• Kłamstwa i manipulacje chodzika Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    cała prawda o chodziku post z innego wątku kolega poświecił troche czasu aby pokazać kłamstwa i manipulacje tego bajkopisarza

Pozwolę sobie zwrócić uwagę na coś, na co Chodzik nie zważa lub robi to świadomie, wprowadzając swoich forumowych czytelników w błąd.
    Oto dowód na podstawie cytatów z jego wpisów w wątku przez niego założonym,
    pt.: 31.01.2019 Analiza techniczna BOŚ Banku:

i13 lutego, przy kursie BOSia 8,60 ( który doszedł do poziomu 9,22 zł 26 lutego )
    "Dzisiaj mamy środę 13 lutego 2019 roku.
    Ponieważ sprzedałem swoje akcje powyżej 9 zeta, to się nie odzywałem.
    Musiałem je przecież odkupić znacznie niżej."

22 lutego, przy kursie 9,11
    "Na koniec powiem wam jedno, bo dobry ze mnie człowiek i mam pogodne usposobienie.
    Przybijcie obie nogi do podłogi
    i ręce przybijcie do blatu biurka, aby się z dala trzymały od komputera.
    To nie jest moment do sprzedawania, to jest moment do kupowania."

15 marca piątek, kurs 8,46
    "Przypomnę to co na tym wątku napisałem......przybić obie nogi do podłogi, a ręce do blatu biurka, aby głupot nie narobić.
    Jak komuś nerwy nie wytrzymują, to nerwy do konserwy i na eksport.
    Trzymać, nie dać się zmanipulować przez Smart Money.
    Pamiętajcie, że jest to jedyna znana mi formacja, która działa niezależnie od całego rynku. Formacja ta musi się dopełnić.
    Musi, inaczej się udusi."

Wtorek 19 marca, kurs 8,50
    "W tym tygodniu wypada okno czasowe. Ciekawe, czy rynek na nie zareaguje. Ja tam siedzę, pracuję i lewym okiem zerkam na BOS.
    Powiem szczerze, skoro ostatnie spadki były ruchem powrotnym do linii szyi Odwróconej Formacji Głowy z Ramionami, to do czego
    należało ruch ten wykorzystać ?
    Każde dziecko to wie i nie ma co dzielić włosa na czworo.."

12 kwietnia,  kurs 7,50
    "Co do BOSIa, to rzecz ma się zgoła odmiennie i liczę, że mój scenariusz spełni się perfekcyjnie.
    Nie ma co gadać na ck, bo wsparcie prognozowane przeze mnie jest znacznie, znacznie niżej.
    A że nerwy wam puszczają to inna sprawa. Trzeba było sprzedać na górce i czekać teraz spokojnie, tak jak ja, do odpowiedniego miejsca. Mnie się tam nigdzie nie spieszy. Pośpiech jest potrzebny przy łapaniu pcheł, a że bessę mamy to każdy wie, bo ze sto razy o tym pisałem. Pretensje kierujcie pod właściwy adres i nie gadajcie, że nie wiecie pod jaki."

Można by zadać pytanie: kiedy Chodzik sprzedał akcje, skoro twierdził pryncypialnie,
    że nawet każde dziecko wie, do czego należy wykorzystać kurs w okolicach  9,11 - oczywiście
    chodziło mu o korzystny zakup, po czym przy kursie w okolicach 7,50 oznajmił:"Trzeba było sprzedać na górce i czekać teraz spokojnie, tak jak ja, do odpowiedniego miejsca. Mnie się tam nigdzie nie spieszy. Pośpiech jest potrzebny przy łapaniu pcheł, a że bessę mamy to każdy wie, bo ze sto razy o tym pisałem. Pretensję kierujcie pod właściwy adres i nie gadajcie, że nie wiecie pod jaki."
    Zatem należy przyjąć, że Chodzik sprzedał BOSia w okolicach  22 - 26 lutego, kiedy kurs
    oscylował wokół  9,11 - 9,22 zł, czyli w momencie, w którym rekomendował kupno akcji. Dlaczego w takim razie rekomendował zakup?
    Hm..., a może sam się w swoich wpisach bardzo mocno pogubił, tzn., pomieszały
    mu się wyobrażenia z rzeczywistością?

