• Open Finance to taka nie ciekawa spółka Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    niby znana, ale nie ciekawa, w sumie nudna. Tyle, że ta nudna da najwięcej zarobić a nie top spółki typu CD Projekt. I Open Finance to jest właśnie inwestycja panowie w wartość(c/wk=0.1) a nie w marzenia(c/wk=16).
  • Re: Open Finance to taka nie ciekawa spółka Autor: ~hans [89.77.13.*]
    c/wk nic nie znaczy, jak komuś będzie zależało żeby kurs poszybował to tak się stanie...tylko komu i po co?
  • Re: Open Finance to taka nie ciekawa spółka Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    komu i po co? Rynek sam wyceni spółkę. Wstępne wyniki sprzedaży kredytów za 1Q za miesiąc, wyniki za 1Q za 2 miesiące.
    Dane z rynku wniosków o kredyt za marzec za tydzień.
    To tylko najbliższe ważne dla kursu informacje.
  • Re: Open Finance to taka nie ciekawa spółka Autor: ~fff [77.114.90.*]
    Open sprzedaje, to wszyscy wiemy, ale Open nie zarabia i tu jest problem. Pytanie czy i na ile uda się zrobić z tego biznesu biznes zyskowny.
    No i kwestia tego, że teraz mamy szczyt koniunktury. Nie mówię, że będzie kryzys i nieruchomości polecą milion procent. Ale spowolnienie będzie. Jeśli Open nie zarabiał na rosnącym rynku to jak chce zarabiać na spadającym?
    Mam trochę akcji, wierzę, że się uda i że zobaczmy tu ze 2zł. Ale może być też tak, że będzie marazm i np. LC zrobi wezwanie po średniej z 6 miesięcy i wycofa Open z giełdy i wcieli go do nowego banku (albo sprzeda z zyskiem)

Obecnie ludzie zanim pójdą wydać 50zł w restauracji to czytają opinie w internecie, Open jest spalony przez GetBack. Odbudowanie marki potrwa a może się też nigdy nie udać. Czy mając 100m kupilibyście cały Open od LC czy stworzyli nową firmę tego typu, bez złej historii?
  • Re: Open Finance to taka nie ciekawa spółka Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    po to wchodzą w franczyzę, żeby poprawić swoją renomę na rynku.
    Ten rok przy wzrostach r/r w lutym 17% zapowiada się rekordowo.
    Open po zwiększeniu przychodów o 17% będzie pokazywał mocne zyski.
    co do nadchodzącego spowolnienia- nie bez powodu p. Tomicka wchodzi coraz mocniej w segment kredytów gotówkowych
  • Re: Open Finance to taka nie ciekawa spółka Autor: ~Blow [188.146.226.*]
    Czy sprzedawalbys konia ktory po rehabilitacji dochodzi szybko do siebie? Ktory ma szanse znowu wygrywac zawody jak za satrych czasów? Czy sprzedawalbys go teraz czy jakby zaczal wygrywac te zawody i odzyskal dawny blask za sume kilkukrotnie wyzsza niz obecna?
  • Re: Open Finance to taka nie ciekawa spółka Autor: ~Janusz [5.173.171.*]
    Co ty pleciesz.
    Mam swoją firmę pośrednictwa i zarabiam bardzo duże pieniądze.
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.