@Tomek
"Nieudaczniku w Cig Games jestem dopiero max 3 tygodnie wiec nie pisz nie prawdy ."
"Jestem nerwowy i się udzielam dlatego ze nie mogę patrzeć na wątki które jak już pisałem są w ogóle oderwane od rzeczywistości"
A czy 3 tygodnie temu kolega spojrzal na wykres historyczny spolki?
Jestem na tym forum juz ponad rok, sporo osob tu znam...i sporo osob mnie zna. Kiedys dawalem analizy dzieki czemu w tydzien pare osob zarobilo ponad 20% (to bylo przy okazji ostatniej falszywej podbitki - jedni posluchali i zarobi, inni zostali z papierem, z czego wiekszosc po dzis dzien). Co jestes w stanie zaoferowac ty?
Nagle pare dni temu przychodzi taki 'ktos' i zaczyna wciskac swoje racje, mimo iz nie zna spolki, nie ma zadnych argumentow (czytales ze PZU wyszedl z CIG przed paroma dniami i to byl powod przynajmniej czesci tej podbitki? wiesz wogole co to znaczy?). Po linkach twoich postow z innych for wyszlo na jaw, ze jestes przelotnym spekulantem, ktory braki wiedzy nadrabia glosnym krzykiem. Pytanie co chcesz tym ugrac, skoro inne osoby tutaj znaja spolke lepiej od ciebie?