Kurs ciagle rośnie !!!! Jak sobie poradzić z takim wzrostami ,no jak ??? Jeszcze te wyśmienite wyniki spółek zależnych !! Akcjonariusze w rozpaczy wymyślają na co przeznaczyć zyski a to nie takie proste ...
Trochę za wolno rośnie i Passat TDI 1998 którego sobie zarezerwowalem został już sprzedany kolesiowi co grał na Farm51 ...
Rafcyk - niestety mi też jeden paserati uciekł...ale na szczęście tak jak Ty mam bilet w dobrym przedziale i ....kiedyś dojedziemy do innego "komisu" i może trafi się jeszcze podobna perełka w TDI :)
Rafcyk - niestety mi też jeden paserati uciekł...ale na szczęście tak jak Ty mam bilet w dobrym przedziale i ....kiedyś dojedziemy do innego "komisu" i może trafi się jeszcze podobna perełka w TDI :)
Dlatego proponuję na razie brać rower, postawić na sport i rekreację, a z konsumpcją poczekać 2 lata, aż fair value zostanie odzwierciedlona w kursie akcji.
proszę Cie??? ja i sprzedał???? ja od miesiąca skupuję!!! a nie sprzedaję!!! ja nie jestem kolarzem!!!! ja jestem inwestorem!!!! a nie ciułaczem od kółek :) passat???? tak!!! moi handlowcy mają takie prawda!!! ;)))) ja też z tej grupy :))) władca pierścieni :))
ale jak co będę sprzedawał? passata??? ok będę o Tobie pamiętał ;) ale wiesz pracuj, pracuj bo one z 2017roku są to trochę akcji kosztują ;))) ale wierzę w Ciebie! dasz radę! bo jak nie TY to kto???
P.S. dziękuje za troskę i powodzenia życzę ;) a ja jednego Tobie rezerwuję :)))