• Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Tomek [37.47.230.*]
    Poczekamy do max początku wakacji zobaczymy kto miał racje pseudo inwestorzy i osoby które w życiu nic szczególnego nie osiągnęły i swoim podejściem i nie życzliwością nie osiągną no i najważniejsze na giełdzie się nie znają mam tu na myśli Cig BoB Itd gdzie będzie kurs . Ja pisze i przewiduje przez Swoje doświadczenie giełdowe ze kurs Ci Games to minimum 1.6 zł . Zapamiętajcie tego posta .Dziękuje i pozdrawiam akconariuszy i inwestorów .
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Laszlo [31.0.125.*]
    a co dziś ćwierkają wróbelki....dziś...tylko dziś...
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~cig [81.190.227.*]
    @Tomek
    "Poczekamy do max początku wakacji zobaczymy kto miał racje pseudo inwestorzy i osoby które w życiu nic szczególnego nie osiągnęły i swoim podejściem i nie życzliwością nie osiągną no i najważniejsze na giełdzie się nie znają mam tu na myśli Cig BoB Itd gdzie będzie kurs . Ja pisze i przewiduje przez Swoje doświadczenie giełdowe ze kurs Ci Games to minimum 1.6 zł . Zapamiętajcie tego posta .Dziękuje i pozdrawiam akconariuszy i inwestorów ."

Kolejny sie ubral i bedzie plakal..
    Ale moze kolezka @Tomek wpierw wytlumaczy sie z 10 roznych nickow spod tego samego IP i zacytowanej wczoraj nagany z innej spolki, gdzie kurs, a jakze by inaczej, ladnie zanurkowal??

PS. Co bedzie w wakacje, ze akurat ten okres podales? Odpowiem, nic, ale potrzebujesz czasu na spamowanie swoich pseudo madrosci :) .
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Tomek [37.47.230.*]
    Mam jeden nick Nieudaczniku życiowy
    @Tomek
    "Mam jeden nick Nieudaczniku życiowy"

To znaczy ktory, bo jest ich tyle ze sie pogubilem:
    1)
    Autor: ~konrad [37.47.230.*]
    Opublikowano przy kursie:  0,81 zł , zmiana od tamtej pory: -93,83%
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-konrad-wykrakal,24234505.html

2)
    Autor: ~Akcjonariusz [37.47.230.*]
    Opublikowano przy kursie:  1,12 zł , zmiana od tamtej pory: -4,46%
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-idzie-na-1-50,29019811.html

3)
    Autor: ~misiek [37.47.230.*]
    Opublikowano przy kursie:  2,33 zł , zmiana od tamtej pory: -75,97%
    https://www.bankier.pl/forum/temat_do-przemyslenia,29006073.html

...i kolejne..
    Autor: ~dobrze--wiesz [37.47.230.*]
    Autor: ~wieciedobrzekto [37.47.230.*]

A tu perelka:
    Na forum CD Projektu (ktorego tak wychwalales w innym watku) naganiasz na inna spolke....w momencie gdy CDP byl prawie u konca srednioterminowej korekty :D . Masz talent chlopie.
    Autor: ~HERCU [37.47.230.*]
    Tytul watku:
    "Największy potencjał wzrostu odpływa z CDPROJEKT"
    Tresc:
    "Ropczyce i Agroliga idą j na rekord notowań"
    Opublikowano przy kursie:  157,00 zł , zmiana od tamtej pory: 10,06%

I kto tu jest nieudacznikiem zyciowym :) .
    Nie dosc ze klamca to jeszcze antytalent :) .
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Inwestor [83.185.92.*]
    Emeryt Ty naprawdę za to pieniądze bierzesz, widać czas wolny dobrze sobie zagospodarowałes, nie możliwe żeby ktoś siedzący tu dorywczo taki wgląd miał na forum. Teraz tylko trzeba dojść kto Ci za to płaci. A podatek od tego odprowadzasz?
    Masz coś z głowa ??? Bo widzę ze ciężko z Tobą w ogóle nie wiem o czym do mnie piszesz . Mam jeden nick. Widze Trollu ze lubisz siać ferment i pisać rzeczy które nie maja nic wspólnego z rzeczywistością .
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Jerry [188.146.233.*]
    nieudacznikiem jestes ty trollu, kazdy to juz wie na tym forum i coraz mniej osob wogole interesuje co ty piszesz cigusiu. Pytalem wczesniej czy jestes chory na glowe, nie odpisales, domniemam wiec ze tak.
    To naprawdę emeryt hehe, ktoś mu za to płaci.
    @Tomek
    "Masz coś z głowa ??? Bo widzę ze ciężko z Tobą w ogóle nie wiem o czym do mnie piszesz . Mam jeden nick. Widze Trollu ze lubisz siać ferment i pisać rzeczy które nie maja nic wspólnego z rzeczywistością"

A te IP i watki z linkow to wyczarowala wrozka zebuszka i siedmiu krasnali :) .
    Nie wiem skąd bierzesz Te IP autor misiek przy kursie 2.33 to było najlepsze :-) . Nieudaczniku w Cig Games jestem dopiero max 3 tygodnie wiec nie pisz nie prawdy .
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~obserwator [88.156.133.*]
    Cóż za frustracja Pana Toma skoro zaczyna post od obrażania innych. Generalnie obserwuję sobie z boku i widzę, że ci bardziej nerwowi (może tracący swoje oszczędności - nie wiem), zamiast merytorycznej dyskusji wolą rzucać inwektywami i obrażać ludzi. Nie wiem skąd to się bierze.. może zbyt duży stres. Nie chcę tutaj gdybać bo nie wiem. Jedno jest pewne. Jeśli ktoś robi prywatne wycieczki, obraża, wywyższa się - nie jest godny tego aby jego słowa były czytane na poważnie.

