• jaki scenariusz ? Autor: ~Obserwator [88.199.172.*]
    czy jest na forum ktoś KOMPETENTNY
    kto mógłby przedstawić realne scenariusze w tej sytuacji ?
    Osoba zarządzająca spółką powinna to zrobić ale jak widać milczy
    więc czy ktoś inny może to uczynić ?
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~wacek [83.26.239.*]
    Jeżeli prezesa się aresztuje, to sprawa jest na tyle poważna, że nie wiesz na czym stoisz, tym bardziej, że została wpłacona kaucja a on dalej odpoczywa na nasz koszt.
    Podaż jest na tyle wysoka około pół miliona zł w okolicach 2 zł i dalej napiera, prawdopodobnie stoi ktoś większy za nią, a kupuje drobnica, która wkrótce z niecierpliwości braku zysku i niepewności będzie ze stratą wyprzedawać się.
    I najważniejsze pytanie, kto to będzie kupował ?
    Śmiem twierdzić, że to zjedzie znacznie niżej niż złotówka. A o dywidendzie i dalszym skupie własnym można w takiej sytuacji zapomnieć.
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~makler [88.199.172.*]
    Wacek ty się naucz liczyć ,
    Nie pół miliona tylko jakieś 55 tyś zł
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~wacek [83.26.239.*]
    zacząłem się przyglądać jak w dniu aresztowania, gdy kurs zanurkował o - 20 % to obrót był chyba rzędu 200 tys, następnego dnia 100 tys więc nazbierało się do dzisiaj jak nic pół miliona.
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~Car [37.248.213.*]
    Wygląda na to że tak jak prezesa boli w pierdlu pewna cześć ciała tak nas też będzie boleć. Brak kapitału i chętnych żeby kupować teraz gniota pomimo marnej wyceny. Najważniejsze teraz to wyniki za 4 kwartał, oby była takie jak w tamtym roku a jest przeciez to słynne Orle pióro
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~zygmunt24 [5.184.215.*]
    W biznesie jak przyspieszają wyniki to są powyżej oczekiwań, jak opozniają, ponizej oczekiwań. Ale tutaj sprawy mają się inaczej , prezesa aresztowali to przesunęli wynika. Tylko, że wszystko już było podpisane i tylko upublicznić je , przecież prezes miał już wykupiony bilet i udawał się na odpoczynek w swoje strony. Hymn , dlatego wszystko tu się może wydażyć począwszy od potężnej kary a skończywszy na skończeniu z wirtualną księgowością. Albo na niczym, tylko dlaczego siedzi, za niewinność? Przecież nikt z nas w to nie uwierzy.
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Ktoś chce to można sypać po 1.81 zł.
    Czeka koszyk na 25 k akcji. Nie mój koszyk
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~Slawek [5.173.233.*]
    Jesteśmy w punkcie gdzie popyt dorównuje się z podążą.
    Kilka gr w dół i jest ponad 30 tyś szt na kupnie kilka gr w górę i jest 12 k szt na sprzedaż.
    Szkoda tylko że to tak niski poziom tej równowagi ale ....... wpływ na pewno na to ma sytuacja z prezesem.
    Jak wyjdzie, jak będzie dobry 4 kw to tylko w górę a jak będzie siedział miesiącami a wyniki będą słabe to powolne osuwanie w dół.
    Prawdę powiedziawszy wydaje mi się pierwszy scenariusz bardziej prawdopodobny.
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~student [89.64.38.*]
    Sławek czy ty chodziłeś do jakiejś szkoły ?
    czy może dopiero się wybierasz ?
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~slawek [185.56.210.*]
    Dnia 2019-03-29 o godz. 17:16 ~student napisał(a):
    > Sławek czy ty chodziłeś do jakiejś szkoły ?
    > czy może dopiero się wybierasz ?

Z czym masz problem ?
  • Re: jaki scenariusz ? Autor: ~slawek [185.56.210.*]
    Jak się pisze z telefonu to jak napiszesz wyrównuje to tel wstawia dorównuje , jak napiszesz tys. to tel wstawia tyś. itp.

Nie chce mi się za każdym razem korygować, mnie chodzi o wartość merytoryczną.
[x]
PMPG 0,00% 1,70 2026-04-13 09:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.