Patrząc po kursie, to kto miał sprzedać po cenie z wezwania, ten już sprzedał. Podaż po 1,08 i niżej się skończyła. Wygląda na to, że albo Murapol sypnie groszakami, albo prawie nic nie skupi i zostanie w punkcie wyjścia. Biorąc pod uwagę tego ile planują kupić, to chyba za dużo kosztuje organizacja wezwania, aby nie opłacało się dołożyć kilkudziesięciu groszy na akcję.
Nie . Ta 'stówka' to nie moja . Ale jak przyjdzie pora /jeśli/ to i moja paczuszka zawiśnie tam gdzieś w okolicy ;) A po prawdzie , to czekam co wykluje się z tych zapasów : Murapol/Abadon kontra Wuczyński . Na wezwanie w tej cenie nie mam zamiaru odpowiadać.
Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.
Dnia 2019-02-06 o godz. 10:52 ~Drobny napisał(a): > Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.
Dnia 2019-11-01 o godz. 08:38 ~Obserwator napisał(a): > Dnia 2019-02-06 o godz. 10:52 ~Drobny napisał(a): > > Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej. ... Tu bedzie sie dzialo >
Dnia 2019-12-25 o godz. 10:17 ~Obserwator napisał(a): > Dnia 2019-11-01 o godz. 08:38 ~Obserwator napisał(a): > > Dnia 2019-02-06 o godz. 10:52 ~Drobny napisał(a): > > > Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej. > ... > Tu bedzie sie dzialo > > >
Dnia 2019-12-31 o godz. 13:00 ~LOL napisał(a): > chyba sprzedać. NO I UDOWODNIONO leszczom ze sprzedać A ja WIEM
.że ... że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.