• Nowacki vel Zarzycki Autor: ~Miau [77.253.113.*]
    Złożył wniosek o upadłość konsumencka. Nie wiedzieliście? To już wiecie? Niewiarygodne? A jednak prawdziwe. Tak się wzorcowo dyma naiwnych wierzycieli... ale sprawiedliwość zawsze na wierzch wypłynie. Wcześniej, czy później będzie siedział i żadna upadłość mu nie pomoże.. ta chwila jest blisko. Już czai się za zakrętem. Cmok
  • Re: Nowacki vel Zarzycki Autor: ~Miłośnik [77.253.229.*]
    A co z lewą kasą, którą bierze pod stołem za "dzierżawę" znaków CX i CELMA, oraz z firmy handlującej zestawami naprawczymi do motoryzacji? Te "słupy" maja się świetnie.
  • Re: Nowacki vel Zarzycki Autor: ~Madrala [31.0.66.*]
    Firma chyba jedynie zmieniła nazwę i nadal handlują tym samym towarem, tak się to robi w polszy
  • Re: Nowacki vel Zarzycki Autor: ~Miłośnik [77.237.19.*]
    Nieee, no właścicielem jest "słup" - pewnie znajomy, który do czasu mariażu nie miał w handlu nic wspólnego z łożyskami...
    Automotive prowadzą (jako "właściciele") byli zaufani.... przydupasy. Może biorą po 50 tys pensji i część pod stołem odpalają?...
    Nie wiem jak jest z "celmą", ale pewnie podobnie...
    Pewnie z nową żoną (trzecią) ma rozdzielność. Kupuje auta za gotówkę, ponoć ma dom za miastem... Pewnie wszystko niepracującej żony z kilku fikcyjnych "fundacji"
    Jest co sprawdzać...
    Chyba, że syndyk nie będzie miał "interesu"....
  • Re: Nowacki vel Zarzycki Autor: ~Madrala [94.254.128.*]
    Nie wiem czy to by przeszło...
  • Re: Nowacki vel Zarzycki Autor: ~Kira [79.187.163.*]
    Naiwność niektórych bankierowcow naprawdę mnie zadziwia
    Nowacki zawsze robił co chciał, manipulował, kłamał lawirował i robił co chciał. Teraz tez tak będzie jeżeli nikt go nie powstrzyma
  • Re: Nowacki vel Zarzycki Autor: ~naiwny [31.183.223.*]
    Napisać w internecie można wszystko, natomiast udowodnić już trudniej... Widocznie wszystkie działania były zgodne z prawem bądź na jego granicy
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.