• O co tu chodzi? Autor: ~Wit [77.79.217.*]
    Zgubili dno czy jak
  • Re: O co tu chodzi? Autor: h3rlitz [88.199.43.*]
    Do dna mają jeszcze 8 groszy.
  • Re: O co tu chodzi? Autor: ~Lybex [91.197.227.*]
    Ale zauważ, że nie chętnie się do niego zbliżają - czasem jakieś pobrzękiwanie na postraszenie.

Pytanie czy to nie jest zagrywka na tych co po taniości kupili, a jeszcze nie wyszli, żeby oddali - bo szykuje się jakiś plan...

Z drugiej strony widać, że na ten papier nie ma chętnych...
  • Re: O co tu chodzi? Autor: ~Blow [188.146.25.*]
    Dla mnie to wyglada jakby ktos na sile zbijal...moze jest tak jak piszesz..bo wszyscy myslelismy ze pojdzie na polnoc po scaleniu a tu psikus...ale te transakcje sa wymuszone..szczegolnie ostatnio..
  • Re: O co tu chodzi? Autor: ~marcysia [89.229.217.*]
    SPOKOJNIE KUPOWAC NIECH WAM ODDAJA PO TAKIM KURSIE, JA ZBIERAM NA POTENGE OD TYCH CWANIAKOW, DNO JUZ BYLO TERAZJAZDA DO GORY
  • Re: O co tu chodzi? Autor: ~Blow [37.30.25.*]
    Wedlug mnie chodzi o to zeby odebrac od ludzi akcje i beda mieli skupiony caly freeflot...lub wiekszosc..wtedy mozna zrobic z kursem co sie chce
  • Re: O co tu chodzi? Autor: ~getin [188.146.47.*]
    tak, tylko ze jak się wejdzie na jaką kolwiek spolke to ten sam tekst wyczytamy
    gruby zaniza,gruby zbiera etc...

każdy szuka nadziei i przeklina dzień w którym wdepnął w to g

tu jest tylko jedna opcja która nas uratować może
    otoz jeśli okaze się Czarnecki sprawnym biznesmenem który chce pomoc swoim spółkom
    i znajdzie finansowanie to jesteśmy w domu
    jeśli natomiast okaze się sprawnym cwaniakiem który rozgolasil swoje biznesy wyprowadzając kase jak np. kania czy Krauze
    to mamy pozamiatane i tyle

• Re: O co tu chodzi? Autor: ~Blow [37.30.25.*]
    Kolego po pierwsze open to osobna bajka..to nie bank z setkami milionow dlugu..pozatym jak ktos schodzi na obrotach a nie przezuca to tez jest roznica ..wystarczy obserwowac sesje..masz po czesci racje..bo przerobilem wszystko na gieldzie..zebatego z midasem..ryska ze snem o ropie...malibowego krola z proboxem..patra ze swoimi przykaciolmi..i karkiego jak pokazywalem paluchem na globusie...ze leci do wietnamu..przykladow mozna mnożyć...szkoda czasu..gielda jest nieobliczalna i niejednemu dala lekcje pokory..mam nadzieje ze dla nas bedzie tu jeszcze dobrze...pewno do konca czerwca sie wyjasni na czym stoimy
  • Re: O co tu chodzi? Autor: ~makler [5.173.0.*]
    link
    gra jest bardzo pięknie wykonana -lekka wesoła i przyjemna daje dużo radości i zabawy oglądało ją na yutube miliony ludzi dobrze to wróży sprzedaży 

3 441 162 wyświetlenia

57 TYS. łapek w górę !!!

link 

link 
    to wasza produkcja?
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.