• IDEALNIE BY BYLO Autor: ~gr [217.136.140.*]
    gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy utworzona zostalaby pelna formacja pod wybicie okolo 100% lub kilkunasto miesieczna hosse,wyniki za 4 kw.prawdopodobnie nie beda odbiegac od pozostalych kwartalow,mozliwa wieksza korekta na rynkach calego swiata...wyniki ktore rusza kurs to te z 2019 a nie 2018 r...nalezaloby zaczekac z wejsciem do wiosny i ominac prawdopodobna korekte -czy bedzie inaczej ....
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~Malcolm [37.47.38.*]
    Dnia 2019-03-09 o godz. 10:44 ~gr napisał(a):
    > gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy utworzona zostalaby pelna formacja pod wybicie okolo 100% lub kilkunasto miesieczna hosse,wyniki za 4 kw.prawdopodobnie nie beda odbiegac od pozostalych kwartalow,mozliwa wieksza korekta na rynkach calego swiata...wyniki ktore rusza kurs to te z 2019 a nie 2018 r...nalezaloby zaczekac z wejsciem do wiosny i ominac prawdopodobna korekte -czy bedzie inaczej ....

W pierwszym impulsie chciałem Cię zgłosić do moderatora za wielokrotne naruszenia, ale przeczytałem, że to jakaś formacja - co to za formacja - odwrócony , revealed? Trochę mnie jeden Frość zainteresował analizą techniczną i chętnie przedyskutuję z Tobą ten case. Wsparcie z Pizzy i kosmiczne odbicie. Głupi jestem, rzadko korzystam z celujących analiz, ale teraz czekam na ten DOL - to po czesku kopalnia - nigdy więcej węgla - przejechałem się na minus 1,7 % ! Chyba, że na - no wiesz....
    Pozdrawiam.
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~gr [217.136.140.*]
    Dnia 2019-03-09 o godz. 15:25 ~Malcolm napisał(a):
    > Dnia 2019-03-09 o godz. 10:44 ~gr napisał(a):
    > > gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy utworzona zostalaby pelna formacja pod wybicie okolo 100% lub kilkunasto miesieczna hosse,wyniki za 4 kw.prawdopodobnie nie beda odbiegac od pozostalych kwartalow,mozliwa wieksza korekta na rynkach calego swiata...wyniki ktore rusza kurs to te z 2019 a nie 2018 r...nalezaloby zaczekac z wejsciem do wiosny i ominac prawdopodobna korekte -czy bedzie inaczej ....
    >
    > W pierwszym impulsie chciałem Cię zgłosić do moderatora za wielokrotne naruszenia, ale przeczytałem, że to jakaś formacja - co to za formacja - odwrócony , revealed? Trochę mnie jeden Frość zainteresował analizą techniczną i chętnie przedyskutuję z Tobą ten case. Wsparcie z Pizzy i kosmiczne odbicie. Głupi jestem, rzadko korzystam z celujących analiz, ale teraz czekam na ten DOL - to po czesku kopalnia - nigdy więcej węgla - przejechałem się na minus 1,7 % ! Chyba, że na - no wiesz....
    > Pozdrawiam.

prawdopodobnie rynki sa u szczytow jesli ktores tego nie zdarzyly zrobic to znaczy ze w niektorych gospodarkach jest nie halo,jesli jestes poczatkujacym to wylapywanie rodzynkow w czasie bessy moze zle sie skonczyc-mozesz to zglosic do moderatora--Pozdrawiam.
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~Malcolm [37.47.38.*]
    Dnia 2019-03-09 o godz. 17:33 ~gr napisał(a):
    > Dnia 2019-03-09 o godz. 15:25 ~Malcolm napisał(a):
    > > Dnia 2019-03-09 o godz. 10:44 ~gr napisał(a):
    > > > gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy utworzona zostalaby pelna formacja pod wybicie okolo 100% lub kilkunasto miesieczna hosse,wyniki za 4 kw.prawdopodobnie nie beda odbiegac od pozostalych kwartalow,mozliwa wieksza korekta na rynkach calego swiata...wyniki ktore rusza kurs to te z 2019 a nie 2018 r...nalezaloby zaczekac z wejsciem do wiosny i ominac prawdopodobna korekte -czy bedzie inaczej ....
    > >
    > > W pierwszym impulsie chciałem Cię zgłosić do moderatora za wielokrotne naruszenia, ale przeczytałem, że to jakaś formacja - co to za formacja - odwrócony , revealed? Trochę mnie jeden Frość zainteresował analizą techniczną i chętnie przedyskutuję z Tobą ten case. Wsparcie z Pizzy i kosmiczne odbicie. Głupi jestem, rzadko korzystam z celujących analiz, ale teraz czekam na ten DOL - to po czesku kopalnia - nigdy więcej węgla - przejechałem się na minus 1,7 % ! Chyba, że na - no wiesz....
    > > Pozdrawiam.
    >
    > prawdopodobnie rynki sa u szczytow jesli ktores tego nie zdarzyly zrobic to znaczy ze w niektorych gospodarkach jest nie halo,jesli jestes poczatkujacym to wylapywanie rodzynkow w czasie bessy moze zle sie skonczyc-mozesz to zglosic do moderatora--Pozdrawiam.

