Spojrzałem na wyniki I kwartału Sfinksa To wszystko trzyma się wyłącznie na kredycie. Przy okazji warto powiedzieć, że BOS bank ma niezwykle szczęśliwą rękę do udzielania kredytów przyszłym bankrutom. Pozdrawiam
Widzę, że znowu próbujesz zaistnieć Chodziku... Tym razem nie wychylasz się już ze swoimi "analizami", bo wiesz jak tutaj są poważane. Teraz tani chwyt, w stylu bełkoczącego niejakiego xxx, który też próbował udowodnić, że BOŚ udziela kredytów bankrutom. Pośród rzeczonych umieścił Rankprogress, który notabene w zeszłym miesiącu spłacił przedwcześnie swoją ostatnią ratę kredytu dla BOSia w wysokości 35 mln zł. Musisz wysilić się bardziej, co chyba w Twoim przypadku może być kłopotliwe. Jak mówi niezbyt eleganckie porzekadło: wyżej d...y nie podskoczysz. Nie po raz pierwszy straciłeś okazję, żeby siedzieć cicho. Uwierz - zrobiłbyś wtedy o wiele lepsze wrażenie. Mówię Ci to z dobrego serca, bo czasem dobry ze mnie człowiek. Dobrej nocy.
Nie będę się powtarzał. Chcesz wiedzieć, co o tym wszystkim sadzę, to wejdź na Taurona. Ja na ostatniej korekcie BOSia zarobiłem. Jak widzę ty nie. Przykro mi, ale swoje żale kieruj do prezesa BOS, niech wreszcie pokaże dobre wyniki finansowe. To natomiast co prezentuje Sfinks obecnie, to prosta droga do bankructwa i spłaty długu nie będzie.
To jest koleś, który jeszcze parę tygodni temu mówił, że faktem jest recesja w Niemczech, a po drugie że jest spowodowana niekontrolowanym napływem imigrantów.
Czy ty wiesz, tępaku czym w ogóle jest bessa? Jaka jest definicja tego pojęcia? Kiedy można o niej mowić? Teza o wpływie imigrantów jest tak ABSURDALNA, że wyśmiałby cię każdy kto choć trochę zajmuję się wpływem migracji na ekonomię. Każdy.
Jesteś tak beznadziejny merytorycznie, a przy tym tak bezczelny, że jedyne na co zasługujesz to pogarda.