Jak ją wykorzystacie. Teraz TVNy bedą zbierać wszystko czego dotyczy Falenty i czym można w PIS uderzyć medialnie.
Zasypcie TVN maiilami o historii jak to Pisowskie sądy chronią tego prezesa i ile już wstrzymują walne. Jak to na spółce Falenty z pomocą pisowskich sądów niewinni tracą dorobek życia.
Teraz ta histora z Falenta w tle nabiera innych kształtów.
Tylko musicie wykazac inicjatywę a nie srać żalem na bankierze.
Dnia 2019-06-10 o godz. 18:53 ~Hawenaławe napisał(a): > > Zasypcie TVN maiilami o historii jak to Pisowskie sądy chronią tego prezesa i ile już wstrzymują walne. Jak to na spółce Falenty z pomocą pisowskich sądów niewinni tracą dorobek życia. . Paluch i reszta CFIniaków są z PISu? Nie wiedziałem.
Ja już ponownie napisałam do TVN Uwaga oraz do Wyborczej, może teraz temat będzie ciekawszy dla nich niż w listopadzie ubiegłego roku. Też piszcie, może coś wreszcie ruszymy chyba, że macie tyle pieniędzy, że nie żal wam tych utraconych. redakcja@wyborcza.pl na stronie uwaga.tvn.pl/kontakt jest formularz kontaktowy. Im więcej sygnałów tym lepiej.
Dnia 2019-06-11 o godz. 13:19 gosia1212 napisał(a): > Ja już ponownie napisałam do TVN Uwaga oraz do Wyborczej, może teraz temat będzie ciekawszy dla nich niż w listopadzie ubiegłego roku. Też piszcie, może coś wreszcie ruszymy chyba, że macie tyle pieniędzy, że nie żal wam tych utraconych. > redakcja@wyborcza.pl na stronie uwaga.tvn.pl/kontakt jest formularz kontaktowy. Im więcej sygnałów tym lepiej.