Składaj pismo do Hawe, żeby wydali Tobie odcinek zbiorowy akcji a jak nie wydadzą to składaj zawiadomienie do Prokuratury na Chocimskiej w Warszawie albo tu:
WYDZIAŁ DO WALKI Z PRZESTĘPCZOŚCIĄ GOSPODARCZĄ
01-258 Warszawa
ul. Wolska 174
tel.: +48 22 603-54-04
fax: +48 22 603-54-74
e-mail: naczelnik.pg@ksp.policja.gov.pl
Wzór pisma do Hawe masz na stronie porozumienia PAH, możesz sobie pobrać i wypełnić:
link [
miejscowość i data]
Dane Akcjonariusza: [
imię i nazwisko]
[
adres zamieszkania/adres korespondencyjny]
[
PESEL]
[
numer telefonu kontaktowego]
[
adres e-mail]
Zarząd spółki Hawe S.A. ul. Francesca Nulla 2,
00-486 Warszawa
KRS: 0000121430
Działając w imieniu własnym
wnoszę o wydanie odcinka zbiorowegoakcji spółki pod firmą HAWESpółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, ul.Francesca Nulla 2 00-486 Warszawa, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st.Warszawy w Warszawie, XII Wydział KRS, pod numerem KRS: 0000121430, REGON: 015197353, NIP: 5272380580, kapitał zakładowy w wysokości 107 237 064 zł, w całości opłacony (dalej jako „
Spółka”),
w związku ze zniesieniem dematerializacji akcji Spółki.
Oświadczam, że przysługuje mi prawo do [
liczba akcji] akcji zwykłych Spółki na okaziciela oraz
wnoszę o wydanie odcinka zbiorowego obejmującego wszystkie te akcje.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia przez Spółkę oraz podmioty działające na jej zlecenie czynności związanych z wydaniem
odcinka zbiorowego akcji Spółki. Odbioru odcinka zbiorowego akcji nastąpi w terminie od dnia 01-02-2019 w dni robocze w godzinach 8:00-15:00 w siedzibie spółki w Warszawie, ul.Francesca Nulla 2 , 00-486 Warszawa.
Wszelkie informacje dotyczące ww. sprawy proszę przesyłać w formie listu poleconego za potwierdzeniem mojego odbioru lub pocztą elektroniczną za potwierdzeniem odbioru na podany w danych kontaktowych mój adres e-mail.
[
podpis Akcjonariusza]