Zakładam, że ktoś z drobnych był na walnym ? Dlaczego nikt nie głosował przeciw uchwale ? Czy przedstawili jakieś rozsądne opcje, że nikt nie głosował przeciw (żadnego głosu przeciw przeciw ewidentnemu "dymanku", dosyć dziwne) ?
Ja gdybym był na NWZA nie głosowałbym przeciwko tej uchwale. Dla mnie CCC to "Biały Rycerz" który uratował GR. Gdyby nie CCC to teraz mielibyśmy upadłość i cenę akcji w okolicy 5-10groszy.
W projekcie uchwały może być wszystko, tylko czy KNF zatwierdzi, to już inna sprawa. Myślę, że projektowana emisja akcji nie będzie zatwierdzona - nosi znamiona przekrętu ponieważ na akcje było ogłoszone wezwanie, które nie powiodło się.
Od kiedy KNF zatwierdza projekty uchwał WZA? Które wezwanie się nie powiodło? chyba nie to na GR? CCC chciał skupić min. 66 % i skupił (fakt że miało chrapkę na 100%), teraz zrobi nową emisje i jeszcze raz wezwie po 0,55 zł, a potem nawet jak nie skupi żadnej akcji wyciśnie po 0,55 zł. Dziś znów dokupiłem akcji po 0,52 zł - żeby oddać w wezwaniu po 0,55 zł w perspektywie 4-5 miesięcy.
chodzą newsy ze na walnym nie było żadnego mniejszościowego a tyle gadaliście . DonPedro od koedy to knf zatwierdza uchwały ?? KNF nie ma nic do tego .
Tu zacheceni wczesniejszymi przekretami dymaja nas nadal i to calkowicie legalnie nikt nic nie zrobi, duzo krzykaczy i nic wiecej. Napisał ktos do knf? Pewnie nie bo nikt w ta instytucje nie wierzy, to tylko maszynka do robienia kasy dla kolegow urzedujacych politykow. Po co to w ogóle istnieje
Przeciez mogli zrobic emisje dla wszystkich a z zebranej kasy splacic czesc zobowiazan zaciagnietych na bieżącą dzialalnosc od ccc, i jak myslicie czemu tego nie zrobili? Hehe
Bo nie objęli byście akcji za 30 mln tak jak to robi ccc , tak samo jak nikt z was nie pofatygował się na walne . Jak by próbowali uplasować akcje wśród planktonu to zebrali by może ze 2-3 mln no może przy odrobinie szczęścia 5 mln
Inwestuje 100-200 tys wiec jestem planktonem gino potrzebowało grubasa który dogada się z bankiem i wyłoży na całość 100 mln i takim grubasem jest ccc .
Dnia 2019-03-21 o godz. 11:30 ~Lewar123 napisał(a): > Dlaczego Ciebie tam nie było? > > Ja gdybym był na NWZA nie głosowałbym przeciwko tej uchwale. Dla mnie CCC to "Biały Rycerz" który uratował GR. > Gdyby nie CCC to teraz mielibyśmy upadłość i cenę akcji w okolicy 5-10groszy.
Pisałem wcześniej, że nie mogę być. Jak bym mógł, to oczywiście głosowałbym przeciwko. A Ciebie to chyba but z CCC kopnął w czoło za takie poronione teksty