A to nie CIG sprowokował?
    Obserwator kto obraza i pisze bzdury na temat spółki ?? Co nie którzy stracili tutaj na pewno dużo kasy ja wszedłem z średnia 0.81 gorszy wiec nie pisz mi ze jestem nerwowy bo tracę !!! Jestem nerwowy i się udzielam dlatego ze nie mogę patrzeć na wątki które jak już pisałem są w ogóle oderwane od rzeczywistości co więcej osoby które to piszą robia to z premedytacja uderzając w tych którzy stracili i się z nich naśmiewają .
    @Tomek
    "Nieudaczniku w Cig Games jestem dopiero max 3 tygodnie wiec nie pisz nie prawdy ."

"Jestem nerwowy i się udzielam dlatego ze nie mogę patrzeć na wątki które jak już pisałem są w ogóle oderwane od rzeczywistości"

A czy 3 tygodnie temu kolega spojrzal na wykres historyczny spolki?
    Jestem na tym forum juz ponad rok, sporo osob tu znam...i sporo osob mnie zna. Kiedys dawalem analizy dzieki czemu w tydzien pare osob zarobilo ponad 20% (to bylo przy okazji ostatniej falszywej podbitki - jedni posluchali i zarobi, inni zostali z papierem, z czego wiekszosc po dzis dzien). Co jestes w stanie zaoferowac ty?
    Nagle pare dni temu przychodzi taki 'ktos' i zaczyna wciskac swoje racje, mimo iz nie zna spolki, nie ma zadnych argumentow (czytales ze PZU wyszedl z CIG przed paroma dniami i to byl powod przynajmniej czesci tej podbitki? wiesz wogole co to znaczy?). Po linkach twoich postow z innych for wyszlo na jaw, ze jestes przelotnym spekulantem, ktory braki wiedzy nadrabia glosnym krzykiem. Pytanie co chcesz tym ugrac, skoro inne osoby tutaj znaja spolke lepiej od ciebie?
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~obserwator [88.156.133.*]
    Panie Tomku, nie chciałem nikogo urazić i przeprasza jeśli się zapędziłem. Wszyscy chyba się zgodzą z tym, że każdy z nas kto wziął się za giełdę w taki czy inny sposób musi być egoistą o stalowych nerwach a forum traktuje bardziej jako luźną formę pogadanki jak kolega z kolegą w pracy niż zasięganie opinii inwestycyjnych. Stare wygi wiedzą, że nie ma co się denerwować na posty - chyba, że uderzają kogoś bezpośrednio - bo naprawdę raczej mało kto (jak nikt) nie zdradzi innym swojej złotej strategii wg której gra. Może został Pan pokierowany czystym altruizmem i chciał ochronić innych przed stratą ale takich osób raczej tutaj nie ma.
    Naganiacze z jednej i z drugiej strony będą bo każdy chce zarobić a ten kto ma głowę na karku nie przejmuje się tym tylko sam analizuje na tyle ile potrafi i wyciąga wnioski. Sorry ale bez takich co stracili majątki inni by nie zarobili i kółko się kręci :)
    Życzę dużych wzrostów na CIG - może w końcu ktoś odczaruje tę spółkę :) heh
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Magik [5.173.58.*]
    Dobre obroty jak ukrecimy te 3 banki to płynność walora super 1,6 jak najbardziej realne tylko dwa skoki muszą być aby odciąć kolarzy
    Przy wzroście 21 % i obrocie 11 mln wiadomo było ze ktoś wchodzi do akcjonariatu by najmniej ja tak myślałem i to się potwierdza ale co nie którzy Twoj koledzy pisali ze 300 tys to jest dużo ze nikt w ten syf nie wchodzi itd . Powtarzam i kończę to przepychanie spółka jest nie dowartościowania i jeszcze dużo dobrego przed nią. I nie jestem spekulantem !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Daro [85.222.50.*]
    Dobrze napisane szacun
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~brat-buffeta [62.93.45.*]
    przy dobrych lordsach 2 mam tu 5 zł czekam
    opowiem wam coś kiedyś dostałem akcje pgnig po dziadku 19,5 tys potem dokupilem jeszcze 10,5 tys teraz mam na mieszkanie w stolicy na jednej spółce pgnig tu sobie dokupie do niego mercedesa s 500
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~ubrany [37.47.7.*]
    dobrze prawisz..z tym że s 500 możesz już za 15 k mieć. Chyba że mowa o nowym
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~ronin [192.240.98.*]
    1.6 to tutaj możesz mieć w każdej chwili... dla mnie liczy się fakt, że jedna dobrze zrobiona gra potrafi wynieść kurs na wysokie poziomy a ci games robi tych gier 6 sztuk. Droga do sukcesu otwarta tylko trzeba to dobrze zrobić, kupiłem parę akcji i czekam spokojnie, przyszłość pokaże co warta jest spółka wtedy będzie można wystawić konstruktywną ocenę. To całe naganianie na forum zarówno na spadki jak i wzrosty to zwykła dziecinada.

