• Fundusz Rockbridge wywalał Autor: ~majlo [37.248.162.*]
    j.w.
  • Re: Fundusz Rockbridge wywalał Autor: muaddibb [93.232.103.*]
    Czyli tak jak Trigon - a jak spółki się zachowywały jak Trigon zszedł już. Dzida ale nie w dół.

Mnie interesuje kto tyle odebrał . Kto nie był głupi skupił - ja już kasy nie miałem ale też coś tam wziąłem. Może Playway odebrał? Byłoby to logiczne z jednej strony - mieliby większość udziałową, ale chyba lepiej takie coś by zrobili pakietowo. Dowiemy się niedługo. Ważne, że nie ma już komu sypać. Zaraz pewnie będą straszyć że prezes - ale sorry memory on nie może ma lockup.
  • Re: Fundusz Rockbridge wywalał Autor: ~Stary_inwestor [37.248.214.*]
    Jedno jest pewne jak odbije od dna to też minimum 30-50% w górę :)
  • Re: Fundusz Rockbridge wywalał Autor: ~Arthurius [89.72.94.*]
    Odbije, jak nie jutro, to w piątek. Sam się lekko skróciłem. Jutro rano będę próbował odebrać. Trzeba było brać dzisiaj na fixingu.
    Ale taka jest giełda - nigdy nie wyczaisz dołka dopiero kiedy już wiesz że to dołek to jest + ileś tam. Wtedy czekasz myśląc że spadnie a tu rośnie, dlatego ja się nie kopię w sprzedawanie i odkupowanie bo to większe ryzyko niż zysk. Fakty są, podstawy są, infa będą po wzrost i tyle mi wystarczy. A to, że teraz spekuła będzie naganiać na spadki bo widzą jaka tu dzida będzie to normalka. Tak jak mówiłem cfg da ludziom zarobić i tym starym hakowym i nowym. Kto dziś miał jaja wejść to będzie wygryw roku. Kapitalizacja teraz jest żenująco niska - a tutaj spółka się tworzy o mocy PLW (będzie to tak naprawdę PLW - mają większość, dadzą sami sobie wydawnictwo skupią się na strategiach taktycznych i będzie git)
  • Re: Fundusz Rockbridge wywalał Autor: rotawirus [5.174.65.*]
    Tak jak pisałem wywalał fund.Tyle,że jeszcze wszystkiego sie nie pozbył.Jutro lub pojutrze może być piekna szpulka na wykresie i początek formacji młota.
    Raz nie musi pozbywać się wszystkiego. Dwa PLW może pakietowo kupić te 3% i mają większość. Ludzie pytają czemu nie wcześniej? Po co mieli płacić po 12zł jak mogą po 8
    Dnia 2019-01-30 o godz. 21:57 muaddibb napisał(a):
    > Raz nie musi pozbywać się wszystkiego. Dwa PLW może pakietowo kupić te 3% i mają większość. Ludzie pytają czemu nie wcześniej? Po co mieli płacić po 12zł jak mogą po 8

Mogą też po 7 i 6,80.Szykuj kasiorę na jutro i może pojutrze
    Ale ja nic nie muszę szykować mam akcje które sprzedam od 15zł w górę. Zrobią porządek, dadzą prezesa, zatrudnią ludzi. Profil mega specjalistów za mega kasę się nie sprawdził, teraz będą niskie nakłady i zyski co za tym idzie cena akcji wyższa. Jeśli można było 15zł mieć na stratach bez żadnego info, po odejściu prezesa itd. to tym bardziej mając na pokładzie PLW, tanszy team. Gotowe silniki gry. Jeśli nie potrafisz tego zobaczyć to lipny inwestor z ciebie i pewnie pozbyłeś się farmy po 5zł tak jak tutaj wywaliłeś po 8zł i liczysz że kupisz za 1zł
    Dnia 2019-01-30 o godz. 22:23 muaddibb napisał(a):
    > Ale ja nic nie muszę szykować mam akcje które sprzedam od 15zł w górę. Zrobią porządek, dadzą prezesa, zatrudnią ludzi. Profil mega specjalistów za mega kasę się nie sprawdził, teraz będą niskie nakłady i zyski co za tym idzie cena akcji wyższa. Jeśli można było 15zł mieć na stratach bez żadnego info, po odejściu prezesa itd. to tym bardziej mając na pokładzie PLW, tanszy team. Gotowe silniki gry. Jeśli nie potrafisz tego zobaczyć to lipny inwestor z ciebie i pewnie pozbyłeś się farmy po 5zł tak jak tutaj wywaliłeś po 8zł i liczysz że kupisz za 1zł

Oj chłopaku,ja z sercem ,a Ty z rogami :-) Farmy nie miałem bo generalnie o grach nie mam bladego pojęcia ale o giełdzie już coś wiem.Pisze tylko,że może tu być schemat jak w 90% takich sytuacji.Ostatni raz na TBULL-u nie tak dawno.
    ps;w grę na kompie grałem raz(nie licząc szachów w które pogrywam) w 1986,tak wtedy walnał Czarnobyl ale chyba tego nie pamiętasz? :-)
[x]
CFG 0,00% 1,60 2026-07-01 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.