francuskim się rozpoczęła?
  • Re: nowa siedziba Autor: ~aaaaa [89.64.3.*]
    Pojedz, zobacz.
    Wejdz na recepcję a jeszcze kawką Cię poczęstują.
    Oko się cieszy :)

• Re: nowa siedziba Autor: aszasz [31.182.243.*]
    niestety mam bardzo daleko
  • Re: nowa siedziba Autor: tobik69 [159.205.144.*]
    spoko, ja też mam prawie 300, ale trzeba się będzie spotkać z okazji otwarcia bo będzie spotkanie dla inwestorów wtedy.
    Więc się chyba zbierzesz?
  • Re: nowa siedziba Autor: ~aszasz [5.173.69.*]
    Wtedy moze tak, ale jestem niecierpliwy i chociaz zdjecia chcialbym zobaczyc juz teraz
    Ostatni film był z drona z grudnia ze spółki.
    Potem miałem info z relacji inwestorskich, że wszystko zgodnie z planem i pod koniec roku event.

No to od grudnia to plac budowy sie musial zmienic diametralnie! Jak ktos ma jakies aktualne zdjecia/filmy to prosze podzielcie sie. Ktos z warszawy mialby blisko by podjechac...
    Tobik, a pytales moze o sprzedaz valzeku i salmexu? Moze jakies nowe zapytania przeslesz?:)
    Wiesz co? Trochę nie chcę truć d***y Pani Małgorzacie Siewierskiej:)
    Ale sam możesz zapytać majlem, kontakt jest na stronie jak by co do relacji inwestorskich.
    Powinieneś znaleźć bez problemu.

• Re: nowa siedziba Autor: ~Hehe [31.0.36.*]
    Oj chyba mają cię tam dosyć, co? :)
    Chyba słabo czytasz forum kolego, wklejam post z czerwca:

Dziękuję , za podtrzymanie wątku . Będzie dla mnie przyjemnością poznać Głównego Moderatora tego forum . Dasz mi przyjemność przedstawienia M.W. , którego znam 20 lat.

Dziękuję & pozdrawiam.
    Znalazłem w internecie jakieś zdjęcia z budowy z wiosny tego roku, robi naprawdę wielkie wrażenie, samo to zachęca do zakupu.
    Tobik mówiłeś ze chcesz trzymać akcje 10-15 lat, w ciągu najbliższych 2-3 lat dojdzie do komercjalizacji przynajmniej 3 projektów, ketrel i salmex zostanie w ciągu najbliższych 5 lat sprzedawany na większości cywilizowanych rynków całego świata, wartość Celona może wzrosnąć o kilkaset procent (wartość celltrionu po wprowadzeniu ich rutyksymabu wzrosła w ciągu paru miesięcy o 900% ale to inna bajka, inny lek, nie bananowa giełda), czy nie warto byłoby już wtedy spieniężyć akcje, tj. za te pare lat? za 10-15 lat firma może mieć blockbuster'a i być warta tyle co kilka cdprojectów ale może też przestać istnieć (a potencjalnych powodów tego jest nieskończoność).
    Aszasz!

Akcje kupuję bo taki mam plan, żeby uzbierać jak najwięcej. Zapewne w przyszłości będę również kupował ale pewnie na mniejszą skalę.
    Inwestuję w tą spółkę, bo lepszej nie widzę GPW i też spełnia wszystkie kryteria mega solidnych fundamentów z Prezesem na czele.
    Ciężko mówić o przyszłości, bo nikt nie wie jaka ona jest. Ja zakładam, że będę trzymał najdłużej jak się da, chcę żeby przez te lata wraz z wartością spółki rosły moje akcje. Tak po prostu. I tak jak piszesz, spółka za 10-15-20 lat może być tak zarządzana zupełnie gdzie indziej.
    Dziś widzimy S-Ketaminę, Centrum B+R i projekty w pipeline.
    Już o S-Ketminie pisze się, że to jest blockbuster, czyli jeśli zakończą II fazę to ewentualne umowy i kwoty jakie padną.... będzie naprawdę niezła wycena spółki w parę tygodni lub miesięcy.
    Myślę, że warto się mega napiąć i teraz kupować po 40 a nie za pół roku po 80 czy 100, ale każdy wie swoje:)

Powodzenia w inwestycji

Jak będzie otwarcie CBR i spotkanie dla inwestorów założę nowego posta i się wszyscy drobni z forum jakoś umówimy.
    I dodatkowo będę pytał Panią Małgorzatę o zgodę Prezesa na nakręcenie materiału kamerką HD pod filmik na jutube:))))) z eventu.
  • Re: nowa siedziba Autor: ~Toshi [89.64.30.*]
    Jak się nazywa salmex w Czechach?
    spoko, napisałem maila ;)
  • Re: nowa siedziba Autor: ~Ala [83.9.160.*]
    Przejeżdżałam ok. 15-go budowa ma się dobrze. Z tego co się zorientowałam to wewnątrz jeszcze dużo pracy, tak surowo wyglądało.
    Porządeczek cały czas.
    dzięki za informacje :) jak będziesz miała możliwość to przy okazji zrób zdjęcie i prześlij proszę, serdecznie pozdrawiam! i miło widzieć, że mamy płeć piękną w akcjonariacie, jakoś ostatnio zbyt dużo było tu "męskich" trolli i innej niepotrzebnej treści
  • Re: nowa siedziba Autor: ~Ala [83.9.0.*]
    nie wiem kiedy będę jechała samochodem. Ale zrobię na pewno.
  • Re: nowa siedziba Autor: ~VvoOKasH [37.47.51.*]
    Prosze, dwie fotki, jeszcze świeże.
    Pozdrawiam
    https://gifyu.com/image/hjxI
    https://gifyu.com/image/hjx7
  • Re: nowa siedziba Autor: ~Aszasz [5.173.72.*]
    Super, uprzejmie dziekuje!
  • Re: nowa siedziba Autor: ~Avox [195.191.162.*]
    Patrząc na wielkość inwestycji to oznacza wydaje się potrojenie potencjału badawczego, zatem ...
  • W sprawie trolla xx/Ja Autor: ~UWAGA [79.185.113.*]
  • Re: W sprawie trolla xx/Ja Autor: ~Ala [37.47.55.*]
    Właśnie zrobiłam fotki z budowy
[x]
CLNPHARMA -0,10% 19,88 2026-06-26 10:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.