• robi się ciekawie Autor: ~wiktorrej [178.43.253.*]
    Patrząc po kursie, to kto miał sprzedać po cenie z wezwania, ten już sprzedał. Podaż po 1,08 i niżej się skończyła. Wygląda na to, że albo Murapol sypnie groszakami, albo prawie nic nie skupi i zostanie w punkcie wyjścia. Biorąc pod uwagę tego ile planują kupić, to chyba za dużo kosztuje organizacja wezwania, aby nie opłacało się dołożyć kilkudziesięciu groszy na akcję.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jack [109.196.90.*]
    Poniżej 3zł swoich im nie oddam .
    Chyba ,że mnie wycisną ;)

A swoją drogą co myślicie o ostatnich komunikatach Abadonu względem Wuczyńskiego ??
    To od niego dużo zależy...
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~kaszub [89.75.69.*]
    jack, to ty wystawiłeś ten baton na 100 tysięcy?? miałeś nie oddawać poniżej 3 zł, a jest na 2,99 ;) może wzywający odczytają wskazówkę.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~jack [109.196.90.*]
    Nie .
    Ta 'stówka' to nie moja .
    Ale jak przyjdzie pora /jeśli/ to i moja paczuszka zawiśnie tam gdzieś w okolicy ;)
    A po prawdzie , to czekam co wykluje się z tych zapasów : Murapol/Abadon kontra Wuczyński .
    Na wezwanie w tej cenie nie mam zamiaru odpowiadać.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Drobny [185.207.148.*]
    Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~awdx [217.153.60.*]
    Fantasta :)
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Obserwator [31.135.162.*]
    Dnia 2019-02-06 o godz. 10:52 ~Drobny napisał(a):
    > Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.

• Zdrowych i Wesołych Świąt Autor: ~Obserwator [31.135.162.*]
    Dnia 2019-11-01 o godz. 08:38 ~Obserwator napisał(a):
    > Dnia 2019-02-06 o godz. 10:52 ~Drobny napisał(a):
    > > Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.
    ...
    Tu bedzie sie dzialo
    >

• Re: Zdrowych i Wesołych Świąt Autor: ~WciążTAKmysl3 [31.135.162.*]
    Dnia 2019-12-25 o godz. 10:17 ~Obserwator napisał(a):
    > Dnia 2019-11-01 o godz. 08:38 ~Obserwator napisał(a):
    > > Dnia 2019-02-06 o godz. 10:52 ~Drobny napisał(a):
    > > > Ja myślę że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.
    > ...
    > Tu bedzie sie dzialo
    > >
    >

• Re: Zdrowych i Wesołych Świąt Autor: ~Drobny [185.207.148.*]
    Wciąż tak myślę :)
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~awdx [217.153.60.*]
    emocje jak na grzybobraniu.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Więcek [5.173.0.*]
    Oj ciezko jest kupic akcję
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Tolek [46.134.111.*]
    Ostry handel 3 tygodnie.nic
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~LOL [83.23.38.*]
    chyba sprzedać.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Karaska [5.173.24.*]
    Dnia 2019-12-31 o godz. 13:00 ~LOL napisał(a):
    > chyba sprzedać.
    NO I UDOWODNIONO leszczom ze sprzedać
    A ja WIEM

.że
    ... że będzie dużo drugiej niż okolice 3zł. Murapol się zobowiązał na 7.50 z rynku , a tylko W. i oni widzą jakie maja zobowiazania inwestycyjne względem niego i nie zdziwie sie znając zapędy poprzedniego prezesa jak z rozmachem wszystko kupował ,że będzie to ponad 10zł i W. tego nie odpuści. Zobaczycie będzie jazda i to spokojnie w okolice 6-7 zł , a dla cierpliwych jeszcze wyżej.

[x]
AWBUD 0,00% 0,95 2020-09-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.