Dnia 2019-08-12 o godz. 12:46 ~enbe napisał(a): > spokojny----? jesteś na żołdzie u Palucha który gra na czas licząc na zapomnienie oszukanych, co na to PIS?? Pan Prokurator???
Spójrzcie, jak na forum Parkietu ktoś codziennie zrzuca wątki dotyczące HAWE S.A.
Jak ktoś się zastosuje do zaleceń z tego wątku
https://m.bankier.pl/forum/temat/7149871
to chyba ma większe szanse i może nawet będzie HiperSpokojny :)
Ciekawe, czy PAH się wypstrykało z akcji dlatego tak ucichli...
Przypomnę tylko, że w skład wchodziło kilkadziesiąt osób, a razem z "sympatykami" to ponad setka i kilka bądź kilkanaście milionów akcji...
Siedzą cicho - jaki jest tego powód?
Może już nie mają akcji bo się ułożyli z "grubasem" ?
Gdyby bylo tak jak piszesz, to w sadzie nie toczylyby sie sprawy z powodztwa PAH, m.in. sprawa dotycząca zwołania WZA. Wyjaśnię, że termin wyznaczony przez prezesa na luty 2020 nie ma nic wspólnego z dążeniami PAH do zwołania WZA. Jeśli sąd uzna rację PAH, to będzie można wyznaczyć zupełnie inny termin WZA i prezes będzie miał obowiązek go respektować.
Dnia 2019-10-10 o godz. 10:32 ~ToJaZłodziej napisał(a): > Ciekawe, czy PAH się wypstrykało z akcji dlatego tak ucichli... > > > > Przypomnę tylko, że w skład wchodziło kilkadziesiąt osób, a razem z "sympatykami" to ponad setka i kilka bądź kilkanaście milionów akcji... > > Siedzą cicho - jaki jest tego powód? > > Może już nie mają akcji bo się ułożyli z "grubasem" ?
Mój syn ma opisać cztery strategie inwestycyjne na giełdzie i wymyślić swoją własna. Jedna strategia na pół kartki a4 proszę Was o pomoc bo ja w tej dziedzinie nie mam bladego pojęcia. A nie chce przed synem zostać frajerem. Dziękuje Wam z góry za pomoc!!