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-26-04-2019-dobry-watek-na-poczatek,31837971.html 
  • Kłamstwa i manipulacje chodzika Autor: ~fab [94.254.199.*]
    Kazdy tu dba o siebie. My to wiemy. Alienacja i altruizm sa obce bo chodzi tylko o kase. Z innej strony jestem ciekaw Pana/Pani narzedzi do analizy AT. Jak pamietam jako jedyny na forum wdal sie Pan/Pani w merytoryczna dyskusje i wypadl w niej lepiej.
  • Re: Kłamstwa i manipulacje chodzika Autor: polonez_as-dur [31.178.95.*]
    Po pierwsze, gdybyście powyżej 9 zeta tak jak napisałem przybili obie nogi do podłogi a ręce do blatu stołu,
    To by nie spadło tak nisko, przecież to jest logiczne.
    Po drugie, jakie są moje narzędzia ?
    To żadna tajemnica

1. Formacje Harmoniczne
    2. Formacje Świecowe
    3. Fale Elliotta
    4. Prawa Wyckoffa i VSA
    5. Oscylatory
    6. Zbiór liczb Fryderyka
  • Re: Kłamstwa i manipulacje chodzika Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 14:41 polonez_as-dur napisał(a):

> Po drugie, jakie są moje narzędzia ?
    > To żadna tajemnica

haha to nie było pytanie do ciebie twoje narzedzia to manipulacje i kłamstwa.... to wszyscy już wiemy:)

średnie przede wszystkim, oscylatory, linie trendu, wsparcia/opory, zniesienia Fibo to najważniejsze i zawsze troche AF

• przecież to gawędziarz bajkopisarz :-) Autor: ~xxx [188.147.38.*]
    zapewne emeryt birofil :-)
  • Re: przecież to gawędziarz bajkopisarz :-) Autor: ~Jarecki [89.230.70.*]
    Pełna zgoda, ale same leszcze vel. dawcy kapitału go tak pompują. Jakiś wpis tego bajkopisarza i od razu masa komentarzy poniżej. Ale przynajmniej wiadomo ilu leszczy traci kasę bo nie sposób na takich poradach zarobić, traci pewnie z 80%. Na bosiu jestem od jesieni 2012 r. stosuje tylko timing bo na takich śmieciówkach to jedyna rozsądna strategia, ale niektórzy karmią się bajkami prezesów którzy mamią opowieściami o krociowych zyskach które czają się już za rogiem. Ostatnia bajeczka prezesa to 180 mln zysku netto w 2021 r. :-). Ten bank dał mi naprawdę dobrze zarobić przez te lata. Chyba czuje ten papier. A to że leszcze są takie mało gramotne i reagują z opóźnieniem to chyba dobrze, czyż nie xxx :-)?
  • Re: przecież to gawędziarz bajkopisarz :-) Autor: ~xxx [188.147.36.*]
    ktoś musi sponsorować nasze wakacje,samochody i kobiety :-)
  • Re: przecież to gawędziarz bajkopisarz :-) Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    Dnia 2019-05-09 o godz. 12:04 polonez_as-dur napisał(a):
    > 9 maja 2019, czwartek

> Jeśli chodzi o Bosia
    > Wydaje się, że mamy tu do czynienia z wyczekiwaniem na wyniki. Problem w tym, że to co dla Prezesa tego banku wyglada dobrze,
    > dla akcjonariuszy wygląda źle. Obawiam się, że tworzy się tu formacja trzech linii w której dojdzie do następnego wybicia, tak jak to miało miejsce poprzednio.
    > Jeśli tak się stanie, to wsparcia dla tego banku szukałbym zdecydowanie niżej.
    > Czy wiem gdzie ?
    > Wiem, ale nie powiem.

> chodzik księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_tauron-i-bos-9-maja-czwartek,31954071.html 

zeby nie zagineło jak bedzie pisał, ze mówił ze trzeba było kupowac po 7
  • Re: przecież to gawędziarz bajkopisarz :-) Autor: ~bos [185.201.68.*]
    jak ursonie, a urosnie, to napisze ze przeciez wszedl po raz n-ty i zarobil po raz 10 x n
  • Re: przecież to gawędziarz bajkopisarz :-) Autor: ~Środowy [5.173.234.*]
    Rozumiem Wasze emocje, ale nie kopmy leżącego (Chodzika).
    Dobrego popołudnia.
  • Re: przecież to gawędziarz bajkopisarz :-) Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    ale nie moge gość sie przecież sam podkłada:)))

Dnia 2019-05-15 o godz. 11:47 polonez_as-dur napisał(a):
    > No to doczekaliśmy się zwyżki.
    > Wszyscy czekamy na wyniki, mają być dzisiaj.
    > Rano miałem dylemat, czy BOS, czy PolimexMS.
    > Wybrałem Polimex.
    > Co nie znaczy, że nie będę obserwował tego co dzieje się na BOS i Tauronie
    >
    > ck
[x]
BOS -1,36% 10,12 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.