• Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Have [188.146.48.*]
    https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kim-jest-tomasz-misiak-dwie-twarze-bylego-senatora-po/9pfzcb2#slajd-6
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Er [188.147.35.*]
    No,,, 2,40 sprzedam
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~pa [89.70.213.*]
    Co sprzedasz, jak nie masz dokumentu, który potwierdza cokolwiek?

• Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Ktoś [37.47.57.*]
    Zlozyles dokumenty do prokuratury?
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Umoczony [188.146.166.*]
    A jaka podstawa do zawiadomienia prokuratury ?
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Ktoś [37.47.57.*]
    Opisz dokładnie sprawe i złóż pismo
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: dorp [31.134.60.*]
    Na podstawie art. 304 § 1 Kodeksu postępowania karnego (t.j. Dz. U. z 2017 r. poz. 1904) zawiadamiam o uzasadnionym podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez .........................................................................................., polegającego na przywłaszczeniu i pozbawieniu mnie władztwa nad ................................................... szt. akcji Spółki ..................................., których jestem właścicielem, tj. przestępstwo z art. 278 § 1 kodeksu karnego.
    Potem uzasadnienie, w którym opisałam kiedy i do kogo przesyłałam wniosek o wydanie "dokumentu akcji". Kopie tego wniosku dołączyłam do zawiadomienia.
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Umoczony [188.146.166.*]
    Ja jeszcze nie wysłałem pisma do hawe bo ktoś tu pisał ze trzeba jechać osobiście ... Gdyby kto mógł jeszcze napisać na jakiej podstawie maja obowiązek przesłać mi zaswisdczenie to byłbym wdzięczny
    Uważam ze spółka zdematerializowała akcje ponieważ miała na to zgodę czyli ewentualnie można by złożyć zawiadomię o nie wystawieniu przez spółkę dokumentu który określa liczbę posiadanych akcji przez akcjonariusza ... czyli zawiadomienie o kradzieży jest bezpodstawne
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Składaj pismo do Hawe, żeby wydali Tobie odcinek zbiorowy akcji a jak nie wydadzą to składaj zawiadomienie do Prokuratury na Chocimskiej w Warszawie albo tu:
    WYDZIAŁ DO WALKI Z PRZESTĘPCZOŚCIĄ GOSPODARCZĄ
    01-258 Warszawa
    ul. Wolska 174
    tel.: +48 22 603-54-04
    fax: +48 22 603-54-74
    e-mail: naczelnik.pg@ksp.policja.gov.pl

Wzór pisma do Hawe masz na stronie porozumienia PAH, możesz sobie pobrać i wypełnić: link 

[miejscowość i data]

Dane Akcjonariusza:

[imię i nazwisko]

[adres zamieszkania/adres korespondencyjny]

[PESEL]

[numer telefonu kontaktowego]

[adres e-mail]

Zarząd spółki Hawe S.A.

ul. Francesca Nulla 2,
                                                                                                                   00-486 Warszawa
      KRS: 0000121430

Działając w imieniu własnym wnoszę o wydanie odcinka zbiorowegoakcji spółki pod firmą HAWESpółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, ul.Francesca Nulla 2 00-486 Warszawa, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st.Warszawy w Warszawie, XII Wydział  KRS,  pod  numerem  KRS:  0000121430,  REGON:  015197353,  NIP: 5272380580, kapitał zakładowy w wysokości 107 237 064 zł, w całości opłacony (dalej jako „Spółka”), w związku ze zniesieniem dematerializacji akcji Spółki.

Oświadczam, że przysługuje mi prawo do [liczba akcji] akcji zwykłych Spółki na okaziciela oraz wnoszę o wydanie  odcinka zbiorowego obejmującego wszystkie te akcje.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia przez Spółkę oraz podmioty działające na jej zlecenie czynności związanych z wydaniem  odcinka zbiorowego akcji Spółki.

Odbioru odcinka zbiorowego akcji nastąpi w terminie od dnia 01-02-2019  w dni robocze w godzinach 8:00-15:00 w siedzibie spółki  w Warszawie, ul.Francesca Nulla 2 , 00-486 Warszawa.