ps. do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że światowy sukces Wiedźmina 3 wyniósł kurs z poziomu 3,50 na 220 zł.
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: bodzidzia [83.168.70.*]
    Cig jesteś bez skazy?
    Zobacz wątki dotyczące CI Games Zobacz profil CI Games       
    Autor: ~glos_prawdy_objawion [81.190.227.*] 2018-06-06 15:21
    Opublikowano przy kursie:  0,95 zł , zmiana od tamtej pory: 22,11%
    Re: Uwaga!!! Zapinamy pasy i jedziemy ostro do przodu!!!
    Pali ci się ostro pod tyłkiem co
    Autor: ~abc [81.190.227.*] 2018-03-08 16:34
    Opublikowano przy kursie:  1,01 zł , zmiana od tamtej pory: 14,85%
    Re: Jeżeli wszedł fundusz to 1,50 będzie wkrótce
    Nie badz smieszny.
    Nie po to uciekaja stad fundusze, zeby zaraz wejsc, i to po tym samym kursie, leszczyno
    .Zobacz wątki dotyczące CI Games Zobacz profil CI Games
    Autor: ~BoB [81.190.227.*] 2018-02-19 12:55
    Opublikowano przy kursie:  1,07 zł , zmiana od tamtej pory: 8,41%
    Re: Czy to juz dzisiaj -20%?
    Autor: ~abc [81.190.227.*] 2018-02-17 19:48
    Opublikowano przy kursie:  1,08 zł , zmiana od tamtej pory: 7,41%
    Re: 10zł??
    Autor: ~gosc [81.190.227.*] 2018-02-23 19:33
    Re: czy to jest ten moment z 1 zl na 10
    @bodzidzia
    "Cig jesteś bez skazy?
    Autor: ~glos_prawdy_objawion [81.190.227.*] 2018-06-06 15:21
    Opublikowano przy kursie:  0,95 zł , zmiana od tamtej pory: 22,11%
    Re: Uwaga!!! Zapinamy pasy i jedziemy ostro do przodu!!!
    Pali ci się ostro pod tyłkiem co
    Autor: ~abc [81.190.227.*] 2018-03-08 16:34
    Re: Jeżeli wszedł fundusz to 1,50 będzie wkrótce
    Nie badz smieszny.
    Nie po to uciekaja stad fundusze, zeby zaraz wejsc, i to po tym samym kursie, leszczyno
    .Zobacz wątki dotyczące CI Games Zobacz profil CI Games
    Autor: ~BoB [81.190.227.*] 2018-02-19 12:55
    Opublikowano przy kursie:  1,07 zł , zmiana od tamtej pory: 8,41%
    Re: Czy to juz dzisiaj -20%?
    Autor: ~abc [81.190.227.*] 2018-02-17 19:48
    Opublikowano przy kursie:  1,08 zł , zmiana od tamtej pory: 7,41%
    Re: 10zł??
    Autor: ~gosc [81.190.227.*] 2018-02-23 19:33
    Re: czy to jest ten moment z 1 zl na 10
    Zgłoś do moderatora"

Spojrz jeszcze raz na daty i tresc tych postow. A teraz cofnij sie do tamtego okresu i sprawdz w kontrze do czyich wypowiedzi (i na jakim poziomie) byly te posty. Zeby nieco przygasic twoj hurra optymizm oswiece cie: posty napisane w odstepie dwoch tygodni, tylko na forum CIG'a. Widocznie byla taka trollownia, ze musialem zejsc do odpowiedniego poziomu dyskursu...

A teraz porownaj to sobie do postow spekul latajacych po spolkach jedna za druga....takich jak ty?
    Widze ze naganiales na KGHMie, Mostostalu (idealna spekulacyjna spolka dla takich krzykaczy), Colian (czyzby NC? Az tak nisko zszedles?), Hotblock (to samo), Sygnity...dalej nie szukam...
    I taki ktos smie sie odzywac?
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: bodzidzia [83.168.70.*]
    Jesteś cienki i na premię od szefa nie masz co liczyć.
    @bodzidzia
    "Jesteś cienki i na premię od szefa nie masz co liczyć."

Prawda boli, co?
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~bodzidzia [83.168.70.*]
    Prawda boli, co?
    Od ciebie nic nie boli ale będę z tobą.
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Lord [185.186.152.*]
    W sumie miałeś 5 lat temu racje :)
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~brzenczek [103.50.33.*]
    a czemu tak wysoko powinno byc 0,6 maksymalnie
  • Re: Ci Games minimum 1.6 zł Autor: ~Ghost [185.186.152.*]