Dnia 2019-03-09 o godz. 17:33 ~gr napisał(a):
    > Dnia 2019-03-09 o godz. 15:25 ~Malcolm napisał(a):
    > > Dnia 2019-03-09 o godz. 10:44 ~gr napisał(a):
    > > > gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy utworzona zostalaby pelna formacja pod wybicie okolo 100% lub kilkunasto miesieczna hosse,wyniki za 4 kw.prawdopodobnie nie beda odbiegac od pozostalych kwartalow,mozliwa wieksza korekta na rynkach calego swiata...wyniki ktore rusza kurs to te z 2019 a nie 2018 r...nalezaloby zaczekac z wejsciem do wiosny i ominac prawdopodobna korekte -czy bedzie inaczej ....
    > >
    > > W pierwszym impulsie chciałem Cię zgłosić do moderatora za wielokrotne naruszenia, ale przeczytałem, że to jakaś formacja - co to za formacja - odwrócony , revealed? Trochę mnie jeden Frość zainteresował analizą techniczną i chętnie przedyskutuję z Tobą ten case. Wsparcie z Pizzy i kosmiczne odbicie. Głupi jestem, rzadko korzystam z celujących analiz, ale teraz czekam na ten DOL - to po czesku kopalnia - nigdy więcej węgla - przejechałem się na minus 1,7 % ! Chyba, że na - no wiesz....
    > > Pozdrawiam.
    >
    > prawdopodobnie rynki sa u szczytow jesli ktores tego nie zdarzyly zrobic to znaczy ze w niektorych gospodarkach jest nie halo,jesli jestes poczatkujacym to wylapywanie rodzynkow w czasie bessy moze zle sie skonczyc-mozesz to zglosic do moderatora--Pozdrawiam.

Moderatora? On w ogóle i nigdy nie reaguje na moje głupie zgłoszenia! Jakie szczyty? Hulaj dusza! Piekła nie ma! Zacząłem prewencyjnie brać węgiel z recepty - ciekawe. gdzie firmy farmaceutyczne zamawiają węgiel! Pewnie z Niemiec!
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~gbaka [31.0.43.*]
    Od ruskich
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~szogun_Komorowskiego [5.172.255.*]
    Dnia 2019-03-09 o godz. 10:44 ~gr napisał(a):
    > gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy

byś chciał tanio kupić. Nie da rady pociąg już odjechał a ty co najwyżej możesz pomachać

Dnia 2019-03-13 o godz. 15:13 ~szogun_Komorowskiego napisał(a):
    > Dnia 2019-03-09 o godz. 10:44 ~gr napisał(a):
    > > gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy
    >
    > byś chciał tanio kupić. Nie da rady pociąg już odjechał a ty co najwyżej możesz pomachać
    >

MACHAC TO BEDE ALE Z POCIAGU
    zejscie do 7.2-7.5 zl wzmocni tylko formacje ,elementy analizy fundamentalnej i technicznej juz sa naniesione na os czasu,kurs jest tylko tego pochodna...
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~Kreślarz [37.47.34.*]
    Dnia 2019-03-14 o godz. 22:19 ~gr napisał(a):
    > zejscie do 7.2-7.5 zl wzmocni tylko formacje ,elementy analizy fundamentalnej i technicznej juz sa naniesione na os czasu,kurs jest tylko tego pochodna...

A Jakieś Konkrety? Kochanie?
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~gbaka [193.17.174.*]
    A co lodzika chcesz zrobic
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    czy BOS moze spadac gdy wszedzie rosnie dlaczego nie ,blokada 11tys akcji to nie blokada
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~grabos [217.136.140.*]
    jak w szwajcarskim zegarku-w odpowiednim czasie na odpowiednim poziomie ,czyzby rzadzil algorytm...
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~Gbaka [193.17.174.*]
    Czyli wzrosty
  • no to dzisiaj 7 witamy :-) Autor: ~xxx [188.146.57.*]
    z przodu :-)
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~grabos [37.47.24.*]
    tak mialo byc i tak sie stalo a teraz glowa do gory , akumulacji nadszedl czas...
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~gr [91.182.215.*]
    ten algorytm jest banalny i byl przerabiany na kilku spolkach...
    teraz czas na druga czesc prognozy ale czy nalezy sprzedac przy 10 i ogladac jak golabek odlatuje trzymajac tylko jego ogon na pamiatke swojej glupoty,kazdy zrobi jak uwaza,przy dobrym wietrze w ciagu 2 lat moze siegnac 50 zl...
    lec golabku jak najwyzej lec,mamy wyjscie z malej formacji rgr ktora znajduje sie w duzej formacji RGR ,technicznie lepiej byc nie moze i jest zapowiedzia solidnych wzrostow,fundamentalnie okolo 50 mln kwartalnego zysku robi wrazenie,wspolpraca z Enea i Orlenem tez pewnie bedzie mialo przelozenie na zysk,o odwroceni odpisow nie wspomne wiec lec golabku lec jak najwyzej..
  • Re: IDEALNIE BY BYLO Autor: ~gbaka [31.0.68.*]
    Jw
[x]
BOS -0,20% 10,02 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.