Wszelkie informacje dotyczące ww. sprawy proszę przesyłać w formie listu poleconego za potwierdzeniem mojego odbioru lub pocztą elektroniczną za potwierdzeniem odbioru na podany w danych kontaktowych mój adres e-mail.

[podpis Akcjonariusza]

• Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Dnia 2019-05-13 o godz. 20:50 ~Umoczony napisał(a):
    > Ja jeszcze nie wysłałem pisma do hawe bo ktoś tu pisał ze trzeba jechać osobiście ... Gdyby kto mógł jeszcze napisać na jakiej podstawie maja obowiązek przesłać mi zaswisdczenie to byłbym wdzięczny

Na podstawie zapisów znajdujących się w Kodeksie Spółek Handlowych. Ten temat już wiele razy był poruszany na forum, były zamieszczane wzory pism. Poszukaj
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.44.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Er [188.146.228.*]
    Czy to jest nadzieja na odzyskanie kasy ??
    Tracę glowe
    Trolu. Od miesięcy masz napisane co robisz a nie podejmujesz działań tylko tworzysz wpisy
    mylisz się. To Prokuratura na Chocimskiej. Masz wyraźnie napisane.
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~xxx [37.47.46.*]
    Dziwnie działa moderator.
    W swoim wpisie umieściłem linki do trzech wątków na forum, dodatkowo umieściłem dane kontaktowe prokuratury na Kruczej i moderator usunął mój post.
    Podałem dane do prokuratury na Kruczej, bo wydaje mi się, że ona jest właściwym miejscem do prowadzenia tej sprawy.
    W tym wątku:
    https://m.bankier.pl/forum/temat/6736507
    Aero i dorp pisali, że dostali zwrotkę z prokuratury z informacją o przekazaniu sprawy do Prokuratury Warszawa Śródmieście, dlatego prosiłem ich o potwierdzenie, czy chodzi o Kruczą, czy o Chocimską.
    W sumie nie ma znazenia, bo ostatecznie i tak gdzieś trafi, ale jak to przyspieszy procedowanie o kilka tygodni, to może lepiej od razu słać do właściwej.
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Ktoś [37.47.55.*]
    Chocimska jest właściwą
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: dorp [31.134.60.*]
    Właściwą miejscowo w przedmiotowej sprawie jest Prokuratura Rejonowa Warszawa-Śródmieście
    Dane teleadresowe:
    ul. Krucza 38/42
    00–512 Warszawa
    Moje zawiadomienie wysłałam do Prokuratury Rejonowej Warszawa ul. Chocimską 28. Odebrała go Prokuratura Okręgowa, a następnie przesłała zgodnie z właściwością miejscową do Prokuratora Prokuratury Rejonowej Warszawa Śródmieście. W piśmie nie podano ulicy, ale Prokurator wskazany w piśmie urzęduje w Prokuraturze przy ul. Kruczej.

Dnia 2019-05-14 o godz. 19:21 dorp napisał(a):
    > Właściwą miejscowo w przedmiotowej sprawie jest Prokuratura Rejonowa Warszawa-Śródmieście
    > Dane teleadresowe:
    > ul. Krucza 38/42
    > 00–512 Warszawa
    > Moje zawiadomienie wysłałam do Prokuratury Rejonowej Warszawa ul. Chocimską 28. Odebrała go Prokuratura Okręgowa, a następnie przesłała zgodnie z właściwością miejscową do Prokuratora Prokuratury Rejonowej Warszawa Śródmieście. W piśmie nie podano ulicy, ale Prokurator wskazany w piśmie urzęduje w Prokuraturze przy ul. Kruczej.
    >

W Warszawie właściwą w tej sprawie jest prokuratura przy ulicy Chocimskiej. Tam składałem i tam proszę abyście składali.
  • Re: Hawe i misiak podobno tu pisali ludzie na zlecenie Autor: ~Ktoś [37.47.24.*]
    Chocimska jest właściwa. Można składać także do WPG. To też właściwy adres. To są dwa adresy gdzie można iść z tą sprawą
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.