• jak nie dostać potwiedzenia posiadania akcji HAWE Autor: ~be [178.36.37.*]
    wykonałem zgodnie z instrukcją i wysłałam prośbe o wydanie potwierdzenia posiadania akcji listem poleconym,ze zwrotką.
    po miesiącu powtórzyłem manewr.Mineły 3 m-ce i ani be ani me,nie masz akcji nie masz głosu-proste.Zostaje tylko prokuratura.
    która też ma to gdzieś-taka wieś.
  • Re: jak nie dostać potwiedzenia posiadania akcji HAWE Autor: ~xxx [37.47.45.*]
    Niestety, ale taka jest ścieżka.
    Jeżeli ktoś nie chce oddać Twojej własności, to popełnia przestępstwo i należy to zgłosić do prokuratury. Im więcej osób to zrobi, tym trudniej będzie ten temat zamieść pod dywan. Tylko najpierw trzeba złożyć wniosek o wydanie odcinka zbiorowego, żeby mieć podstawy do złożenia zawiadomienia w prokuraturze.
    Wszystko jest opisane w tym wątku:
    https://m.bankier.pl/forum/temat/6549867
  • Re: jak nie dostać potwiedzenia posiadania akcji HAWE Autor: ~Aero [193.200.20.*]
    Dnia 2019-06-21 o godz. 10:09 ~be napisał(a):
    > wykonałem zgodnie z instrukcją i wysłałam prośbe o wydanie potwierdzenia posiadania akcji listem poleconym,ze zwrotką.
    > po miesiącu powtórzyłem manewr.Mineły 3 m-ce i ani be ani me,nie masz akcji nie masz głosu-proste.Zostaje tylko prokuratura.
    > która też ma to gdzieś-taka wieś.

Zrobiłeś, jak należy ale niestety Zarząd pogwałcił Twoje prawa akcjonariusza.
    W tej sytuacji powinieneś złożyć stosowny wniosek do prokuratury przy ulicy Chocimskiej w Warszawie. Tam zajmą się Twoją sprawą. Nie zwlekaj
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.